Şimdi Ara

[ HALO: REACH ] EVRENDEKİ EN BÜYÜK SAVAŞA HAZIR OLUN ! (3 MAYIS 2010 BETA)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
5.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  [ HALO: REACH ] EVRENDEKİ EN BÜYÜK SAVAŞA HAZIR OLUN ! (3 MAYIS 2010 BETA)

Yapımcı tarafından, 2010 yılına damgasını vuracağı söylenen ve Xbox360 sahipleri tarafından merakla beklenen, HALO:REACH oyununun yeni resimleri yayımlandı. HALO evrenindeki en büyük savaşı konu alacak yapım, 2010 Q2 döneminde raflardaki yerini alacak.

Yapımcının bilhassa karakter modellemeleri ve ışıklandırma üzerinde durduğu anlaşıyor. Fakat kaplamalar bir çok yerde yine sırıtmış, atmosfer olarak ise bambaşka bir HALO oyunu geliyor. Çok güzel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 4 Mart 2010; 2:17:14 >

• Eski oyunlara göre gelişmiş grafikler. Bu Halo'nun en iyi yanı bu olacak bence.

Konu ve atmosfere ise diyecek laf yok zaten.
  • Benim tek beklentim kanka, silah kontrolünü gerçekçi yapsınlar yeter. Dergi taramalarında, yönettiğimiz karakter silahı farklı tutuyordu, bir an olsun heyecanlandım. Oyun zaten yapımcının dediği gibi 2010 yılına damgayı vuracaktır. HALO evrenindeki en büyük savaşa tanık olacağız, o atmosfer içine girmek süper bir deneyim olacak her türlü.
  • Takım ile birlikte ilerleyeceğimiz belli oluyor, hoşuma gitti bu detay. Gerçekten karakter modelleri falan çok kaliteli, geliştirildiği açık açık belli oluyor. Dergi taramalarında anlayamamıştım.
  • daha önce hiç halo oynamadım ilk bu oyunu oynasam sorun olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekr

daha önce hiç halo oynamadım ilk bu oyunu oynasam sorun olur mu

Hikaye olarak halo 3 serisinden öncesi aslında bu oyun. Diğer yandan yine de halo 3 ve odstyi oynarsan yararına olur tabi. Oyun süreleri çok uzun değil zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekr

daha önce hiç halo oynamadım ilk bu oyunu oynasam sorun olur mu

REACH oyunu, normal HALO serisinden öncesini konu alıyor. Bir sorun olacağını sanmıyorum, ama kesinlikle HALO 3 ve ODST oyununu oynamanı tavsiye ederim. Hatta imkanın olursa XBOX 1'de HALO 1 ve 2'yi oynayabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eskisine göre geliştirmişler; ama Unreal Tournemant 3 ile nerede ise aynı görselliğe sahip. Seriyi sevenleri mutlu etsin yeter.
  • Yaa bu oyunu Unreal 3 le niye yapmıyorlar madem kasıyorlar böyle?
  • ana konusu vardı oyunun...
  • Altdan 3. resimdeki en soldaki elemanin kafasindaki Army of Two dan tanidik geldi biraz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluet

Altdan 3. resimdeki en soldaki elemanin kafasindaki Army of Two dan tanidik geldi biraz...

O karakter ilk videodan beri ünlü oldu. Zaten yapımcılar oyuna karizma katmak için, öyle bir karakter eklemişler. Modern Warfare 2'deki Ghost olayı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidEye007

quote:

Orijinalden alıntı: bluet

Altdan 3. resimdeki en soldaki elemanin kafasindaki Army of Two dan tanidik geldi biraz...

O karakter ilk videodan beri ünlü oldu. Zaten yapımcılar oyuna karizma katmak için, öyle bir karakter eklemişler. Modern Warfare 2'deki Ghost olayı gibi.

HALO yu her oynayisimda keske vurdugumuz dusmanlar biraz daha ciddi tipler olsaydi diye dusunurdum.Bu oyunla durum biraz degisecek gibi gozukuyor ve HALO yu sevenler de articaktik buyuk ihtimal cunku simdiye kadar okudugum kadari ile HALO yu sevmeyenlerin sikayetlerinden biride bu idi.Microsoft bu tip durumlari iyi analiz edip oyunu baya degistirmis gibi gozukuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Yaa bu oyunu Unreal 3 le niye yapmıyorlar madem kasıyorlar böyle?

Unreal 3 ün grafikleri daha iyi değil mi hem?
  • MrStark

bir halo ya bakıyorum bi senin yazdıklarına offf karnım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoW_DH

MrStark

Geldiğin yere defol (MK) burada yaptığın fanlıklar kimseye sökmez. Anca oradakilere söktürürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidEye007

quote:

Orijinalden alıntı: GoW_DH

MrStark

Geldiğin yere defol (MK) burada yaptığın fanlıklar kimseye sökmez. Anca oradakilere söktürürsün.

Şeytan filmlerinde rahibin şeytanı kovması gibi olmuş. Geldiğin yere geri dön iblisssss

Bu arada MK nedir kardeşim aklıma gelen bir iki şey var ama.....

NOT: Bu arada resimleri ana konuyada koydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 21 Ocak 2010; 8:19:13 >

• Şu oyunun grafiklerinde gelişme olarak ne var anlayamadım.Diğer HALO oyunları ile aynı neredeyse.Mass Effect 2 var orda grafik istiyorsanız bundan kat kat kaliteli.Bitek anlayamadığım,anlam veremediğim ve bu yüzden sadece 1. oyunu bitirip o eciş bücüş diye diye üstüme gelen morlu,pembe"li yaratıkları görüp birdaha oynamadım bu seriyi.Zevkler ve renkler tartışılmaz ama hani zevksiz adamda değilimdir.Anlam veremediğim bir oyundur,allaha yakın bana uzak olsun
  • Haloda düşmanlar zaten ciddidir. Oynamayanların sadece grunt ları görüp yorumlamasından başka birşey degil. Acaba Halo daki düşmanlara laf edenlerin kaçı Elite lerle yada Flood la savaşmıştır incelenmesi gereken bir konu. Grunt lar zaten harcanabilir bir güç, sayıca üstünlük kurarlar, ayrıca en zekilerindendir. Alet edevat kullanıp, plazmaları iyi yapıştırırlar. O nedenle böyle saçma yorumları ciddiye almamak lazım

Grafiklere gelirsek, karakter detaylarına kasmışlar, ışıklandırma Halo3 dede çok iyiydi, bunda dahada gelişmiş. Zırhların detaylar, yüzeyleri filan çok iyi görünüyor. Ama çevre için daha yapılacak şey var. Özellikle kayalık ve çimenlik alanlar için. Dİger mekanlar iyi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Haloda düşmanlar zaten ciddidir. Oynamayanların sadece grunt ları görüp yorumlamasından başka birşey degil. Acaba Halo daki düşmanlara laf edenlerin kaçı Elite lerle yada Flood la savaşmıştır incelenmesi gereken bir konu. Grunt lar zaten harcanabilir bir güç, sayıca üstünlük kurarlar, ayrıca en zekilerindendir. Alet edevat kullanıp, plazmaları iyi yapıştırırlar. O nedenle böyle saçma yorumları ciddiye almamak lazım

Grafiklere gelirsek, karakter detaylarına kasmışlar, ışıklandırma Halo3 dede çok iyiydi, bunda dahada gelişmiş. Zırhların detaylar, yüzeyleri filan çok iyi görünüyor. Ama çevre için daha yapılacak şey var. Özellikle kayalık ve çimenlik alanlar için. Dİger mekanlar iyi görünüyor

O kadar insan soyluyor bunu bir tek biz degiliz , biraz gozluklerini cikar etrafina bak.Gecen FF13 konusunda da senin cok sacma bir yorumun vardi buna benzer.Ne hikmetse işine nasil geliyorsa o sekilde konusuyorsun.Seni ciddiye alip cevap yazmicam bir daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 21 Ocak 2010; 10:33:12 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.