Şimdi Ara

Hepsiburada servis raporlu arızalı TV gelip almıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum.Hayatımda ilk kez tabi 11.11 indirimlerine kanıp TCL marka bir TV aldım.TV 05.11 de geldi kuruldu yalvar yakar gelen servise ölü piksel testi yaptık ki kesinlikle istemedi yapmak.Bana aynen şöyle dedi gri ekranda zaten belli olur açılırken gösteriyor dedi.Zaten kendisi acele ettiğinden güvenilir gelmedi YouTube açtığımız teste 3-5 tane ölü piksel çıktı.Söylemesi ayıp cebimede 500 tl bir para kendisine bahşiş verecektim vermedim.İlk Emareleri artık TV yide toplamadı gelenler toplayacak dedi kaçtı gitti.arkasından TV yi topladık kullanmadık.

Ertesi gün servis raporu geldi ve bende herşeyin normal ilerleyeceğini sanarak iade talebimizi açtım.
    Macerayı başlatmış oldum.tam 4 kez kayıt açtırdım belirlenen günlerin hiçbirinde gelip almadılar.Her seferinde açılan taleplerin iptal edildiğini söyleyip tekrar tekrar kayıt açıp gün verdiler ve gelmiyorlar 2 hafta oldu 14 günlük süreç doldu en son aradığımızda mahkemeye başvuracağımızı söylediğimiz zaman bize bu sefer HepsiJet in gelip alacağını ve bununda cuma günü olacağını 5. Kez belirttiler.Daha önce her seferinde Horoz Lojistiğin gelip alacağını söylemişlerdi.Ürünün altına yaptığımız yorumlarıda devamlı silmekte.
    Hiçbir şekilde güvenmiyorum çünkü bu kadar sinsile ardı ardına yaşanmaz böyle bir rastlantı olamaz daha yakın bir zamanda yine bu siteden alıp sadece internete özel olduğu belirtilen linkini ve fotoları paylaşacağım Hummel Archive Regular poly L beden ilk sipariş geldiğinde sağ bacağında gözle görülür şekilde dikim hatası vardı ve iade ettim.İkinci kez yine L benden sipariş verdiğimde yine dikiş hatası olan bir başka ürün gönderildi.Anlaşılıyor ki serisinde hata var ve sadece internetten satış adı altında insanlara adeta iteleniyor.
    https://app.hb.biz/sy0gqwoh7Omg

Arkadaşlar kardeşler bizleri neden ve nasıl böyle dolandırabiliyorlar.Hastanede pazarda kamu kurumlarında heryerde biz dolandırılıyoruz ve bizi dolandırablarda kodomanlar için senin benim gibi maaşlı çalışanlar bunu bize yapıyor.
    Ve ben Beylikdüzü’nde oturuyorum ve o Medilife hastanesi bana 2 km bu yaşanan olaylar olmasaydı doğumu orada yapacaktık ve kontroller için ödeme yaptık sonrası malum adamlar iblis hastanede cehennem çıktı.
    Kafamı nereye çevirsem heryerden çürüyor ve her yerde hiç ediliyoruz.Yaptığım iş asansör ustalığı en tehlike mesleklerden aldığım para 30 bin net yazıyorum üç kuruş onu bile elimizden yalanla dolanla alıyorlar

Daha önce bir çok bu tür konulara her zaman desteğimi ve yorumumu ilettim ve sonunda benimde başıma gelen bunlar sizlerden yardımlarını ve yol göstermenizi rica ediyorum çok teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajapai -- 19 Kasım 2024; 19:52:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhaba geçmiş olsun.

https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi

Buradan kayıt açmalısınız tüm detay ve belgelerle beraber. Durumu olabildiğince sade anlatmaya gayret gösterin hocam

• Bu durumla ilgili elimden geleni yapacağım adamlar rıskımızla oynuyor böyle birşey var mı ya

• ajapai kullanıcısına yanıt

Buradan da gelismeleri aktarırsınız hocam

• Henüz hakem heyetine başvurmadım.Mailler atıldı müşteri hizmetlerine bu gün saat 21:00 a kadar gelip alacağız diye mesajlar atıldı numaralar paylaşıldı.
    Ne HepsiJet geldi nede verilen numaralara cevap verildi.Şuan ne kadar uzatacaklar konuyu diye merak ederken daha önce vermiş olduğum eşofman siparişi yine bambaşka dandik birşey geldi
    Hepsiburada’ dan lütfen uzak durun arkadaşlar hafta içinde hakem heyetine başvuruda bulunacağım.

İlk eşofmanın fotoları biz ne sipariş etmişiz gelen ne modeli etikette yazıyor.

Bu Fotolarda 10. kez gelip alacağız yoldayız geldik mesajları

Arızalı kullanmadığım sıfır Tv ninde çayır çayır ilk taksiti ni ödettiler bana bu gün.Teşekkürler Hepsiburada beni rezil ediyorsun.

• Evet HepsiJet bu günde arızalı ürünü almaya gelmedi ve açılan talep yine iptal edilmiş.Yine Horoz lojistikten mesaj geldi şimdi yine dalga geçer gibi 07.12 ye kadar gelip alınacak diye mesaj atıldı.Yine başa döndük yine TV elimde kaldı tüketici haklarına başvurmaktan başka çarem kalmadı.
    Ayrıca kendim kargoya bırakmak istediğimde kabul etmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajapai -- 23 Kasım 2024; 17:17:35 >

Üstte linki var.

Tüketici hakem heyetine başvuru yapabilirsiniz konuyla ilgili.

• Hepsiburada yardımcı oldu mağduriyet giderildi.Horoz lojistik sanırım sorunlu bir bileşen işleri yokuşa sürüyordu XL ile gelip aldılar 1 ay sonunda.

Ama bitmedi.Biter mi lanetlendim bir Tv aldım güneşin batıdan doğmadığı kaldı.Uzatmıyorum kumandadaki Google asistan ı tuşunu algılamıyor.
    Yeniden eşleştirme vs yaptım aradım işte en son servis geliyor kayıt açtı TCL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajapai -- 28 Kasım 2024; 19:59:49 >
  • Sanırım artık muhabbetin sonuna geldik konuyu silmeyeceğim eminim birilerine yol gösterecektir
    Ayıptır söylemesi arıza saçma sapan birşey yüzünden sebebini öğrenmek isteyen varsa yazsın.

Geçmiş olsun. Şimdi ürün iade mi oldu yoksa değişim mi oldu? Mağduriyet giderildi demişsiniz ama tam anlayamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.