Şimdi Ara

3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/MERKEZ (BURDUR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
25.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler buraya çıkanlar varsa toplanalım tanışalım ben 2.gurup gidiyorum 21.eylülde sevk tarihim

3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/MERKEZ Burası hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız bizi aydınlatırlarsa seviniriz.

Şimdiden Teşekkürler ..
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: cNrx06

Evet beyler buraya çıkanlar varsa toplanalım tanışalım ben 2.gurup gidiyorum 21.eylülde sevk tarihim

3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/MERKEZ Burası hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız bizi aydınlatırlarsa seviniriz.

Şimdiden Teşekkürler ..
    .

Bende 2. gurupda gidiyorum 21 eylülde

Araştırdım baya iyi diyorlar rahatmış, sabah eğitim 8.30'da başlıyormuş yemekler tablot olarak dışarıdan geliyormuş
    lig tv varmış içeride internet kafe varmış, tablotları beğenmessen içeride hamburgerci falanda varmış

Yani iyi bir yerde askerlik yapacağız ama keşke 1. grup gitseydik.

• Uzun donem acemilik icin bende burada olacağım.

Kısa dönem askerlerin bir cogu usta birliği icin Kıbrıs'a gidiyor. Ama bizi nereye gönderecekler hic bilgim yok.

Üniversiteyi bıraktığım icin pişman olacak miyim göreceğiz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende universiteyi biraktim insallah pişman olmayız okuduklarıma göre rahat gibi gözüküyor ama görmeden bilemeyiz birde kıbrıs ve diyarbakıra gönderme çoğunluktaymış

• Kısa dönem giden arkadaslarım vardi. 2si Kıbrıs'a gitti, biri de Burdur'da kaldı.

Ama Uzun donemler nerelere gidiyor bilmiyorum, araştırmadayim.

Önce Viyana uni ekonomiyi terkettim sonra eskisehir Osmangazi işletmeyi :)

Okumak bana gore değilmiş :)

• slm arkdaşlar
    ibrahim ışık sevk tarihim 21 eylül istanbulda oturuyorum
    taşılım zaten grup olark gidcekmişiz galiba iyii biyermiş duyduğuma görede :)
  • sülüsleri ne zaman alacağız ? bilginiz varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya beyler benim ön capraz bağlarım yırtık egitim yapamıcam galiba .s
    süs verillermiki acaba bana ?
  • salı günü geldim dağıtıma burdurdan cok fena sıcak beyler dikkat :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efhialtes.

salı günü geldim dağıtıma burdurdan cok fena sıcak beyler dikkat :)

Üstad biraz bilgi versene neler var neler yok nelerle karşılaşıcaz neler yapmamız gerek senin usta birliği neresi çıktı

• benim de 2. celp, görmüş arkadaşlar aydınlatırlar ise seviniriz...
  • quote:

quote:

Üstad biraz bilgi versene neler var neler yok nelerle karşılaşıcaz neler yapmamız gerek senin usta birliği neresi çıktı

Tek dert sicak olmasi egitimi zor degil ama hava nemsiz ve cok sicak baya terliceksiniz.fakat hergun dus var 22:00 23:00 arasi ihtiyac banyosu var.sigara iciosaniz kesin goturun kamtinlerde adam gibi sigara yok,iceri sokmak kolay giriste aramiolar hic sadece bölukte soruolar uzerinizde telefon gibi yasak olan birsey var mi diye.izmir bornovAya dustum ben.15 kisi kars van erzincan erzuruma dustu dogu olarak.13 kisi kibrisa 15-20 kisi ankara 5-10 kisi izmire geri kalanlar istanbul bursa balikesir kocaeli tekirdag edirne luleburgaz,cogunlugu trakyaya dusuyor.merak ettigin bisi varsa pm at

• arkadaşlar bende ordayım istanbuldan giden varmı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Uzun donem acemilik icin bende burada olacağım.

Kısa dönem askerlerin bir cogu usta birliği icin Kıbrıs'a gidiyor. Ama bizi nereye gönderecekler hic bilgim yok.

Üniversiteyi bıraktığım icin pişman olacak miyim göreceğiz :)

bende burdurda yapmıştım askerliği senide otomobil forumundan tanıyorum. güzel bir yer burdur. yalnız orda asker öğretmenlere çok kafayı takma 20 gün gelir giderler moraliniz bozulur. orda en çok kahve çay makinalarını sevmiştim burdur kebabı ye teslim olmadan önce. sıcak gündüzleri dert ancak geceleri gayet serin kışın ise soğukmuş bayaa. genelde ağaçlık alan toz toprak çok her gün ayakkabıyı boyamaktan ziyade şu parlatıcı süngerlerden al zaten boyanan ayakkabıda 1 saat içinde tozdan gözükmüyor. yemekler pek iyi değildi. büfelerde hazır pizza ve döner var soğuk içecek bulmak sıkıntılı ve askeriye göre burdur oldukça pahalı. aklıma gelenler bunlar gene sorun olursa yanıtlamaya çalışırım.

edit: telefon kullananlar var sıkıntı olmuyor yakalanmazsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 3 Ağustos 2012; 6:34:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yasiinn

arkadaşlar bende ordayım istanbuldan giden varmı :D

Ben istanbuldan gelicem
  • quote:

quote:

quote:

Tek dert sicak olmasi egitimi zor degil ama hava nemsiz ve cok sicak baya terliceksiniz.fakat hergun dus var 22:00 23:00 arasi ihtiyac banyosu var.sigara iciosaniz kesin goturun kamtinlerde adam gibi sigara yok,iceri sokmak kolay giriste aramiolar hic sadece bölukte soruolar uzerinizde telefon gibi yasak olan birsey var mi diye.izmir bornovAya dustum ben.15 kisi kars van erzincan erzuruma dustu dogu olarak.13 kisi kibrisa 15-20 kisi ankara 5-10 kisi izmire geri kalanlar istanbul bursa balikesir kocaeli tekirdag edirne luleburgaz,cogunlugu trakyaya dusuyor.merak ettigin bisi varsa pm at

Lucky Strike

• quote:

Orijinalden alıntı: frtkrgz

quote:

quote:

quote:

Lucky Strike

He ya kanka ben kadrolulari ayarliyodum disardan aliyolardi:D kantincilerle kanka olmustum el altindan winston satiyolardi:D

• var kardeş neresinden istanbulun :)
  • Bende 3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/MERKEZ Celp donemı 2 İstanbuldan Gelıorm Tüm tertıplere hayırlı teskereler :D
  • 3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/MERKEZ diye ararken google da burayı buldum. :D 21/09 2.celp Teslim oluyorum istanbuldan herkese şimdiden hayırlı olsun. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joseemre -- 6 Ağustos 2012; 22:21:07 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.