Şimdi Ara

[ HALO: REACH ] EVRENDEKİ EN BÜYÜK SAVAŞA HAZIR OLUN ! (3 MAYIS 2010 BETA) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
5.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: coop

Satmazsa ayip zaten Xbox 360 ex dedinmiydi Halo dan gears dan baska bi dalga yok ki bekle arada bi Alan wake gelcek forza gelcek oldu canim baska ??? NOT : elite 360 sahibiyim 360 i cok seviyorum ama bu at gozlugu takicam anlamina gelmiyor su an ps3 e hangi oyunu alsam diye 30 kez dusunuyorum 360 cephesinde ise shoptoda bekleyen bi alan wake pre orderim var sadece bu herseyi ozetliyor

KZ2 içindemi düşündü millet ? Tek 5 milyonu bulan ex MGS4..Onca sene lafı edilen oyunlar çıkıyor, bakıyorsun 2 milyonu anca buluyor. Sebebi çok ex olması degil, uzun ömürlerinin olmaması. Adam 10 saatte bitiriyor, multiside yaramaz olunca elden çıkartıyor...Mesele single+ multi olarak doyurucu olması...

Senin lafını multiplatform oyunlarda çürütüyor. Korsanı olan konsolda yine daha fazla satıyor, bu nasıl iş ? Online altyapı kalitesi, achievement, parti sistemi, chatte burada devreye giriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
    İşin ilginç tarafı Halo'yu oynayanların ciddi bir çoğunluğu grafikten şikayetçi değil ama oynamayanlar devamlı grafikten şikayet ediyor yahu zaten oynamıyorsun devamlı şikayet niye.

kedi uzanamadigi cigere mundar dermis...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 4 Mart 2010; 17:17:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
    İşin ilginç tarafı Halo'yu oynayanların ciddi bir çoğunluğu grafikten şikayetçi değil ama oynamayanlar devamlı grafikten şikayet ediyor yahu zaten oynamıyorsun devamlı şikayet niye.

kedi says "mundar" to uzanamadigi ciger

Alemsin. Mesajına bakarken I run içiyordum bir anda koptum zor yutkundum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.