Şimdi Ara

Çok oyunculu uzay simülasyonu Star Citizen, 5 Aralık'a kadar oynaması ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok oyunculu uzay simülasyonu Star Citizen, 5 Aralık'a kadar oynaması ücretsiz
    2012 yılında duyurulan ve geliştiriciliğini Cloud Imperium Games'in yaptığı çok oyunculu uzay simülasyon oyunu Star Citizen, kısa bir süreliğine oynaması ücretsiz oldu. Intergalactic Aerospace Expo kapsamında düzenlenen etkinlik yaklaşık iki hafta sürecek.

Star Citizen, kısa süreliğine oynaması ücretsiz

Kaçıranlar için Star Citizen, oyun sektörünün en tartışmalı projelerden biri olarak görülüyor. Kitlesel fonlama kampanyasının başlamasından bu yana yaklaşık 12 yıl geçti ve halen geliştirilmeye devam ediyor. Şimdi ise Star Citizen bir kez daha 22 Kasım'dan 5 Aralık kadar Intergalactic Aerospace Expo boyunca ücretsiz olacak.

Geliştirici Cloud Imperium, etkinliğin "yeni gemileri test etmek, uzayda hayatta kalmanın temellerini tazelemek ve yeni bir sınırı cesurca keşfetmeye hazırlanmak için mükemmel bir fırsat sunduğunu" söylüyor. Etkinlik boyunca oyuncular en küçük jetlerden devasa nakliye gemilerine ve devasa filo gemilerine kadar 150'den fazla gemiyi uçurma dahil oyunun çeşitli yönlerini deneyebilecek.

Ayrıca Bkz.Xbox Game Pass'e eklenecek yepyeni oyunlar açıklandı! İşte liste

Peki Star Citizen ücretsiz nasıl oynanır veya oynamak için nasıl bir sistem gerekiyor? PC kullanıcıları için gerekli adımlara ve oyunun sistem gereksinimlerine hemen aşağından ulaşabilirsiniz.

• Star Citizen resmi web sitesine gidin.

• Web sitenin sol üstünde bulunan "ACCOUNT" bölümüne tıklayın ve "Create one" yazısına tıklayın.

• Oyuna kayıt olduktan sonra indirme işlemi tamamlandığında ücretsiz olarak oynayabileceksiniz.

Star Citizen minimum sistem gereksinimleri

• İşletim Sistemi: Windows 10&11 64 Bit

• İşlemci: 4 çekirdekli işlemci veya Intel: i7 (Sandy Bridge veya yüksek), AMD: Bulldozer veya yüksek

• RAM: 8 GB RAM

• Ekran Kartı: Geforce GTX 1060, Radeon RX 5700, RX Vega 56, RX 460, Intel A380, UHD Graphics 730

• DirectX: Sürüm 12

• Depolama: SSD 100GB+

Kaynak:https://wccftech.com/star-citizen-temporarily-free-to-play-from-november-22-to-december-5/

• indirin deneyin ama leş gibi oyun. Aşırı heves edip almıştım. 32gb ram, i9 13900 ve 4070 ile orta ayarlarda 30 fps alıyorum şehirde :D. Onu da geçtim görevleri buglu. Bir görevde biyere inip kutu alıp bagaja koyup teslim edicem. Kutuyu aldım bagaja konulmuyor. buga girdi ele yapıştı falan. Ölsen milyon ışık yılı uzakta doğuyorsun.Tekrar aynı yere gitmek ayrı işkence. Falan filan. Tavsiye etmiyorum. Bunun yerine starfield tekrar oynayın daha iyi. iade etmiştim ben de

• romedon kullanıcısına yanıt

Oyun için yanlış işlemci. Kesinlikle x3d işlemci gerekli, x3d işlemci ile çok iyi performans var.

Ama şuan oynanmaz, o doğru. Server Meshing teknolojisi 4.0'da gelecek, o zaman oynanabilir. Bahsettiğin problemlerin çoğu serverların yük kaldırmamasından kaynaklı.

• 12 yıldır takip eden birisi olarak oyunun sıkıntısı performans değil. İleri derecede arayüzü sıkıntılı. 12 yıldır çözülemedi. Oyunun oynanış yapısı sıkıntılı. En basitinden targeting sistemi yok. Karşınızda bir istasyon var adına falan bakmak için haritayı açmanız lazım. Bu durum oyunu oynanmaz yapıyor.

Mesela gezegenler ve büyük gemiler için ayrıca navigasyon sistemi yapmışlar. Koca şirkette biriside çıkıp dememiş ki "aga siz ne yaptınız bu kadar kullanışsız bir sistem olmaz düzeltin bunu"

Single player uzay-ticaret-savaş için x4 daha pratik ve güzel.

• Ara ara oyunun her güncellemesi den sonra oyuna girip denerim her seferinde aynı buglarla karşılaşırım. Haritanın içine düşmeler , durduk yere karakterin bir yerlere sıkışıp ölmesi bunun gibi kriz geçirtecek bir sürü problem olduğundan tavsiye etmem.

• Oyunda attığım her adımda bir bakla karşılaştım desem yalan olmaz iade ettim paramı geri aldım.

• Scam Citizen, biz ED'den devam bir iki eksiği var ama en azıdan hayal satmıyor ??.

Her seferinde denedim şu çöpü, beleş oldu denedim aldım denedim, hiç değişmemiş, hala tek sistem ve sözde 2. sistem gelecek ????.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sacmalamıssın, kendini kandırmıssın, zamanını öldürüyosun

• Kardesim 12 yildir ata sira girer bakarim.ne var diye ama henuz birsey yok hep ayni seyi yapiyorsun ayrica oyle burada yazan sistem ozellilleri ile oynamaniz hayal bende 14700kf var ve iste dlss ile acabiloyorum 32 gb ram ve 3060 rtx bu kadar soyleyecegim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.