Bildirim
Faturası olmayan cihaza teknik servis bakar mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Garanti belgesi yeter. -
İmei numarası yeter -
Garanti belgesi kitapcıklar vs hepsi var tek fatura yok sonuc olarak bakıyorlar yani tesekkürler -
garantiye telefon verilirken zaten fatura gerekmiyor servis imei numarasından bakıyor
genpanın sitesine gir imei sorgulamadan öğrenebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: cihanyildiz
garantiye telefon verilirken zaten fatura gerekmiyor servis imei numarasından bakıyor
genpanın sitesine gir imei sorgulamadan öğrenebilirsin.
Hocam genpa cihazı degil GENESİS diye bi firmanın garantisindeymis cihaz -
quote:
Orijinalden alıntı: 1312K
quote:
Hocam genpa cihazı degil GENESİS diye bi firmanın garantisindeymis cihaz
öyle bir firma varmı ya cidden ilk kez duyuyorum -
quote:
quote:
quote:
Hocam genpa cihazı degil GENESİS diye bi firmanın garantisindeymis cihaz
öyle bir firma varmı ya cidden ilk kez duyuyorum
GENESİS ELEKTRİK yada sadece GENESİS olabilir hocam bende ilk kez duydum ama garanti belgesi türkce kitapcıkları falan var. Alırken imei sorgulamadan da bakacagım zaten TR cihazıysa yolcu beraberinde gelen cihaz yazmaz
-
hocam firmayı ara direk sor servise ürün alırken ne gerekiyor diye? -
Yurt ici garantili ise bakar tabiki cihazi teknik servise verirken cihazin aciliyor olmasi gerekiyor ic imei kontrol edilmesi icin , kapali acilmayan bir cihaza fatura istiyorlar sebebi uskatciligi onlemek fatura bir nevi cihazin ic imeisinin kaniti gibi dusunuolar -
Cihazın iç kısmı açılmaz sim kart takılan yerde imei yazar zaten -
Tesekkürler arkadaslar hepinize sonuc olarak fatura olmadanda bakıyorlar bu konuda hemfikirsiniz
2. bi sorum daha olacak
GENESİS denilen firmanın TR garantili cihazını 1.350 TL ye almak mı mantıklı yoksa
Almanyadan gelmis simfree + kayıtlı çiziksiz ön arka jelatin kaplı ikinci el cihazı 1.150 TL ye almak mı mantıklı ?
cihazların ikiside 16 GB ve siyah -
quote:
Tesekkürler arkadaslar hepinize sonuc olarak fatura olmadanda bakıyorlar bu konuda hemfikirsiniz
2. bi sorum daha olacak
GENESİS denilen firmanın TR garantili cihazını 1.350 TL ye almak mı mantıklı yoksa
Almanyadan gelmis simfree + kayıtlı çiziksiz ön arka jelatin kaplı ikinci el cihazı 1.150 TL ye almak mı mantıklı ?
cihazların ikiside 16 GB ve siyah
Bence bu devirde garantili cihaz almak mantikli degil hele oyle adi sani bilinmeyen bir firmadan da almak daha kotu genpa bile ne hale geldi. -
firma adını ilk kez duydum.. paralel ithalat ürün müdür acaba ?
normalde kvk-genpa için imei yeterli.. -
quote:
2. bi sorum daha olacak
almanya'dan al dostum garantinin bi anlamı yok nerdeyse bu ülkede -
imei yeter. -
aynen oyle imei yeter -
quote:
Bu soruna istinaden yaşadığım durumdan örnek göstermek isterim. Ben de ilk ip4 çıktığında (malum stok sıkıntısı yüzünden) paralel ithalat bir cihaz aldım daha fazla beklememek için. Fakat alana kadar akla karayı seçtim. Bin kez düşündüm garantilik bir sorun olursa ne yaşarım diye. (Benim ithalatçım Evo İletişim bu arada) Fakat aldığım yer Kipa olduğu için en kötü ihtimal (ithalatçı firma kapanırsa, garanti süreci doğru işlemezse vs.) paramı geri alırım biraz uğraşsam da dedim ve gözümü karartıp aldım. Geçtiğimiz günlerde home tuşu tutukluk yaptığı için kargoyla servise gönderdim. Cihazı pazartesi sabah verdim, cumartesi öğlen elimdeydi. Tuş değişti demişler servis raporunda fakat sorun devam ediyordu ben de aradım söyledim. Gönderin sıraya almadan halledelim dediler. Pazartesi yine gönderdim ve bu kez perşembe sabah geldi. Şimdi çok şükür sorunsuz çalışıyor maşallah. (Bu arada fatura vs. istemediler onlar da, sadece imei yetiyor)
Forumda okudum, genpa serviste home tuşu değişimden vidaları yalama olmuş, alt kısmını çizik içinde iade etmişler telefonu. Yada genpa'ya cihazı verseydim kim bilir kaç gün beklerdim, onu düşününce, şimdilik bir pişmanlığım yok çok şükür. Ama dediğim gibi firmalar farklı. Genesis nasıldır bu konuda onu bilemem. Ayrıca imei sorguladığımda da cihazın ithalat ürünü olduğunu gördüm. Bazı sitelerde pasaport kayıtlı cihazların Türkiye garantili diye satıldığını gördükten sonra o açıdan da içim rahat. Cihazın ilk alındığı yer de önemli. Eğer Genesis firmasına bir şey olursa o zaman senin muhattabın orası olacak, ve bu durumda da fatura gerekebilecek. (İade vb. durumlarda tabi) Ben sadece yaşadığım olayı anlatmak istedim, paralel ithalat da olsa, garanti konusunda işin çok rahat görülebiliyor, firma sana yardımcı olabiliyor. Yurtdışı bir cihaz alsaydım, olası bir home tuşu arızasında (ki ip4'de yaşanmas olasılığı yüksek) tamir için 50-100 tl. harcama yapacaktım, bunu göz önünde bulundur derim ben. Bu belki de benim şansım, onu da bilemeyiz. Son karar senin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triclaw -- 23 Eylül 2011; 11:09:38 >
-
Arkadaslar GENESİS General Elektronik firmasının garanti kapsamındaki iphone 4 ü alacagım 1.350 TL ye.
Sonucta garantili ve sıfır. onuda gectim yurtdisi kayıtlı telefonlar zaten bu fiyatta satılıyor en uygun olarak. -
quote:
Orijinalden alıntı: römercan
İmei numarası yeter
faturaya gerek yok
Benzer içerikler
- iphone klavye rengi değiştirme
- apple kimliğindeki parayı karta aktarma
- apple türkiye garantili ne demek
- iphone arama tuş sesi kapatma
- whatsapp sesli mesajı ahizeden dinleyemiyorum
- apple intelligence nasıl açılır
- airpods güncelleme
- iphone alarm çalmıyor
- iphone fotoğrafı pdf yapma
- yurt dışı telefon kullanım süresi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X