Şimdi Ara

3 Yeni Event ve 10D Sos +5 Silah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

For Upcoming Valentine's day we prepared 3 BIG EVENT for our users.
    Detail information about Event is following.

1. Valentine day Web Event
    1) Event Period: Feb. 10th ~ Feb. 24th (2 weeks)
    2) About Event : Users can be participate in event through Forum-General Discussion section. All you have to do is "leave reply on Event article".
    3) Event article question
    A. What kind of avatar do you want in Silkroad online? And detail information about that avatar.
    B. What is happening at following picture? Wrote your imagination in reply.
    4) Reward : If users answers are adopted, We will provide prizes(Offline prize and skill points).

A ve B de ki soruları forumda cevaplayanlara hediye ki sro ile alakası olmayan ve skill point verilcekmis.

* Notice
    - We will count replies in Event article only, other article or reply in other section will not participate in the event.
    - Reply must have answers of question A, B, if reply doesnt have answers, it will not be count.

To participate the Valentine day Web Event, please visit 'The first announcement of Gerneral Discussion section'

2. 30 % more Experience Event
    1) Event Period : Feb. 10th ~ Mar. 3rd (3 weeks)
    2) About Event : During the event period, users can get additional 30% more on experience points from monsters.

30% daha fazla exp ve sp, daha onceki exp eventlerinde de sp de belirtilen oranda artıyordu, 10 subattan 3 mart a kadar event suresince, yani butun gun degil, yaratıklardan ek olarak alıcakmısız.

* Notice
    - Extra experience point will be given out during event period only.

3. Premium Event
    1) Event period : Feb. 10th ~ Mar. 3rd (3 weeks)
    2) About Event : We will select users, who bought Silks during Event period and give out prize.
    3) Rewards: 10th Degree Seal of Star weapon +5 items ? total 100 people

10 subat ile 3 mart arasında silk alanlardan secilcek 100 kisinin 10d +5 sos silah kazanacagı event

* Notice
    - Rewards will given out to 100 people and characters shard is not in concern.
    - If user purchase high amount of Silk package, winning probability will increase.

Eger kullanıcı yuksek miktarda silk alır ise, kazanma oranı artacaktır. Joymax tan baska ne beklenebilirki, şamarlamak istiyorum hepsini.

• eğer 10 D item verilecekse 10 D update'yakında geelcek demektir
  • yanlıs yazdıklarını dusunuyorum ama bekleyip gorucez artk ne olcagını.
  • Bencede 9 dgdir..
  • Bencede hatadır yada 10d'nin yakında geliceğine bir işaret
  • 90Sos+5 = 100 LwL Silah :)
    76+9 Sun=100 LwL Silah :)

iyimiş be kim bilir bakarsın bana da çıkar şu soslardan Akşam zaten 11. 9Degree sun itemimi aldım, acıkda 10degree dizeyim

Bu arada 10 degree yakında geliyor diyenlere; daha çok beklerler şubat 2010'da gelicek
  • Forumdaki soruların linki var mı???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sagoln bilgiler için...
  • Yeniçeri dress istedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

90Sos+5 = 100 LwL Silah :)

iyimiş be kim bilir bakarsın bana da çıkar şu soslardan Akşam zaten 11. 9Degree sun itemimi aldım, acıkda 10degree dizeyim

Bu arada 10 degree yakında geliyor diyenlere; daha çok beklerler şubat 2010'da gelicek

sro icin bu kadar kesin konusma bence : ) ,gerci bencede en az 1 yılı daha var, 9d gelceginde neler donuyodu yok auto pot kalkıcak ta teaser tan sonra 2 hafta sonra gelicekte fln... joymax n ne yapcagını kestirmek zor biraz

• quote:

harbi öle oluyo ya. şimdi bu sos u alanlar serveri aglatır :S hiçde adil degil. düşünsene adam 10 degree sos staff aldını ... zaten 100 tane sos un 80 nini kuvait liler alır. joymax bu ay parayı kırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colorist -- 10 Şubat 2009; 16:14:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TrowZeeN

quote:

harbi öle oluyo ya. şimdi bu sos u alanlar serveri aglatır :S hiçde adil degil. düşünsene adam 10 degree sos staff aldını ... zaten 100 tane sos un 80 nini kuvait liler alır. joymax bu ay parayı kırdı

Troydada Ben Alırım 3ü silah olmak üzere 11 tane sun itemim var

• 10D sos +5 silah mı.. Ne yapmaya çalışıyor bu adamlar yahu
  • quote:

quote:

quote:

Troydada Ben Alırım 3ü silah olmak üzere 11 tane sun itemim var

forumda senin kadar silk alanı görmedim/duymadım

• _______________________________________________________________________________

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aras. -- 10 Şubat 2009; 18:27:05 >
  • quote:

quote:

Geri kalan 20 yi de satın alır onlar Dengeleri çok oynaştırır bu iş...

• İlhan . . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

İlhan . . .

Yine işkembeden atıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

İlhan . . .

Yine işkembeden atıyo

Life, lie, wander, and quite empty . . .
  • 10 deggre sosu alıp +9 basıp full blue yapan bi wizard ya da roguenin tek atamayacağı char sayısı bi elin parmaklarını belki aşar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.