Şimdi Ara

3 Yaşındaki kızım, 11. doğumunu yaptı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Allah bağışlasın
  • çok tatlı bu yavru kediler köpekler.. Allah analı babalı büyütsün
  • O zaman niye konu açıyon ...

• Sen o değilmisin ya.
    olm o zaman niye konu açıyon ...?
  • O hayvanlara yazık, sonra sokağa atacaksın onları, günah
  • hocam korunma konusunda kızını eğitmelisin
  • olm o zaman niye konu açıyon ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escoteric

olm o zaman niye konu açıyon ...

• hocam sokak kedisi galiba...ben de kedi almayı düşünüyorum...ama hiçbir bilgim yok...tüleri var değil mi köpekler gibi...sen ne tür önerirsin???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugr7

O zaman niye konu açıyon ...

sirf bunu demek icin gelmistim
  • Allah iyiliğini versin be kardeşim o nasıl başlık dedim noluyo yaaa... :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetalid

hocam sokak kedisi galiba...ben de kedi almayı düşünüyorum...ama hiçbir bilgim yok...tüleri var değil mi köpekler gibi...sen ne tür önerirsin???

Bu resimdeki büyük olan, evde bulunan 29 kedininde annesi.. arada ölenlerde var tabi onları saymıyorum.

Öteki kediler için bahçede küçük bir kulübe yaptırdım orda besliyorum, günde 2-3 liralık paf ciğer alıyoruz, evin yakınlarında kasap var bayağı bi ediyo 1 poşet dolusu.

Sen tek besliyeceksen bir sorun çıkaracağını sanmıyorum, ama erkek al ve yavru olsun.
    Yoksa hiç ummadığın anda doğurur ummadığın biyere.
    Ben bu kediyle beraber yatıyorum, son zamanlarda tüy dökülmesi başladı fazla zararı yok, tuvaletini kesinlikle içeri yapmaz, çatlayana kadar bekliyor kapı açılınca koşuyor, su ihtiyacını dışarıdaki çeşmeden karşılıyor hiç bi güçlük çıkarmadı şu ana kadar.

• kediye bak köpeğe veriyor seninki sağlam o...uymuş
  • yılda 3 doğummu
    hocam anneyi kısırlaştırırsan iyi edersin yoksa torunlar yetim kalabilir

ekleme öksüz olacak bebeler zaten yetim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winchester -- 11 Ağustos 2009; 16:39:51 >
  • Yerim ben bunları ya süper.

Usta merak etme ezilmez, ama eve başka kedi alma yavruları öldürebilir. Bizim bir tane kedi vardı dışarıdan geliyordu, bizim doğum yapan kedinin yavrularını tehtid ediyordu yanlarına gidip. Kedi dişi olmasına rağmen kadir inanır gibi bakışı vardı. Sonra kayboldu aradan, geldiğinde tek gözü çıkmıştı. Ya kediler kavga ederken oldu, ya da onun bunun çocukları yaptı. Bazı kedilerin gözü,kuyruğu yok. Bunları hangi adi şerefsiz yapar aklıma almıyor. Aklıma geldi sinirlerim bozuldu ya !

• quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Yerim ben bunları ya süper.

Usta merak etme ezilmez, ama eve başka kedi alma yavruları öldürebilir. Bizim bir tane kedi vardı dışarıdan geliyordu, bizim doğum yapan kedinin yavrularını tehtid ediyordu yanlarına gidip. Kedi dişi olmasına rağmen kadir inanır gibi bakışı vardı. Sonra kayboldu aradan, geldiğinde tek gözü çıkmıştı. Ya kediler kavga ederken oldu, ya da onun bunun çocukları yaptı. Bazı kedilerin gözü,kuyruğu yok. Bunları hangi adi şerefsiz yapar aklıma almıyor. Aklıma geldi sinirlerim bozuldu ya !

ulan onun gözünü çıkarana çin işkencesi yapmak lazım, derisini soyacan, ellerini bağlıyacan, göz kapağına iğne koyacan, parmaklarını koparacan, gözünü kapatınca gözleri kör olacak alttan ateş yakacan

• Başlık sakat
  • allah bağışlasın çok tatlılar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.