Şimdi Ara

tv gecersiz servis diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
33.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar tv yi aciyorum butun kanallar gecersiz servis diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

TV'de "Geçersiz Servis" Hatası Ne Demektir?

"Geçersiz Servis" hatası, televizyonunuzun bir kanalı veya hizmeti alamadığını gösterir. Bu hata, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

Yaygın Nedenler:

• Yanlış Ayarlar: TV'nizin ayarları, aldığınız servise uygun olmayabilir.
    • Sinyal Sorunu: Anten veya uydu alıcınızda bir sorun olabilir, bu da TV'nize gelen sinyali bozabilir.
    • Güç Kesintisi: Yakın zamanda bir güç kesintisi olduysa, TV'nizin ayarları sıfırlanmış olabilir, bu da "Geçersiz Servis" hatasına neden olabilir.
    • Donanım Arızası: TV'nizin tuner veya diğer donanımlarında bir arıza olabilir.

Farklı Cihazlar için Hatırlatıcılar:

• Arçelik TV: Arçelik TV'lerde "Geçersiz Servis" hatası, genellikle sinyal sorunlarından kaynaklanır.
    • Uydu Alıcısı: Uydu alıcınızda "Geçersiz Servis" hatası alıyorsanız, uydu anteninizin doğru şekilde yönlendirildiğinden emin olun.
    • LG TV: LG TV'lerde "Geçersiz Hizmet" hatası, genellikle yanlış ayarlar veya donanım arızasından kaynaklanır.
    • Beko TV: Beko TV'lerde "Geçersiz Hizmet" hatası, genellikle sinyal sorunlarından kaynaklanır.

Sorun Giderme Adımları:

• Ayarları Kontrol Et: TV'nizin ayarlarının seçtiğiniz servise uygun olduğundan emin olun.
    • Bağlantıları İncele: Anten veya uydu alıcınızdaki tüm kabloların sıkıca bağlandığından emin olun.
    • Donanımdan Sıfırla: TV'nizi fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyin. Bu, hatalı ayarları düzeltebilir.
    • Profesyonel Yardım Al: Yukarıdaki adımları denedikten sonra hala "Geçersiz Servis" hatası alıyorsanız, profesyonel bir teknisyenden yardım almanızı öneririz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaman29

Arkadaslar tv yi aciyorum butun kanallar gecersiz servis diyor

kanal listen gitmiş ayarlarını yapıp yeniden taratacaksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.