Şimdi Ara

[1.6.4][7/24]RCSCraft ~~Faction Savaşları~~ 'Survival Dünyada Yepyeni Bir Soluk'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  [1.6.4][7/24]RCSCraft ~~Faction Savaşları~~ 'Survival Dünyada Yepyeni Bir Soluk'

Sunucumuz eski ismiyle SinCraft olarak uzun süredir devamlılığını sürdürüyordu. Lâkin sunucunun yararına olacak değişiklikler ile birlikte 1.4.6 sürümünde RCSCraft olarak daha temiz bir sunucu ve kaliteli bir halde açılışını bugün gerçekleştirdi. Mart ayına doğru sunucumuzu kapatmak zorunda kaldık. Bazı yenilikler gerçekleştirdik ve sunucumuzu 27.10.2013 tarihinde, 1.6.4 sürümü ile tekrar aktifleştirdik. Yeni olan bu sunucuda kendi yerinizi belirlemek için ilk adımı atabilirsiniz. Herkesi bekliyoruz.

Özellikler

- 100 kişilik kapasite mevcuttur.
    - Çeşitli oyunu düzenleyecek ve zevkli hale getirecek , kolaylık sağlayan pluginler.
    - Faction Savaşları üstüne geliştirilmiş Dünyada ekipçe oynayıp eğlenme fırsatı.
    - Plotme eklentisi sayesinde temiz bir Dünyada kendinize ait bir alan sahibi olabilir ve dilediğiniz şeyleri inşa edebilirsiniz.
    - Aktif ve ilgili yönetici kadromuz ile her türlü sorununuza ve istediğinize yetişmek için hazırdayız.
    - Etkinlikler ile eğlencenizi katlayabilir , hatta yarışmalar sayesinde eşyalar kazanabilirsiniz.
    - Oyunun en güçlüsü olmak için PvP alanlarında mücadeleye katılabilirsiniz.

-Daha fazlası için sunucumuza bekliyoruz...

Sunucudan Görüntüler

[1.6.4][7/24]RCSCraft ~~Faction Savaşları~~ 'Survival Dünyada Yepyeni Bir Soluk'

Sunucu Bilgileri

Sunucu Website:www.rcs-gaming.com

Sunucu IP Adresi: mc.rcs-gaming.com

Sunucu Kapasitesi: xx/100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahibkıran -- 27 Ekim 2013; 22:57:00 >

• Güzele benziyor,bu akşam gelirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende geliyom :D
  • Admin alimi varmi ? 4 Kez kendi serverimi kurdum Stormcraft Malestorm MyCraft benimdi 10 dan fazla sunucuda adminlik yaptm reklam yapabilir baya user cekebilirim bilgim cok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Right_Click

Admin alimi varmi ? 4 Kez kendi serverimi kurdum Stormcraft Malestorm MyCraft benimdi 10 dan fazla sunucuda adminlik yaptm reklam yapabilir baya user cekebilirim bilgim cok

Şu an yeni açıldığı için pek yetkili alma olaylarını v.s düşünmüyoruz ama ileride olabilir büyük ihtimalle. Zaten duyururuz muhtemelen hem konuların altında hem de oyun içinde. :)

Bazı densizler yüzünden saldırı v.s aldık ama onuda çözdük neyse ki. Daha rahat bir şekilde oynunuza devam edebilirsiniz :)
  • 2 kişiyiz he burda 70-80 kişi var hocam ne yaptınız siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur213

2 kişiyiz he burda 70-80 kişi var hocam ne yaptınız siz

Aslında ilk başta düşüktü oyuncu sayısı ama önceki sunucuda oynayan bazı kalıcı oyuncular yeniden girdi , lag konusuda çözülünce lagsız oyuna hasret kalan geldi gibi bir şey oldu. Biraz daha ilgiyi arttırmayı düşünüyoruz. Yani en azından herkesin hakkını alabildiği bir sunucu olsun :)

İsimlerinizi yazarsanız oyunda birbirimizi bulabiliriz bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahibkıran -- 12 Ocak 2013; 16:57:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItachiUchiha

quote:

Aslında ilk başta düşüktü oyuncu sayısı ama önceki sunucuda oynayan bazı kalıcı oyuncular yeniden girdi , lag konusuda çözülünce lagsız oyuna hasret kalan geldi gibi bir şey oldu. Biraz daha ilgiyi arttırmayı düşünüyoruz. Yani en azından herkesin hakkını alabildiği bir sunucu olsun :)

Açıkçası map konusunda aşırı bir şekilde yeteneksizsiniz Benim sınav haftam var haftaya serverinize yardım edebilirim :)

• Ben girmeye çalıştım ama Outdated Client diye hata verdi 1.4.2 kullanıyorum hangi versiyon lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The DarkMaster

quote:

Orijinalden alıntı: ItachiUchiha

quote:

Açıkçası map konusunda aşırı bir şekilde yeteneksizsiniz Benim sınav haftam var haftaya serverinize yardım edebilirim :)

Biraz aceleye geldiği için durum öyle oldu. Lâkin oyun için pek büyük bir harita hazırlamaya gerek yok diye düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Big Red

Ben girmeye çalıştım ama Outdated Client diye hata verdi 1.4.2 kullanıyorum hangi versiyon lazım ?

Oyuna girerken Force Update seçeneğine tik atarsanız güncellemeyi yapacaktır. 1.4.6 versiyonunda açık sunucu.

• hacı sincraftta girdiğimde baya bi lag vardı umarım çözmüşsünüzdür
  • benim nickim ugur212 :)

• takipteyim hocam. görüntüler hoşuma gitti
  • Ben bu kadar kötü bir sw görmedim ev yaptım bir tane ormanda içine chest koydum kapıyı [private] ile kitledim ve oyunu kapattım bir daha ki açışımda bir baktım adamın biri benim yaptığım evin üzerine yatmış ve wg yaptırmış (alan koruması) ve chestim içinde kaldığı için açamıyorum ve içinde dia filan var. Admine söyledim ama bana saçma sapan bir şey söyledi ganimetmiş nasıl saçma salak birşey lan o konuyu kapatın kimse bu dandik servera bir daha girmesin
  • Big Red serverlardan anlamıyorsun heralde.World Guard yaptırman gerekirdi.Yada gizli bir yere yapsaydın

• @Dehhani. Hocam lag sorununu biraz daha azalttık , yeni bir makineye geçtik. Aslında normalde lag yok ancak saldırı alıyor makine. O yüzden oyuncuların yaptıklarının tavan olduğu zamanlarda saldırınında katkısıyla sunucu kafayı yiyebiliyor. Onuda çözeceğiz umarım , Firewall konusunda arkadaşlar ilgileniyor.

@Ugur213 Eğer oyundaki Ugur212 isimli arkadaş sensen yanına gelmiştim :) PM attım ama sanırım görmedin.

@Big Red Ganimet olayını söyleyen bendim. Bu tür durumlar için bölgenizi korumaya aldırmanız gerektiğini zaten her yerde bastıra bastıra söylüyoruz hocam. Diğer oyuncular aptal değil ki boş yere para verip kendilerine korumasız bir yerde chestlerini barındıracak alan yapsın. Factionların korumaya aldığı bölgelerdeki sandıkların kilitleri kırdırılabiliyor. Bu yüzden kişiler beni çağırdığında kilidi kırdım. Yapabileceğim bir şey yok hocam. Yardım bölümlerinde zaten bu konudan bahsediyoruz. Eğer araştırmadan etmeden "kapatın her şey saçma" diyorsanız sadece hırsınızdandır. Yine de girdiğiniz için teşekkürler.

Sunucu dün kapatıldı ve bakıma alındı. Pluginlerdeki bazı sıkıntıları çözüyoruz. Ciddi sorunlar mevcuttu. Bu kadar uzun sürdüğü için özür dileriz. En iyisi için uğraşıyoruz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahibkıran -- 17 Ocak 2013; 19:24:54 >

• sıze sordum bende :) yok dedınız :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar ,
    Benim youtube channel im var mc serileride çekiyorum. Serverinizda seri çekmeyi düşünüyorum ulaşırsanız sevinirim.

kanal :http://www.youtube.com/thepersica
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merhaba Ben Orkun

Merhabalar ,
    Benim youtube channel im var mc serileride çekiyorum. Serverinizda seri çekmeyi düşünüyorum ulaşırsanız sevinirim.

kanal :http://www.youtube.com/thepersica

Mesaj yolladım.

Sunucudaki lag sorunu biraz daha hafifletildi. En azından geçen hafta yaşanan yoğunluk gerçekleşmiyor. Tamamen kaldıracağız inşallah.

• Sunucu tekrar aktiftir. Sunucunun versiyonu 1.6.4 olarak değiştirilmiştir. Özelliklerde ve eklentilerde yeni değişiklikler meydana getirdik. Herkesi tekrar sunucumuza bekleriz. İyi oyunlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.