Şimdi Ara

[ HALO: REACH ] EVRENDEKİ EN BÜYÜK SAVAŞA HAZIR OLUN ! (3 MAYIS 2010 BETA) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
5.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MS'nin bir zamanlar bebeleri kandirip sattigi oyundu Halo.Eeee simdi o bebeler buyudu ve daha yetiskinlere ozel bir oyun yapmaya calismis MS Killzone 2'ye ozenerek ama olmamis gibi gozukuyor yine.Ayrica nedense cikmamis oyunu,oynamis gibi davranan agzi salyali halo fanlari buradan cok komik gozukuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperGoa

MS'nin bir zamanlar bebeleri kandirip sattigi oyundu Halo.Eeee simdi o bebeler buyudu ve daha yetiskinlere ozel bir oyun yapmaya calismis MS Killzone 2'ye ozenerek ama olmamis gibi gozukuyor yine.Ayrica nedense cikmamis oyunu,oynamis gibi davranan agzi salyali halo fanlari buradan cok komik gozukuyorlar

Ah keşke sen buradan nasıl komik göründüğünü bilsen
  • quote:

Daxteroy

Ne senaryo, ne grafik, ne single...

yaw arkadaş makinen 3k gördüğünden beri xbox bölümüne çakıldın kaldın. tamir ettirde oyna bari. sende rahatla bizde rahatlayalım. yaw şu psn bedava ama online oynayacak (fifa 10 hariç) 1 tane oyun yok. live paralı ama geow, halo, left for dead vs. gibi oyunlarla destekliyor adamlar. anlayamadınız gitti şu xboxın farkını hala kz2 diyorsunuz yaw. kz-2 yi 1 günde oynarsın bititrirsin yollarsın takasa, haloyu senelerce oynarsın. yemişim grafiği, 5 saatte biten oyunda gerçek grafikler olsa ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: bay.manyak

quote:

Daxteroy

Ne senaryo, ne grafik, ne single...

yaw arkadaş makinen 3k gördüğünden beri xbox bölümüne çakıldın kaldın. tamir ettirde oyna bari. sende rahatla bizde rahatlayalım. yaw şu psn bedava ama online oynayacak (fifa 10 hariç) 1 tane oyun yok. live paralı ama geow, halo, left for dead vs. gibi oyunlarla destekliyor adamlar. anlayamadınız gitti şu xboxın farkını hala kz2 diyorsunuz yaw. kz-2 yi 1 günde oynarsın bititrirsin yollarsın takasa, haloyu senelerce oynarsın. yemişim grafiği, 5 saatte biten oyunda gerçek grafikler olsa ne olacak

3-4 post attık çakıldık kaldık.

Anlayamıyorum sizdeki bu çekememezliği. Siz bizim konumuzun içine ettiği zamanları çok iyi biliyoruz. Hani ben onuda yapmıyorum. PS3 çöp, Xbox360 süper. Tamam.

Mag, Resistance 2, Killzone 2 bunların hepside yalanıp yutulacak oyunlar.

• hele sen hic konusma,herkese tesekkur etmekden belin tutulcak.

forumda ona buna dilencegine git kendin arastir da gore gercekleri ki abilerin de sana masal anlatmasin.

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

MS'nin bir zamanlar bebeleri kandirip sattigi oyundu Halo.Eeee simdi o bebeler buyudu ve daha yetiskinlere ozel bir oyun yapmaya calismis MS Killzone 2'ye ozenerek ama olmamis gibi gozukuyor yine.Ayrica nedense cikmamis oyunu,oynamis gibi davranan agzi salyali halo fanlari buradan cok komik gozukuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperGoa -- 14 Şubat 2010; 13:50:10 >

• quote:

hele sen hic konusma,herkese tesekkur etmekden belin tutulcak.

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Bu mesajım neden silnidi acaba?

Adam soruma cevap vermiş yardım etmiş, birşey demeden geçse miydim yazmıştım...

• quote:

Halo'nun yapımcıları,2 milyon satmış balon oyuna çok özeniyorlardırValla bravo,hiçbirimizin aklına gelmemişti bu.Aslında doğru olabilir,Halo 3 11 milyon satınca paranın kıymeti kalmamıştır

Fanboyluk yapacaksanız,mantıklı şeyler söyleyin bari.Halo gibi efsane hiçbir zaman balon oyunlara özenmedi,bundan sonra da özenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Halo'nun yapımcıları,2 milyon satmış balon oyuna çok özeniyorlardırValla bravo,hiçbirimizin aklına gelmemişti bu.Aslında doğru olabilir,Halo 3 11 milyon satınca paranın kıymeti kalmamıştır

Fanboyluk yapacaksanız,mantıklı şeyler söyleyin bari.Halo gibi efsane hiçbir zaman balon oyunlara özenmedi,bundan sonra da özenmez

Bluelabel,

Diğer arkadaşların saçmalıklarına bende katılmıyorum iyi güzel diyorsun, seni destekliyorum da, ama sende onlara benzer bir şey yapıyorsun. Şimdi her şeyden önce bir oyunu satış rakamlarına göre değerlendirme senden rica ediyorum. Satış başarısı yapımcının umurunda olan bir şey, biz oyunculara bu oyunları oynayıp, forum ortamlarına takılıyor isek, kendi görüşlerimizi belirtmektir. Sen şimdi 2 Milyon satan KILLZONE 2'ye balon dersen, karşı çıkarım. Çünkü balon bir oyun değil, eğer gerçekten öyle olsa ben bu işi şuanda bırakırım. Çünkü NextGen'in en kaliteli oyunlarından biridir. İnceleme sitelerinde puan durumu ve analizler mevcutken bunu söylememen gerekiyor.

Beni yanlış anlama sakın
    />
    bazı yorumlarını gerçekten bende destekliyorum. Ama yapmaman gereken şeylerde var, en azından biraz bunlara dikkat edersen çok daha iyi olacak inan bana.

Bazen susmak, bu arkadaşlara verilecek en güzel cevaptır. Bunu da unutma.
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 14 Şubat 2010; 16:06:42 >

• bakıyorumda son zamanlarda kimse bir oyunu beğenmiyor yok öyle yok böyle ne bekliyorsunuz anlamadım ki bu aletden 2005 yapımı alet hala çok iyi işler başarabiliyor takın oynayın orası kötüymüş burası kötüymüş birçok oyun bence iyi yapılmış takıp rahatlıkla oynayabiliyorum zaten fazla grafiğe oraya buraya takıp hata arıyorsanız gidin pc'de oynayın
  • Arkadaşlar son gösterilen resimler Pre Alpha aşamasından görüntüler.Yani grafikleri neden bu kadar abarttınız anlamadım.

Bana kalırsa Pre Alpha aşamasında olmasına rağmen gayet iyi grafikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidEye007

quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Bluelabel,

Diğer arkadaşların saçmalıklarına bende katılmıyorum iyi güzel diyorsun, seni destekliyorum da, ama sende onlara benzer bir şey yapıyorsun. Şimdi her şeyden önce bir oyunu satış rakamlarına göre değerlendirme senden rica ediyorum. Satış başarısı yapımcının umurunda olan bir şey, biz oyunculara bu oyunları oynayıp, forum ortamlarına takılıyor isek, kendi görüşlerimizi belirtmektir. Sen şimdi 2 Milyon satan KILLZONE 2'ye balon dersen, karşı çıkarım. Çünkü balon bir oyun değil, eğer gerçekten öyle olsa ben bu işi şuanda bırakırım. Çünkü NextGen'in en kaliteli oyunlarından biridir. İnceleme sitelerinde puan durumu ve analizler mevcutken bunu söylememen gerekiyor.

Beni yanlış anlama sakın
    />
    bazı yorumlarını gerçekten bende destekliyorum. Ama yapmaman gereken şeylerde var, en azından biraz bunlara dikkat edersen çok daha iyi olacak inan bana.

Bazen susmak, bu arkadaşlara verilecek en güzel cevaptır. Bunu da unutma.
    />

Tavsiyelerin için sağol dostumFanboylara tahammül edemiyorum,bu yüzden de bazen gereksiz mesajlar atabiliyorum,haklısın.O arkadaş yapımcılardan bahsedince,ben de satış rakamlarından bahsettim.KZ2 de satış anlamında balondur bana göre,oynanış olarak beğenmesem de kalitesi ortada.

Ama dediğin gibi cevap vermemek en güzeli,bundan sonra daha dikkatli olurum

Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN

Arkadaşlar son gösterilen resimler Pre Alpha aşamasından görüntüler.Yani grafikleri neden bu kadar abarttınız anlamadım.

Bana kalırsa Pre Alpha aşamasında olmasına rağmen gayet iyi grafikler.

Yukarıda belirttiğim gibi; Grafiksel olarak bir kısım HALO 3'den farksız dursa da (zemin modellemesi, Pixel pixel duruyor hala), bilhassa karakter modellemeleri ve ışıklandırma üzerinde durdukları belli oluyor. Oyuna farklı bir hava getirmek içinde, dikkat edin silahı döndürdüğümüz zaman DOF efektinin olduğunu görüyoruz. DOF en fazla CrySis oyununda vardı, grafikleri FULL yapınca, silahı çevirdiğiniz zaman etrafta belirgin sizlik oluyordu ve daha gerçekçi bir hava katıyordu. Reach içinde bunu yapmışlar aynen ve gayet güzel olmuş. Fakat çok üst düzey bir grafikte yok oyunda, bazı arkadaşlarımız her zaman ki gibi abartıyorlar. Ve bildiğim kadarıyla oyunda Open World özelliği olacak, bu unsurda HALO adına farklı bir bakış açısı getirecektir.

Bu arada, Pre Alpha ile Full sürüm arasında farklar olacaktır elbet, fakat çok büyük bir fark olmayacak. Grafikler aşağı yukarı bu kalitede olacaktır, ama yukarıda saydığım unsurlar gerçekten HALO 3'e göre daha kaliteli görünüyor.

[ HALO: REACH ] EVRENDEKİ EN BÜYÜK SAVAŞA HAZIR OLUN ! (3 MAYIS 2010 BETA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 16 Şubat 2010; 15:07:26 >

• Halo diğer oyunlar gibi dar alanlarda,karanlık mekanlarda geçmiyor,ekranda çok geniş bir alan görürsünüz.Bunu göz önünde bulundurarak grafikler hakkında yorum yaparsanız daha mantıklı olur..Halo3 ile aynı grafiği bekleyen,ısrarla grafiği aynı gibi göstermeye çalışan arkadaşlar kendini yormasın hiç laf kalabalıklarıyla..Bu oyun farklı bir motorla yapılıyor ve gösterilen resimlerden açıkca anlaşıldığı üzere gelişme var..
  • Halo'nun hayran kitlesi zaten "grafik" olarak beklenti içinde değiller. Halo kitlesini herzaman kontroller, atmosfer, müzikler ve online kalitesi bağlar zaten bu oyununda efsane olmasında en büyük etkenler bunlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Halo'nun hayran kitlesi zaten "grafik" olarak beklenti içinde değiller. Halo kitlesini herzaman kontroller, atmosfer, müzikler ve online kalitesi bağlar zaten bu oyununda efsane olmasında en büyük etkenler bunlardır.

Kesinlikle..Zaten sıkıntı Halo:Reach'i alacak olanlarda değil,almayacak olanlardaZaten almayacaksın be kardeşim,neden burda sürekli kötüleme çabası içerisindesin..Sen almazsın 10.869.478 yerine 10.869.477 adet satar,hepsi bu..

• Yapımcılar; HALO evrenindeki en büyük savaşı göreceğiz diyorlar. Bu bakımdan REACH'in yeri çok ayrı olacak, işin içine dedikleri gibi Open World girerse en iyi HALO oyunu olacaktır kuşkusuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Halo'nun hayran kitlesi zaten "grafik" olarak beklenti içinde değiller. Halo kitlesini herzaman kontroller, atmosfer, müzikler ve online kalitesi bağlar zaten bu oyununda efsane olmasında en büyük etkenler bunlardır.

Kesinlikle..Zaten sıkıntı Halo:Reach'i alacak olanlarda değil,almayacak olanlardaZaten almayacaksın be kardeşim,neden burda sürekli kötüleme çabası içerisindesin..Sen almazsın 10.869.478 yerine 10.869.477 adet satar,hepsi bu..

10.869.478 yerine 10.869.477. Süper

• Halo hayranları için grafik kesinlikle en önemli unsur değildir..Tabi bu demek değil ki ''Grafik istediği gibi gelebilir'',muhakkak grafik yeterli düzeyde olmak zorunda ve yeterli olduğuda apaçık ortada.Bu oyun harika olacak,harika..
  • x10 video analizi
    Karakterler 4 kat daha fazla poligonlu
    Full motion capture kullanılmış
    Max 30 fpsde çalışıyor.Bazı sahnelerde 20 fpsye düşebiliyor.
    Motion blur mevcut
    Çözünürlük 1152x720 fakat post processing sayesinde halo 3'ten daha az tırtıklı.
    AA kullanılmamış.
    Partikül efektleri geliştirilmiş.
    8 unsc 30 covenant ai aynı anda savaşabiliyor.
  • İnsanlar bu reach gezegeninde olan savaşı kaybetmiyor muydu?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.