Şimdi Ara

Hepsiburada servis kurulumu yapilan TV iadesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hepsiburada dan 55 inc bir tv aldik fakat televizyon biraz buyuk geldi ve bir kucuk boyunu almak icin cayma hakkimi kullanarak tv yi iade etmek istiyorum. Dun hepsiburada yi aradim servis kurulum yaptigi icin iade alamıyoruz dediler fakat internetten biraz arastirma yapinca ugrastirsalar da iade almak zorunda olduklarini gordum. Tv lerde cayma hakki gercekten yok mu varsa şimdi iade icin neler yapmam gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tv lerde cayma hakkı var ve kurulumu yapılan tv yi de iade edebilirsiniz, ancak 55 inç in büyük gelme durumu maksimum 1 ay sürer sonrasında küçük gelmeye başlar.

• Seyir uzaklığı ve TV çözünürlüğü nedir? Bence iade etmeyin. İlk zamanlar göz alışamıyor fakat 55" i 1-1,5 metreden bile kullananlar var. Boyut büyük değil sadece alışma meselesi. TV'nizde bir sorun yoksa bence kullanmaya devam edin.
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Daha önce 49 inç vardı onda gayet alışmıştık güzeldi fakat o bozulunca 1-2 haftadır 32 inç tv ile idare ettik. Acaba ondan 55 e geçince mi böyle yadırgadık bilmiyorum ama devasa geldi bir anda. İzleme mesafesi 3 metre civarı. TV modeli samsung 55NU8000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3U5 -- 7 Aralık 2018; 11:38:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z3U5

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Daha önce 49 inç vardı onda gayet alışmıştık güzeldi fakat o bozulunca 1-2 haftadır 32 inç tv ile idare ettik. Acaba ondan 55 e geçince mi böyle yadırgadık bilmiyorum ama devasa geldi bir anda. İzleme mesafesi 3 metre civarı. TV modeli samsung 55NU8000
    Kesinlikle 32 inçten geçtiğiniz için öyle. 3 metre mesafe 55 inç 4k TV için uygundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Kesinlikle 32 inçten geçtiğiniz için öyle. 3 metre mesafe 55 inç 4k TV için uygundur.

Alıntıları Göster
    Bir kac gun deneyim o halde. Teşekkürler.

• Kurulumu yapılan tv yi iade edecek olsa nasıl olacak? Thh ne mi başvuracak HB iade olmaz diyormuş. Yada kutulayıp geri kargo mu yapmak gerekiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O da sıkıntı. Ayaklarını falan taktılar kendimiz söksek müdahale etmiş gibi oluyoruz ama iade eden arkadaşlar o şekilde kendileri kutulayıp gönderiyorlarmış. Neyse göndermem büyük ihtimal.
  • Tercih edilecek tv boyutu İzleme mesafesi ve izlenecek kaynak görüntü kalitesine göre belirlenmeli
  • Samsung 55 aldim tmdir büyük ve guzel duruyo dedimm 5-6 ay sonra duvara montaladim keşke 65 inç olani alsaydim diyorumm eger 55 aldiysan kullan gitsin pişman olmaz kucuk bile gelicek sana..

• 55 aldım keşke 75 alsaydık diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcı kim? Hepsiburada mı yoksa hepsiburada üzerinden satış yapan farklı bir satıcı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Satıcı kim? Hepsiburada mı yoksa hepsiburada üzerinden satış yapan farklı bir satıcı mı?
    Beyazesyamerkezi diye bir satici.

• quote:

Beyazesyamerkezi diye bir satici.

Alıntıları Göster
    Hem ona hemde hepsiburada ya ayrı ayrı dava açmanız lazım.

https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-com-iade-tv-sorunu-dava-acildi-kazanildi-geri-odeme-yapildi--120597704-2

Konunun son mesajlarını okuyun, orda adım adım anlatmıştım ne yapılması gerektiğini. Sorunuz olursa sorabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Hem ona hemde hepsiburada ya ayrı ayrı dava açmanız lazım.

https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-com-iade-tv-sorunu-dava-acildi-kazanildi-geri-odeme-yapildi--120597704-2

Konunun son mesajlarını okuyun, orda adım adım anlatmıştım ne yapılması gerektiğini. Sorunuz olursa sorabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Evet konunuzu okumustum. Baya uzun ve sıkıntılı bir süreç. O kadar beklemeyi ve uğraşmayı göze alamam sanirim. Zaten arkadaşların dedigi gibi alistim tv ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3U5 -- 8 Aralık 2018; 11:58:26 >

• quote:

Evet konunuzu okumustum. Baya uzun ve sıkıntılı bir süreç. O kadar beklemeyi ve uğraşmayı göze alamam sanirim. Zaten arkadaşların dedigi gibi alistim tv ye.

Alıntıları Göster
    Eğer boyuttan dolayı iade etmeye niyetlendiyseniz asla etmeyin. 55" i bırakın 75" alsanız bile 1 hafta sonra normal gelmeye başlıyor.
  • Selamlar, HB'dan Awox 50 inç 4k tv aldım ancak smart tv özelliği yetersiz, ekranın sol altında ölü piksel var ve Netflix açılmıyor, hiçbir şey söylemeden menüye atıyor girdiğimde. Bunu iade edip Samsung 4k 50 inç almaya karar verdim. Iade için 6 günüm kaldı, iade kodunu aldım ancak tv duvara montajlı, kendim demonte etmeli miyim yoksa servisi mi çağırmalıyım? Ayrıca ürünü kargoya verdiğim an kalan günler önemli mi? Yani ürün geç giderse kargo şirketi yüzünden bu benim aleyhime mi olur?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.