Sırf herkes alıntı yapıyor ben de alıntı yaptım diye 3 uyarı puanı yedim.Üstü kapalı şahsa hakaret açanlar bile bu kadar puan yemiyor sayın yöneticiler..Çok sık uyarı puanı alan biri değilimdir şu ana kadar sadece 1 kere 4 gün ban yedim. 20) Alıntı özelliği oyun oynamak için değildir. Amaç dışı kullanımlarda gerekli görülen ceza verilecektir. Bu kural var ancak bence gereğinden fazla uyarı puanı verilmektedir..
1- Bu tür forum düzenini bozan durumlar için minimum 3 uyarı puanı verilmektedir. Farklı başlık altındaki farklı ihlallerin uyarı puanlarını karşılaştırmak doğru olmaz. Sonuçta bu puanlar belli sebeplerden dolayı yönetim tarafından oturtulmuş standartlardır.
2- Şu ana kadar 1 kere 4 gün ceza aldığınızı söylemişsiniz ancak bu üyelikte herhangi bir ceza gözükmüyor. Hatta bu üyelikle 3 uyarı puanı aldığınız bile gözükmüyor. Forumda birden fazla üyelik kullanımının yasak olduğunu biliyor olmalısınız. Asıl üyelik olan Uther Lightbringer'ı kullanmaya devam edebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme