Şimdi Ara

[ HALO: REACH ] EVRENDEKİ EN BÜYÜK SAVAŞA HAZIR OLUN ! (3 MAYIS 2010 BETA) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
5.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 22 Ocak 2010; 1:06:07 >
  • edge magazine resimleri

[ HALO: REACH ] EVRENDEKİ EN BÜYÜK SAVAŞA HAZIR OLUN ! (3 MAYIS 2010 BETA)

• Bir kişi "ben Halo'yu beğenmiyorum çünkü uzayla ilgili oyunları sevmiyorum yada grafikleri hoşuma gitmiyor yada düşmanların modellemesi falan kötü" yada benzeri birşeyler diyebilir ama buradaki sorun "genelleme" yapılıyor. Ben beğenmedim "oyun berbat" moduna giriliyor hemen genel olarak oyun kötü olarak gösterilmeye çalışılıyor hatta ötesinde olmayan birşey varmış bile gösteriliyor.

Ortada öyle bir hava var ki sanki oyunda tek düşman Grunt'lar başka düşman yok. Grunt'lar asıl düşmanlar saldırırken arada size saldıran düşman türü bir anlamda figüran gibi birşey. Yalnız belirtmekte fayda var Legendary modda o renkli yada benzeri şekilde dalga geçtiğiniz yaratıklar size yaptıkları stucklar ile aynı yeri 20 defa oynamanızı yada gamepad kırmanıza neden olabilir bunuda belirtelim.

Yok efendim oyunu Amerika'lılar oynuyor bundan bizene oyunun nufüs kağıdını mı dolduruyoruz. Amerika dediğiniz bölge şuan oyun firmalarının ve konsol üreticilerinin en önemli pazarı konumunda. Bir firma çıksın çok daha iyisini yapsın Amerika'lılar onu oynasın. Günde 1 milyon farklı oyuncu Halo 3 oynuyor bu bir başarıdır.

Yok efendim Halo 3'ü çocuklar oynuyor ne alaka ya bu nasıl bir alaka. Böyle birşey yok dedik ettik dinletemedik en sonunda "oyuncu istatistikleri" açıklandı bir baktık oyuncu yaş ortalaması hiçte çocuk yaşlarıyla alakalı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

/>

/>

ÇOK İYİ.

• quote:

Orijinalden alıntı: HardShock

quote:

/>

/>

ÇOK İYİ.

CGI gibi duruyor ama keşke oyun içi olsa bu arada Halodaki yartıklar konusunda hak veriyorum arkadaşlar beni korkutmaktan çok güldürüyor içlerinde sadece şu baltalı manyaklar iyi
    Bu arada oyunu oynamadan yorum yapanlardan değilim merak etmeyin

• Gordugum kadari ile Halo:Reach cok guzel geliyor.. Bu nesilde Halo3 den daha iyi bir Fps oynayabilecegim Reach sayesinde..
  • Ve daha iyi bir multiplayer oyun...
    Yeter artık, 3 senedir Halo3 oynuyoruz...Sıksa namussuzda bıraksak , oda yok
  • yazmayayım dedimde dayanamadım yine;
    bu oyunu sevmeyebilirsiniz arkadaşın dediği gibi ;
    uzay,dünya dışı varlıklar,bilim kurgu tarzı oyunlarıda sevmeyebilirsiniz,
    grafikleride beğenmeyebilirsiniz atmosferi zaten sevmessiniz çünkü yukarıda saydığım türlerdeki oyunlar size hitap etmiyor,
    bunlara saygı duyarım,
    ama yapay zekaya laf söyleyemessiniz idda ediyorum oynadığım tüm oyunlar arasında,
    gerçekten karşımda düşünen bir düşmanlar topluluğu var hissini bu oyunda aldım,
    siper arkasına gizleniyorsunuz normalde diğer oyunlarda ya siz çıkana kadar beklerler yada el bombası vb.. atarlar üzerinize,
    ama Halo'da siz nasıl plan kuruyorsanız düşmanlarınızda inanın sizden aşağı kalmayarak planlar kurabiliyorlar,
    özellikle yoğun çatışmaların olduğu görevlerde bunu sonuna kadar görebiliyorsunuz,
    sizin o komik dediğinz yaratıklar aynı zamanda bir birleriyle oyun içinde iletişime geçtiklerini net olarak görüyorsunuz,
    örnek vereyim bir kayanın tepesinde 2 tane en küçüklerinden yaratık gördüm tam ateş edecekken biri aşağı atladı siper aldı,
    diğeride yukarıda kalıp siper alıp bana ateş etmeye çalıştı,
    her neyse herkesin oyun zevki kendine ama oyunu oynamadan yapay zeka kötü derseniz ,
    SİZE YALANCI DEME HAKKIM DOĞAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RED LORD CHE -- 22 Ocak 2010; 11:24:33 >

• Zaten Halo yapay zekada başa güreşen oyunlardandır

O miniklerinde gruplarında bir lider olur her zaman. Eğer onu öldürürseniz, digerlerinin panik içinde dagıldıgını sonra yeni lideri belirleyip tekrar geri geldiklerini görebilirsiniz.
    Hatırlarım, Hunter dışarıda, ben evin üstündeyim, ateş ettim, beni farkedince peşimden geldi ve binanın içinde kovaladığını bilirim...Bu arada digeride çıkış yolundan gelip beni kıstırmaya çalışmıştı...Böylede bir yapay zeka vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardShock

quote:

/>

/>

ÇOK İYİ.

Oyun içi değilki çok iyi olsa nolur...

• Halo legends mkv ve avi versiyonlar malum yerlerde yerini almış.
  • Resimlerde 4xAA 8xaf göze çarpıyor ama adı üstünde bunlar resim.Beta ak koyun belli olacak bakalım.Bekleyip göreceğiz.
  • co op cok zevkls oluyor bu seri.. onun harıcınde xboxda bıtırdığim en dandık oyunlardan biri
  • valla bu oyun inş. baya geç çıkar MS bu oyuna çok güveniyo çıkınca kesin bi ban dalgası yapar onun için ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi
  • benim xbox 3 gordu gecenlerde sanirim 1-2 ay daha idere eder etmes . yenisi alcam sanirim artik kopya icin degirini orjinal icin bunu kullanmam lazim.

haliyle bu oyun online siz olmazz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabuto -- 1 Şubat 2010; 13:43:03 >
  • Kutu tasarımı; (Ayrıca multiplayer beta 3 Mayısta geliyormuş.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 12 Şubat 2010; 0:05:15 >

• Silah tasarımı güzel olmuşta, çevre konusunda oyun TUROK..
  • grafik anlamında ben çok birşey beklemiyorum.hayret bu kadar satan bir exc neden sınırları zorlamaz? ama çok popüler bir oyun demekki grafik ötesinde bir durumu var.ben anlamadım hiç herhalde bu seferde anlıyamycam
  • Gerçekten bunlar Reach' tan görüntüler mi? Biri şaka desin buna ,Gamara nerde gamara gülek
  • bu oyuna 40 milyon dolar harcıyorlarsa.. 35 milyon doları reklama gidiyordur.... ne bir yeni motor, grafik, fizik hep aynı oyun.. helal olsun adamlara
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.