10 degre +9 yapması imkansız gibi bişi:) çünkü 10 degre tozz yok:)
Gerçekten 10 degree sos silah verilicekse 100lvl çok yakın zamanda gelicek herhalde.
quote:
Orjinalden alıntı: Azt_
Hello. This is Silkroad Online.
For Upcoming Valentine's day we prepared 3 BIG EVENT for our users. Detail information about Event is following.
1. Valentine day Web Event 1) Event Period: Feb. 10th ~ Feb. 24th (2 weeks) 2) About Event : Users can be participate in event through Forum-General Discussion section. All you have to do is "leave reply on Event article". 3) Event article question A. What kind of avatar do you want in Silkroad online? And detail information about that avatar. B. What is happening at following picture? Wrote your imagination in reply. 4) Reward : If users answers are adopted, We will provide prizes(Offline prize and skill points).
A ve B de ki soruları forumda cevaplayanlara hediye ki sro ile alakası olmayan ve skill point verilcekmis.
* Notice - We will count replies in Event article only, other article or reply in other section will not participate in the event. - Reply must have answers of question A, B, if reply doesnt have answers, it will not be count.
To participate the Valentine day Web Event, please visit 'The first announcement of Gerneral Discussion section'
2. 30 % more Experience Event 1) Event Period : Feb. 10th ~ Mar. 3rd (3 weeks) 2) About Event : During the event period, users can get additional 30% more on experience points from monsters.
30% daha fazla exp ve sp, daha onceki exp eventlerinde de sp de belirtilen oranda artıyordu, 10 subattan 3 mart a kadar event suresince, yani butun gun degil, yaratıklardan ek olarak alıcakmısız.
* Notice - Extra experience point will be given out during event period only.
3. Premium Event 1) Event period : Feb. 10th ~ Mar. 3rd (3 weeks) 2) About Event : We will select users, who bought Silks during Event period and give out prize. 3) Rewards: 10th Degree Seal of Star weapon +5 items ? total 100 people
10 subat ile 3 mart arasında silk alanlardan secilcek 100 kisinin 10d +5 sos silah kazanacagı event
* Notice - Rewards will given out to 100 people and characters shard is not in concern. - If user purchase high amount of Silk package, winning probability will increase.
Eger kullanıcı yuksek miktarda silk alır ise, kazanma oranı artacaktır. Joymax tan baska ne beklenebilirki, şamarlamak istiyorum hepsini.
ben burayı anlamadım biri anlatabilir mi ne verceklerini ve nereye cevaplıcagımızı xD
quote:
Orjinalden alıntı: gsliyim
quote:
Orjinalden alıntı: Azt_
Hello. This is Silkroad Online.
For Upcoming Valentine's day we prepared 3 BIG EVENT for our users. Detail information about Event is following.
1. Valentine day Web Event 1) Event Period: Feb. 10th ~ Feb. 24th (2 weeks) 2) About Event : Users can be participate in event through Forum-General Discussion section. All you have to do is "leave reply on Event article". 3) Event article question A. What kind of avatar do you want in Silkroad online? And detail information about that avatar. B. What is happening at following picture? Wrote your imagination in reply. 4) Reward : If users answers are adopted, We will provide prizes(Offline prize and skill points).
A ve B de ki soruları forumda cevaplayanlara hediye ki sro ile alakası olmayan ve skill point verilcekmis.
* Notice - We will count replies in Event article only, other article or reply in other section will not participate in the event. - Reply must have answers of question A, B, if reply doesnt have answers, it will not be count.
To participate the Valentine day Web Event, please visit 'The first announcement of Gerneral Discussion section'
ben burayı anlamadım biri anlatabilir mi ne verceklerini ve nereye cevaplıcagımızı xD
a ve b deki iki soruyu kendine gore cevaplicaksın. ilgimi cekmedigi icin forum a girip te bakmadım ama a daki soru ne tip bir avatar istersiniz sro da ve detaylı bilgi veriniz o avatar hakkında. b deki soru da ise asagıdaki resimde neler oluyor. cevabınızda hayal gucunuzu kullanın. Hediyelere gelincede offline prize tan kastı eski eventlerde oldugu gibi srola alakası olmayan seyler snrm gecen ipod gibi biseyler vermislerdi kazananlara. skill point te ztn acık : ) cevaplarınıda general discussion bolumudeki ilgili konuya yapcaksn.
Event ile ilgli konudaki cevapları sadece dikkate alcaklarını diger konulardaki cevapların dikkate alınmıyacagı. Cevapların A ve B deki soruları cevaplaması gerektigi ve cevapların sorularla alakası yoksa dikkate alnmayacagı...
eger yukarda yazanların ingilizcesini anlamadı isen hic bulasma bence : )
[Deleted by Admins]
Kardeşim bu ksro eventidir yha şimdi düşünsenize Zaten silkroad lvl ayrımı yapmıyo eventlerde 20+ olan herkes eventten yararlanır yha 20 lvl adam 90 +5 sos silah ne yapsın...
quote:
Orjinalden alıntı: elwood
1 aydır premium yok bende fakat 15.000 üzerinde silk almışlıgım var şu ana kadar.. sizce şansım varmı ? =)
yok çünkü kuwaitliler gunde 1000lerce silk alıyorlar bende kesin kuwaitlilerde bu item
[Deleted by Admins]
[Deleted by Admins]
[Deleted by Admins]
yok yahu bunda bi yanlışlık var. bence 9degree yazacaklardı. 10 degree sos olursa oyun alt üst olacagını düşünmüşlerdir sanırım . aklıma bu arada bişe daha geldi. kuwaitlinin biri setindeki item sayısı kadar account acıp herbirine 10k silk yüklese ve hepside ödül kazansa , sonrada adam 10degree sos+5 dizse nolur acep düşünemiom.
[Deleted by Admins]
Adamların gözünü para boyamış yahu. Sırf silk satmak için bizden fikir dilenip,event düzenliyorlar. Zaten sinirliyim black angel dressleri çok yakıştı fakat parasızlıktan alamadım
@elwood
Event süresince en çok silk yükleyene verirler.
10 subat ile 3 mart arasındaki silk alımlarına bakılcakmis, su zmn a kadar yuklediginin pek bi onemi yok. bu arada 10d yazısı hala duruyo. 9d var ikende 10d sos silah vermezler sadece tahmn ama yaza dogru 10d yi cikarcaklar gibi event odulleri ztn bitigi gibi hemen verilmiyor. bekletselerde 10d gelene kadar bekletemezler.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
[Deleted by Admins]
emin olun 100 lvl erken gelicek 1 sene kimse bu 90 lvli oynamaz. şimdi bile çoğu kişi sattı charını musluk kesilince joymax 100ü getirir kesin bir tarih veren zaten sallıyodur
Evet silah 90 lvl kanımca 10g+5 doğru. Silki çok alan alır... PAypal ayda 2k clickandbuy 3k e-pin 5k bunlar max alma seviyeleri ayrica değişik servislerde var daha.Kısacasi ccf yapan sunu alır....
Çok alın şansınızı artırın diyor ya çakallar, ben şimdi 3.000 silki 3x1000silk yerine 60x50silk şeklinde 50lik 50lik yüklesem şansım artıcak mı
quote:
Orjinalden alıntı: _aNaToLia_
Çok alın şansınızı artırın diyor ya çakallar, ben şimdi 3.000 silki 3x1000silk yerine 60x50silk şeklinde 50lik 50lik yüklesem şansım artıcak mı