Şimdi Ara

[ HALO: REACH ] EVRENDEKİ EN BÜYÜK SAVAŞA HAZIR OLUN ! (3 MAYIS 2010 BETA) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
5.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidEye007

quote:

Orijinalden alıntı: emrekr

daha önce hiç halo oynamadım ilk bu oyunu oynasam sorun olur mu

REACH oyunu, normal HALO serisinden öncesini konu alıyor. Bir sorun olacağını sanmıyorum, ama kesinlikle HALO 3 ve ODST oyununu oynamanı tavsiye ederim. Hatta imkanın olursa XBOX 1'de HALO 1 ve 2'yi oynayabilirsin.

ıııııı şey efendim bende oynamadım da HALAM 1 ve HALAM 2 i bir poroblem olurmu acep ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
    Şeytan filmlerinde rahibin şeytanı kovması gibi olmuş. Geldiğin yere geri dön iblisssss

Bu arada MK nedir kardeşim aklıma gelen bir iki şey var ama.....

NOT: Bu arada resimleri ana konuyada koydum.

MK'dan kastımı anladın abi, bu elemanda oradan gelmiş. Geçen sitenin reklamını yapıyordu, oradan anladım, tam oranın adamı. Bu arada, kusura bakma abi Ana konuda paylaşacaktım, ama şu BSC haberlerine inat yeni konu açtım bakalım ne yapacaklar diye.

quote:

Orijinalden alıntı: anLcbN
    ıııııı şey efendim bende oynamadım da HALAM 1 ve HALAM 2 i bir poroblem olurmu acep ?

Sen oynama olm, korkarsın.

• quote:

quote:

Sen oynama olm, korkarsın.

Paranormal Activity'i izleyipde korkan ben değilim kaptan co

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 21 Ocak 2010; 20:02:22 >

• Yaa bırak.. 1,2 sahneden tırstım harbi ama.

Olm o arşiv satılır mıydı hee ? şimdi ben yapmaya çalışıyorum. 110 tane falan oldu.
  • quote:

Yaa bırak.. 1,2 sahneden tırstım harbi ama.

Olm o arşiv satılır mıydı hee ? şimdi ben yapmaya çalışıyorum. 110 tane falan oldu.

Benimkisi 350'den fazlaydı. Ha birde çekmediğim daha nice oyunlar vardı. Öyle böyle dağıttım 100 tanesini zaten arkadaşlara falan hayrına diğer kalanlarıda sattım napiyim abi konsol yok işime yaramıyor sonuçta.

Konsol alayım bi ne projeler neler neler var kafamda az, çok biliyorsun sende

• Edge dergisinin Reach incelemesinden notlar:

- Bungie are keen to stress that Halo Reach isn't Halo 4, it's not the continuation of Master Chief's story, nor the start of a new trilogy but a "standalone game"

- The game's around 70% complete, to the point where its possible to play through the entire campaign

- Although we play as part of a squad, there are no Ghost Recon style commands, in the demo Edge saw, they seemed competant enough during battle

- Edge and Bungie refer to the squad as being Spartan III's

- One of the Bungie team describe the old engine as having been "gutted" with no component of it left untouched.

- One of the new engine's improvements include - "AI's can add scripted behaviors to their lexicon of actions, so instead of snapping helplessly into pre-canned actions for story purposes, they can now choose whether to enact. Should they detact an enemy while engaged in forming up on a door, they can move out of it to deal with the threat before returning to complete the job"

- Unsuprisingly as seen in the trailer, during the game we will get to see the faces of the Spartans - they've decided this as a way connecting with the human side of the Spartans

- Skirmishers, move in packs and attempt to flank you

- A version of the Covenant dropship, so often seen in CE, makes a return in Reach

- "The radar now locates targets in 3D space using Elite-style lines. The visor highlights various environmental features and overlays information about them.( there's also an ODST night vision mode as well)"

- The Elites have been completely rebuilt from the ground up fro mHalo Reach

- Animation has been completely re-done - Reach is the first Bungie game to use Motion Capture. Bungie will also be motion capturing voice actors facial movements as they're reading their lines

- Reach's engine has been designed to able to create "various dramatic weather effects"

- With regards to the tech Bungie say they're "definitely bending the Xbox as far as it'll bend"

- Character renders look so much better than Halo 3's - the best example is the Marine. He just looks so much better than the Halo 3 moidel(Reminds me a bit of a GRAW Soldier)

- Gone are Grunts "squealing jokes and making pratfalls", Pink Needler Fire and the Halo theme song.

- Biggest thing to gauge from this preview is that Bungie are really looking back to the bests bits of Combat Evolved as inspiration for Reach

Edge's Conclusion - " Though it'll be easy to call what we've seen simply tweaks to experinces we've played before, one thing's already clear: as the culmination of all Bungie has created for the series, Reach has every chance of being the best Halo yet"

• quote:

Benimkisi 350'den fazlaydı. Ha birde çekmediğim daha nice oyunlar vardı. Öyle böyle dağıttım 100 tanesini zaten arkadaşlara falan hayrına diğer kalanlarıda sattım napiyim abi konsol yok işime yaramıyor sonuçta.

Şu malum Projeyi kısa zamanda yapsan, sponsorun ben olacağım.

• quote:

quote:

Şu malum Projeyi kısa zamanda yapsan, sponsorun ben olacağım.

En aşağa 6-7 ay'ı var onun

• Edge dergisineki notları iyi ingilizce bilen biri çevirse güzel olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: NextGenCeo

Şu oyunun grafiklerinde gelişme olarak ne var anlayamadım.Diğer HALO oyunları ile aynı neredeyse.Mass Effect 2 var orda grafik istiyorsanız bundan kat kat kaliteli.Bitek anlayamadığım,anlam veremediğim ve bu yüzden sadece 1. oyunu bitirip o eciş bücüş diye diye üstüme gelen morlu,pembe"li yaratıkları görüp birdaha oynamadım bu seriyi.Zevkler ve renkler tartışılmaz ama hani zevksiz adamda değilimdir.Anlam veremediğim bir oyundur,allaha yakın bana uzak olsun

Herkes Grunt ları örnek veriyor ama,tek düşman o değil ki dostum.Evet diğer düşmanların yanında çok silik kalıyorlar ama sayıca üstünlükleri ve plasma grenade leri etkili kullanmaları zorluyor bazen adamı:)

Ben oynanışı ve müzikleri yüzünden hastasıyımdır bu serinin.Grunt lar hariç,atmosferi de çok iyi benim için.Vuruş hissi de tam,yetiyor bana valla:)Özellikle 2.oyunu kaç kere bitirdiğimi hatırlamıyorum bile.Ama 3 multisine güvenilip,single ı boşlanmış bir oyundur gözümde.2. oyundan sonra çok daha iyi bir oyun gelmeliydi.ODST yi çok kısa olduğu için almadım(orjinal kullanıyorum ve pahalı gerçekten)Ama Reach bambaşka bir hikaye ve oynanış vadettiği için alabilirim.Tabii grafiklerinin de gelişmesi gerekiyor.Xbox ın en iyi grafikli 2-3 oyunundan biri,bu konuda nasıl çuvallıyor anlayamıyorum.Aynı şey Ninja Gaiden 2 için de geçerli mesela:)

Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Şu oyunun grafiklerinde gelişme olarak ne var anlayamadım.Diğer HALO oyunları ile aynı neredeyse.Mass Effect 2 var orda grafik istiyorsanız bundan kat kat kaliteli.Bitek anlayamadığım,anlam veremediğim ve bu yüzden sadece 1. oyunu bitirip o eciş bücüş diye diye üstüme gelen morlu,pembe"li yaratıkları görüp birdaha oynamadım bu seriyi.Zevkler ve renkler tartışılmaz ama hani zevksiz adamda değilimdir.Anlam veremediğim bir oyundur,allaha yakın bana uzak olsun

Herkes Grunt ları örnek veriyor ama,tek düşman o değil ki dostum.Evet diğer düşmanların yanında çok silik kalıyorlar ama sayıca üstünlükleri ve plasma grenade leri etkili kullanmaları zorluyor bazen adamı:)

Ben oynanışı ve müzikleri yüzünden hastasıyımdır bu serinin.Grunt lar hariç,atmosferi de çok iyi benim için.Vuruş hissi de tam,yetiyor bana valla:)Özellikle 2.oyunu kaç kere bitirdiğimi hatırlamıyorum bile.Ama 3 multisine güvenilip,single ı boşlanmış bir oyundur gözümde.2. oyundan sonra çok daha iyi bir oyun gelmeliydi.ODST yi çok kısa olduğu için almadım(orjinal kullanıyorum ve pahalı gerçekten)Ama Reach bambaşka bir hikaye ve oynanış vadettiği için alabilirim.Tabii grafiklerinin de gelişmesi gerekiyor.Xbox ın en iyi grafikli 2-3 oyunundan biri,bu konuda nasıl çuvallıyor anlayamıyorum.Aynı şey Ninja Gaiden 2 için de geçerli mesela:)

Saygılar..

hocam neogafta bungie çalışanının söylediğine göre resimler eski versiyondanmış 8 aya baya geliştirirler grafikleri. link

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Saygılar..

Çok güzel açıklamışsın teşşekür ederim dostum,öteki mesaj gibi aşağılamamış,yorumuma saygı göstermiş ve kendi düşünceni eklemişsin eyvallah gerçektenAma dediğim gibi ben ısınamadım,beğenemedim bu oyunu halbuki Halo 3 sound track hala bilgisayarımda durur arada açar dinlerim müziklerini bende beğenirim ama dedim ya,Xbox 360 konsoluma bile almadım sevemedim ısınamadım bu oyuna.Onun dışında dünya üzerinde bunca sevilen bir oyuna asla yanlış bir cümle kurmam kurmadımda haddime değil
    Dediğim gibi o bizim rengarenk ve abidik gubidik seslerle üstümüze gelen yaratıkları görünce soğumuştumNeyse oynayanlara saygı sonsuz,grafik olarakta gözüme iyi gelmiyor açıkcası çok daha kalitelileri piyasada var onun dışında nasıl herkes benim sevdiğim Final Fantasy oyunlarını sevmiyorsa işte bende bu oyunu sevmiyorum olay bundan ibaret ama sen ne güzel alıntı yapıyorsun güzel mesaj yazıyorsun başkası cahil falan diyor bişeyler saçmalıyor cevap bile yazmıyorum.Bana cahil diyen kendi cahildir haberi yoktur,bırakır çekilirim bir köşeden izlerim arada güldürür

Tekrardan teşekkür açıklaman için dostum

• Halo konusunda aynı fikre sahibiz nextgenCeo.Yinede bu oyunu denemeyi düşünüyorum.
  • Allahtan komşumuzda xbox var.oyun çıktığında elinden alırım artıkbu oyunu kesinlikle oynamam lazım
  • sirf bu oyun icin tekrar x360 alabilirim
    alan wake icin degil ama bu oyun icin belki alinabilir
     [ HALO: REACH ] EVRENDEKİ EN BÜYÜK SAVAŞA HAZIR OLUN ! (3 MAYIS 2010 BETA)
     [ HALO: REACH ] EVRENDEKİ EN BÜYÜK SAVAŞA HAZIR OLUN ! (3 MAYIS 2010 BETA)

• quote:

Orijinalden alıntı: GoW_DH

MrStark

bir halo ya bakıyorum bi senin yazdıklarına offf karnım

30 gün ceza alan ps3slimin fake'i olmasın bu ?
  • Yok yahu o değil, MK'dan gelmiş.
  • İnşallah dediğin gibidir,neyse günahını almayalım adamın şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluet

O kadar insan soyluyor bunu bir tek biz degiliz , biraz gozluklerini cikar etrafina bak.Gecen FF13 konusunda da senin cok sacma bir yorumun vardi buna benzer.Ne hikmetse işine nasil geliyorsa o sekilde konusuyorsun.Seni ciddiye alip cevap yazmicam bir daha

O kadar insan kim ? Çogunun hangi gruptan oldugu belli. Başka birşey bulamayınca agıza pelesenk olmuş bu laf. Bunu yazan zaten çamur atıyor. Kasıtlıdır yazısı. Çünkü Halo 3 te ilk karşılaştıgın düşman bunlar bile degildir, büyük olanlardır...Arada bunlar gelir. Niye kimse onları örnek vermiyor acaba ? Kafasına çekiç yememiş muhtemelen, çünkü oraya kadar oynamamış bile, ilk 30 dk sı belki oyunun. Adam 5 dk hatta onun bunun lafı ile oyuna çamur atıyor...Flood gemisinden, alacakaranlık olan çevreden bahsetmeyelim bile. O kadar insan dediginin %99 u görmedi bile bunları..Hani AA yok dersin bilmem nesi şöyle der eleştirirde konuşulur..Bu ne len "peluş yaratıklar" bumudur oyun eleştirin ?

FF13 de saçma yorumun demişsin, ne dedim "ben J-RPG lerdeki çiçekle su damlası ile savaşmaktan haz etmem" dedim. Sen bunu kalkıp covenantla bir tuttun..Acep hangisi saçma ?
    Çiçekle dur kalk savaşmı yoksa zeki bir uzaylı ırkla savaşmı ? Seni ciddiye alıp yorum bile yazmadım, madem burada tekrar ettin, açıklamış olayım...Bi oku şu yazdıgımı ve oynamadıgın o j-rpg ve halo için bir düşün kıyaslamanı...Oynasan bilirsin çünkü..Olayın saf psbotluk..Maksat markanı savunmuş olmak..geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 22 Ocak 2010; 1:01:44 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.