Arkaaşlar uydu alıcısı almaya karar verdim uydular üstünde sıfır bilgiye sahibim 2 gündür araştırıyorum sonunda kafamda 3 tane marka belirdi
1)Next YE-2000 fta 2)Redline 100csx 4mb fta 3)goldmaster dan bir model ama hangisi daha iyi çıkaramadım 4)Dreambox 500s klon yada redline 1000 pvr (bunların ikiside iyiymiş fiyatlarıda birbirine yakın galiba ama biraz pahalı olduğu için en sona attım)
Aradığım özellikler görüntü kalitesi çok iyi olmalı ve kanal geçiş hızlarıda iyi olmalı diğer özellikleri daha önce hiç uydu kullanmadığımdan bilemiycem yazılım ve güncelleştirmeler konusunda zaten hiç bişey bilmiyorum sizce hangisini almalıyım şöyle sorun çıkarmayacak bir cihaz olarak?
goldmaster kullanıyorum yıllarca memnunum.. aslında hepsi aynı
Sadece 1 kişi cevap yazmış teşekkürler arkadaşım galiba redline csx100 alıcam gibi
4)Dreambox 500s klon yada redline 1000 pvr (bunların ikiside iyiymiş fiyatlarıda birbirine yakın galiba ama biraz pahalı olduğu için en sona attım)
Dreamboxın kesenize uygun bi modelini almanızı öneririm..
quote:
Orjinalden alıntı: Heghan
Sadece 1 kişi cevap yazmış teşekkürler arkadaşım galiba redline csx100 alıcam gibi
csx 100 aldım 1 hafta oluyo.kanal geçişlerinde arka arkaya yüklendiğinizde ağırlaşıyo. kullandıkça bilgi veririm
quote:
Orjinalden alıntı: kürek
quote:
csx 100 aldım 1 hafta oluyo.kanal geçişlerinde arka arkaya yüklendiğinizde ağırlaşıyo. kullandıkça bilgi veririm
hayırlı olsun inş bozulmadan uzunca kullanırısın
quote:
Orjinalden alıntı: kürek
quote:
Hayırlı olsun
hayırlı olsun
quote:
Arkaaşlar uydu alıcısı almaya karar verdim uydular üstünde sıfır bilgiye sahibim 2 gündür araştırıyorum sonunda kafamda 3 tane marka belirdi
1)Next YE-2000 fta 2)Redline 100csx 4mb fta 3)goldmaster dan bir model ama hangisi daha iyi çıkaramadım 4)Dreambox 500s klon yada redline 1000 pvr (bunların ikiside iyiymiş fiyatlarıda birbirine yakın galiba ama biraz pahalı olduğu için en sona attım)
Aradığım özellikler görüntü kalitesi çok iyi olmalı ve kanal geçiş hızlarıda iyi olmalı diğer özellikleri daha önce hiç uydu kullanmadığımdan bilemiycem yazılım ve güncelleştirmeler konusunda zaten hiç bişey bilmiyorum sizce hangisini almalıyım şöyle sorun çıkarmayacak bir cihaz olarak?
arkadaş sizin yükürıda söylediğiniz 1)Next YE-2000 fta usb bu cihaz çok güzel ama flaşı 2 mb tır ileriye dünük alacaksanız next 2000 cx süper plus usb li olanından al yazılım desteği süper gerçekten daha fazla bilgi içinhttp://www.mach1digital.com/mach1forum/forumdisplay.php?f=278
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme