Şimdi Ara

3 yılda hayatım değişti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
6.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam babam hükmetin sendikasındaydı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hazarcep H kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebt29 -- 20 Ağustos 2019; 19:5:22 >
  • Hiç kimseyi ötekileştirmeden hakaret etmeden bir konu açtım ama herkes hakim kesilmiş başımıza veriyor yargıyı. Demek istediğim sadece yılan bize dokunmadığı için konuşmamamız. Bence milletce en büyük eksiğimiz bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ebt29

Hiç kimseyi ötekileştirmeden hakaret etmeden bir konu açtım ama herkes hakim kesilmiş başımıza veriyor yargıyı. Demek istediğim sadece yılan bize dokunmadığı için konuşmamamız. Bence milletce en büyük eksiğimiz bu.
    Bence sus fetöya hizmet etmek için her yol yapılmış sizde
    Gazete almak abonelik var
    Bankaya para var
    Senin okulun fetö o var kardeşin var

Ee daha bekliyorsun fetonun imkanlarını kullanır ikende onlara ama hiç laf atmıyordun ki hala atmıyorsun demiyorsun fetö bir terör örgütü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazarcep H kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebt29 -- 20 Ağustos 2019; 19:6:35 >
  • quote:

.
    Hala yapmıyorsun ve hala fetö terör örgütü demiyorsun
    Ve onların hizmetini kullandığını itiraf ediyorsun
    Böylelikle asıl seninde fetöden yargılanman lazım da neyse

• Fetö okulundan başka okul olmayan ülkemin güzide şehri neresi çok merakettim. Birde bu sınav soruları falan dağıtılıyormuş fetönün okullarında size verildi demiyorum ama eminim görmüşsünüzdür soruları alanları var mı böyle bişey?
  • mustyblack kullanıcısına yanıt
    Hocam başka okul yok demedim kaliteli okul yok dedim Ankara'nın şereflikoçhisar ilçesi şu anda eğitim içler acısı bir halde liselerde dışarı giden insan çok az bana hiçbir şekilde soru verilmedi ama büyük yerlerde veriliyor haberleri okudum araştırdığım kadarıyla gerçek. Milletin hakkını din sömürüsüyle yapan cemaatin allah belasını versin zaten nasıl bir örgüt oldukları da ortaya çıktı. Haas velev ki sorular bans verilse 469 puan yerine 500 alır ankarada okurdun lisesi hadi yine verdiler diyelim üniversite sınavında 2469. olup tıp fakültesini kazanamazdım. (2017 yılında girdim sınava)

• Ulan nasıl insanlarsınız lan siz, utanacağınızı bilsem yuzunuze tukururdum ama ondan da anlamazsınız. Feto terörist kopeginin Allah belasını versin eminim konuyu acan arkadaş da bu soyledigimi tekrarlar ama sizin çok başka bir beyniniz var. Çocuk deneme verdikleri için gazete aldım demiş, kaliteli dersane yoktu mecbur oraya gittim demiş. Neyse bu konudan çok güzel bir ders aldın kimsenin iyi niyetine guvenip de normal hayatta kimseye asla babam içeride ama haksız yatıyor vs deme, anlatma bu senin sırrın olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam vallaha pişman oldum

• quote:

Aynen hocam vallaha pişman oldum
    Keşke feto da hizmet aldığın içinde olsan
    Hala fetö haindir terörist başı fethullah filan onun allah bin belasını versin onu destekleyenlerin de elleri kırılsın demiyorsun hadi onları deme hadi de fetö terör örgütü de tabi hala kaç çünkü baban kanıtlı fetöcü ya

• Allahım ne kadar boş insan varsa konunun altına toplanmış ya anlamıyosunuz galiba siz şuanda o senin sendika dediğin ya da okullar devletin izni olarak açılmış sonuçta devlet buna müsade etmiş bu insanlar oranın içindeki üst kuruldaki olayları nereden bilebilir sade vatandaş,çoğu insanın amacı burda çocuğum dini değerlerden uzak olmasın ibadetini yapsın vs.kalkıpta sen fetocusun demek ne demek ya? Bu adam halka ateş mi etti naptı? Anlamadığımız olayların iç yüzünü dahi bilmediğiniz konularda yorum yapmayın lütfen binlerce masum insanın üstüne fetö diye damga basıp aylarca yıllarca hayatlarını değiştirmeyi kimse yaşamadan anlamaz¡ Sanıyorsun ki her hapse girenin bunla alakası var o gizli cevirilen işlerden haberleri var hey allahım ya

• suedacik S kullanıcısına yanıt
    Adam diyor ki onların nimetlerimden faydalanırken bir şey demiyordun da şimdi niye ağlıyorsun diyor. Ben 2013'te mezun oldum diyorum onlar 2014'te terör örgütü kabul edildiler diyorum yine aynı şeyleri diyor. Başlarına böyle bir şey gelse emin olun böyle rahat konuşamazlar.

• Yahu kardesim fakirlikten dolayi gercekten mecbur olup bunlarla kalmak zorunda olan arkadaslar vardi Uni donemimizde, ne terorle ne darbeyle alakasi olmayan insanlar gercekten vardi. O zamanlar okulunun mezuniyet torenine Erdoganda gitmisti. Simdi onlar suclu olmuyorda elin garip fakir fukarasi, caresizlikten cahillikten bunlarla kalip beyni yikanan adam mi suclu.

Fetoculerin Allah belasini versin ama her bunlara selam verenide ayni kefeye koymayin. Cidden cok zor durumda kalan orda kalmasa ekmek parasi bulamayacak okuyamayacak adamlar vardi. Hep kullandilar bu arkadaslari, caresizliklerini kullandilar.

Sorularida caldilar bunuda herkes biliyordu o ayri.
  • Kes lan fetöcü.

• Bu cemaatçi şerefsizlere bir gram yardımı dokunan adama her şey müstehak. Yakın çevrenizde zamanında harp okullarında okuyan tanıdığınız varsa onlara sorun. Ne eziyetler, ne baskılarla bu çocuklar bezdirildi, vatandan soğuma derecesinde rencide edildi bir görün. Zorla okul bıraktırılıp üzerine gariban ailelere onbinlerce lira tazminat nasıl kitlendi onları da araştırın. O aileler gariban değil miydi? Atatürk düsturuyla yetişmiş zehir gibi beyinlere sahip binlerce gerçek vatansever genç subayın önü kesilmedi mi? Yerine bu pisliklerin çocukları torpille yerleştirilmedi mi? Sınavlarda sorular bunlara verilmedi mi? Memurluk sınavlarında, mülakatlarda hak yenmedi mi? Hakkı yenenler çok mu zengindi? Nice genç, psikolojik travmalarla intiharın eşiğine gelmedi mi? Hiç yoksa çevrenizde, yaz google'dan bak ne ocaklar sönmüş zamanında...

Bunların hepsi müstehak bu şerefsizlere. Sizin de, zamanında sizi buraya kadar yüceltenlerin de allah toplu belasını versin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 22 Ağustos 2019; 14:7:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Bu cemaatçi şerefsizlere bir gram yardımı dokunan adama her şey müstehak. Yakın çevrenizde zamanında harp okullarında okuyan tanıdığınız varsa onlara sorun. Ne eziyetler, ne baskılarla bu çocuklar bezdirildi, vatandan soğuma derecesinde rencide edildi bir görün. Zorla okul bıraktırılıp üzerine gariban ailelere onbinlerce lira tazminat nasıl kitlendi onları da araştırın. O aileler gariban değil miydi? Atatürk düsturuyla yetişmiş zehir gibi beyinlere sahip binlerce gerçek vatansever genç subayın önü kesilmedi mi? Yerine bu pisliklerin çocukları torpille yerleştirilmedi mi? Sınavlarda sorular bunlara verilmedi mi? Memurluk sınavlarında, mülakatlarda hak yenmedi mi? Hakkı yenenler çok mu zengindi? Nice genç, psikolojik travmalarla intiharın eşiğine gelmedi mi? Hiç yoksa çevrenizde, yaz google'dan bak ne ocaklar sönmüş zamanında...

Bunların hepsi müstehak bu şerefsizlere. Sizin de, zamanında sizi buraya kadar yüceltenlerin de allah toplu belasını versin...
    Dediklerine katiliyorum o olaylari yapanlarin Allah belasini versin gercekten. Benim dedigim bu tarz seylerle hic alakasi olmayan vs adamlar. Hayatta herseye siyah beyaz bakamazsin.

• inonu88 kullanıcısına yanıt
    Yani hiç ama hiç alakası olmayıp aile yüzünden zarar görenleri ayırabilirim elbette. Hocam bizim ve yakın çevremden bazı kişilerin canı çok yandı zamanında bu cemaatçilerden, o yüzden bu konuda yumuşamam imkansız. Eden bulur diyorum. Umuyorum ki bir gün bunları palazlandıranlardan da hesap soracağız. Yok öyle çark edip yırtmak. O devran elbet dönecek bir gün.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.