Dedelerden 3 ÜNCÜ PİYADE. EĞT. TUG. K.LIĞI ANTALYA hakkında bilgi verebilecek varmı?
benim çıktı kardeşim tanışalım
eski dönemmiş yahu dede ne alemde oralar bana bi anlat.:D
ben askerliğimi orada yaptım.kısa dönem olarak gidenler orada kalırlar dağıtım falan olmaz.eğitim çavuşu olacaksınız.1 ay acemilik yani eğitilecek sonra sizden sonra gelen acemileri eğiteceksiniz..birz yorucu olabilir ama rahat bi askerliğiniz olacak..zaten adı üstünde antalya..çarşı izinleriniz mükemmel geçecek içeri geri girmek istemeyeceksiniz.fakat tek sorun siz bu mevsimde gittiğini için yanacaksınız ter içinde kalacaksınız.ama yinede iyidir çünkü ben uzu dönem yaptım ve en iyi mevsimde gidiyorsunuz çünkü sıcak soğuktan iyidir.antalya deyip geçmeyin soğuğu berbattır gece nöbetleri çok kötü oluyor.. gece 2 saat nöbetiniz olur.en azından yazın mis gibi havada tutacaksınız.. 5 ay tez gelir tez geçer yorucu olur stresli olur ama gelir geçer ben 15 ay yaptım o bile geçti..herkese hayırlı teskereler sorusu olan varsa cevaplarım.
335 . Dönem Buraya düşen varsa tanısalım
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 3'üncü P. Eğt. Tug. K.lığı ANTALYA
İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2011
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği 3'üncü P. Eğt. Tug. P. Eğt. Tb. K.lığı ANTALYA
3'üncü P. Eğt. Tug. K.lığı ANTALYA bende buraya düştüm arkadaşlar.. :)
Merhaba arkadaşlar bende acemi biriğine 3'üncü P. Eğt. Tug. K.lığı ANTALYA ya düştüm...
Bende 343 KD olarak buraya acemilik düştü arkadaşlar Tanışalım Ama sonra Sakaryadayım...
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 3'üncü P. Eğt. Tug. K.lığı ANTALYA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri K.K. Loj. K.lığı İkm. K.lığı 14'üncü İkm. Mrk. Loj. Des. Brl. K.lığı ADAPAZARI SAKARYA
Aynen benimde hocam:) acemilik 3'üncü P. Eğt. Tug. K.lığı ANTALYA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri K.K. Loj. K.lığı İkm. K.lığı 14'üncü İkm. Mrk. Loj. Des. K.lığı Kışla Hiz. Brl. K.lığı ADAPAZARI SAKARYA
quote:
Orijinalden alıntı: nitrousx
Aynen benimde hocam:) acemilik 3'üncü P. Eğt. Tug. K.lığı ANTALYA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri K.K. Loj. K.lığı İkm. K.lığı 14'üncü İkm. Mrk. Loj. Des. K.lığı Kışla Hiz. Brl. K.lığı ADAPAZARI SAKARYA
Aha tam tertip Haberleşelim hocam senle
Aynen hocam kople tam tertip:))
nerden sen isttenmi
evet istanbuldan sen ?
Aynen istanbul Bileti aldım direk ben atlas jetten kap sende:)
pm attım :)
Ben de 343. KD olarak buraya ciktim arkadaslar.. Bende Istanbuldanim..
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi : 3'üncü P. Eğt. Tug. K.lığı ANTALYA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri : K.K. Loj. K.lığı İkm. K.lığı 31'inci İkm. Mrk. Loj. Des. K.lığı Emn. ve Mhf. Bl. K.lığı AKŞEHİR KONYA