Şimdi Ara

3 yılda hayatım değişti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
6.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebt29 -- 20 Ağustos 2019; 19:3:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kısa özet: Babası FETÖ'den açığa alınmış ve hapse atılmış.Aile olarak cemaatçilermiş.Örgütün kolejine gidip,gazetesini almışlar.Ve bloğu çaktım.
  • Hocam keşke bu kadar kolay tanı koymasanız. O kadar şey anlattım bunları mı anladınız üzüldüm cidden.

• Geçmiş olsun on binlerce masum insanı mağdur ettiler suçsuz yere hapse attılar, sizden ricam devletinize küsmeyin düşman olmayın olur mu, bugünler de geçer ama devlet bakidir. Bu vatanın sizin gibi gençlere ihtiyacı var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam devletimi çok severdim ama dediğiniz gibi soğukluk var artık ama elimden geldiğince hizmet edeceğim inşallah.

• Yukarıdaki asalakları dikkate alıp canını sıkma blokla geç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 senede hayatım kaydı
    8 ay önce açıldı
    2.5 senelik ilişkim bitti
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne demek bunları mı anladınız? Sizin yazdığınız şeylerin özetini çıkardım işte.Neyinden rahatsız oldun?
    Memlekette başka gazete,dershane,banka mı yoktu da Fetö'nün kurumlarına gittiniz?Açıkca cemaati desteklemişsiniz işte.
  • Hocam yaşadığım yer 30.000 nüfusu olan bir ilçe ve sadece 1 tane kolej sadece 1 tane dershane vardı. Bilmeden konuşmanız beni üzüyor.

• geçmiş olsun hocam, yazınızın hepsini okudum.

• Teşekkürler hocam

• Yazdığınız şeyi okudum ve benzer şeyleri tıpatıp yaşayan ailemde olsun çevremde yakı arkadaşlarımda olsun çok fazla insan var ne yazıkki 9 yılından tut çok değerli öğretmenlerim bankaya hesabı olmayıp belli dönem kolejde öğretmenlik.yapti diye alınan küçüklüğünde kuruma gitti diye atılan sayisiz mağdur insan var açıkçası insanın devlete soğumaması zor benim elimden anca sana dua etmek gelir bazı insanlar yaşamadan bazı.seyleri anlamaz Sen allaha tutun vardır bi hikmet bunda da diye eminim ki bi kapı kapanır bir kapı açılır benim umarım en kısa zamanda güzel günleri görürsün sen sağlığına dikkat et en önemli şeylerden biri sağlık

• suedacik S kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle artık sağlığımıza bir şey gelmesin diye dua ediyoruz

• ebt29 E kullanıcısına yanıt
    Insan kendi ülkesinde hiç yok hükmünde ama bizim arkasını göremediğimiz bir şey vardır muhakkak bakalım ne zaman son bulacak

• Hocam geçmiş olsun. Lisede bir hocam (kendisi insani olarak benim gözümde mükkemmel biri) vardı ve karı koca senelerce öğretmen olmalarına rağmen tüm kazandıklarını fetöye bağışlamışlar, olay patladığında ise kredi borçları vardı. Hatta şuan bile düşüncelerinin değiştiğini düşünmüyorum ama o bile tahliye oldu. Sadece dersaneye gitmenizden böyle ceza olacağını düşünmüyorum. Bence bu konuda en cok mağdur olanlar bu şekilde kullanılmış insanlar, diğerleri zaten yurt dısına kacıp onlemini almış çoktan. Böyle bir ortamda Ankara Tıp kazanmanızda müthiş bir başarı, umarım dedeniz ve babanızla birtlikte mutlu , huzurlu günlerinize erişirsiniz.

• suedacik S kullanıcısına yanıt
    Her şeyde bir hayır vardır
    Şu hikaye bays manidar :

• doknisot kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam çok teşekkür ederim.

• Cemaatci filan diyince aklima akp nin kuruculari basbakan cumhurbaskani filan geldi sahi fetoden iceri alindi mi onlar?

• unforgiven1127 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebt29 -- 20 Ağustos 2019; 11:28:11 >
  • Bu konuyu öne çıkaran fetöcü olur beyler.
    Adamlar gülen e hizmet için ne var ne yok yapmış.
    Babası bankaya para yatırmalar
    Kendisi fetö okullarında okumalar
    Gazeteler evlere her gün almalar (abonelik)
    Ooo daha ne kaldı ayrıca babası da fetö sendikasına üye
    gelip burada ağlama boş yere zamanında sürdüğünüz keyiflere sayın!1!!bir!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.