Şimdi Ara

3 ÜNCÜ PİYADE. EĞT. TUG. K.LIĞI ANTALYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
13.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antalyada duracagimiz 28 gun.. Sakarya, Aksehir / Konya`dan en azindan kulaga daha hos geliyor. Aksehirle ilgili google`da bile ise yarar bi bilgi yok. Hakkimizda hayirlisi..
  • 3'üncü P. Eğt. Tug. K.lığı
    ANTALYA

K.K. Loj. K.lığı İkm. K.lığı 31'inci İkm. Mrk. Loj. Des. K.lığı Emn. ve Mhf. Bl. K.lığı
    AKŞEHİR KONYA

istanbuldan katılıyorum... p.tesi sabah atlas jet ten bilet aldim... gorusuruz devrelerim ;)
  • arkadaslar acemilik benim de burda
    ismim hikmet istanbuldan katiliyorum. simdiden tanisalim. usta birligim darica/kocaeli.
    pazartesi sabah anadolujet ten aldim biletimi.
  • Sanırım herkes İKMAL
  • Arkadaşlar merhaba Bende Antalyadayım. Tanışmayı ve beraber gitmeyi umut ediyorum .Ben Thy ile saay 15 gibi orada oluyorum.
  • KARDEŞLER BENDE İSTANBULDAYIM ANTALYA ORDAN KOCAELİ DARICA P.TESİ SABAH ATLASJETTEYİM PM BEKLİYORUM
  • Tertip 91/4 B DK

Acemi Birliği 3 NCÜ PİYADE EĞİTİM TUG. K.

Usta Bİrliği GES K.tanlığı Destek Taburu ANkara / Gölbaşı
  • Acemi Birliği 3'üncü P. Eğt. Tug. K.lığı ANTALYA çıkan var mı başka?
  • Hayırlısıyla önce buraya düştük, usta birliği Narlıdere İzmir...
  • benim acemi birliğim 3'üncü P. Eğt. Tug. K.lığı ANTALYA
  • Acemilik bizimde aynı yanlız bu yer Antalyanın İbradi ilçesinde mi ?
  • ibradi diyo bende ona bakıyom şu an da
  • İbradi Antalyadan 180km uzaklıkta ve 3 saat mesafesi var olarak gözüküyo... Eğer doğruysa bunu dikkate almak lazım
  • antalyaya varmak yetmiyyo zaten istanbuldan 12 saat uzakta bide 3 saat ilçeye geçiş mi vrmış vay bee merkez olaydı iyiydi
  • arkadaşlar merhaba acemiliğimi bende orada yapacağım inş yalnız bu yer gerçekten ibradı'da mı baya uzakmış cuma sabah 11.30 gibi istanbuldan antalyaya ineceğim görüşmek üzere diyelim. Yer konusunda bilgilendirebilirseniz sevinirim
  • http://www.ihale.gen.tr/yilan.php?foy=00864728

Bu sitede de Muratpaşa olarak geçiyo.. Bu arada İbradi Bld. aradık burda değil demişler yani kesin olarak İbradi'de değil :D Bende istanbulda antalyaya gidicem 11.30 gibi uçakla mı gidiosun ardalinho ?

Antalya havaalanından 3km uzaktaymış arkadaşlar aradım öğrendim daha fazla bakınmaya gerek yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selakovic -- 10 Nisan 2013; 10:52:13 >
  • evet bende az önce konuştum. Havaalanından otobüslerle 10-15 dk içerisinde tugayın orada olabiliyomuşuz öyle 3 saat yolculuk çekmeye gerek yokmuş.

Evet onurairden bilet bulabildim 10.15 kalkış 11.25 varış antalyaya gözüküyor. Oralarda biraz oyalanıp geçerim diye düşünüyorum. Eğer güzergahı uygun olan varsa gidilebilir beraber diye düşünüyorum
  • Ben de varım, acemilik Antalya ;usta birliği Denizli..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • havaalaninda sonra topcular mevkii aspendos daymis havaalanindan sonraymis 15-20 dk yol surermis.cuma sabah 8 de iniyor ucagim.insallah iyi bir yerdir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.