Şimdi Ara

3. Yılıma kaldım tekrardan başlıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: basarınınteksırrıcalısmak

çok boşsun.
    Gerçekleri duymak çoğu insanın işine gelmez zaten haklısın
  • aynaya bak ve o zaman kendine şu gerçekleri söyle : ben hiçbir halta yaramadığım için klavye üzerinden millete laf söyleyerek egomu tatmin ediyorum.çünkü hayatımda egomu tatmin edebileceğim tek bir şey yok ben bomboş,asosyal bir insanım.ilgilenecek bir hayatım olmadığı için tanımadığım insanların var olan hayatlarıyla ilgileniyorum.böylece kendi ezik hayatımı unutuyorum.

hadi bakayım git de aynada kendine gerçekleri söyle.söylemiyorsan da önemli değil çünkü gerçekleri duymak çoğu insanın işine gelmez zaten haklısın :)

bloklandın.
  • Bakalım sınavdan sonra da konuşabilecek mi konuyu editlediğim zaman göreceğim o arkadaşı zamanım boşa mı gitmiş utanmalı mıymışım :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: basarınınteksırrıcalısmak

aynaya bak ve o zaman kendine şu gerçekleri söyle : ben hiçbir halta yaramadığım için klavye üzerinden millete laf söyleyerek egomu tatmin ediyorum.çünkü hayatımda egomu tatmin edebileceğim tek bir şey yok ben bomboş,asosyal bir insanım.ilgilenecek bir hayatım olmadığı için tanımadığım insanların var olan hayatlarıyla ilgileniyorum.böylece kendi ezik hayatımı unutuyorum.

hadi bakayım git de aynada kendine gerçekleri söyle.söylemiyorsan da önemli değil çünkü gerçekleri duymak çoğu insanın işine gelmez zaten haklısın :)

bloklandın.
    Madem beni tanımıyorsun fikirlerimi niye bu kadar ciddiye aldın ki üstüne konu senin de değil.insan içindeki pisliği kusar derler demek ki fesat bir kalbin varSenin dopdolu hayatın varsa niye burdasın kardeşim madem.Burada konuştuğum insanlar var buradayım.Mutlu oluyorum.Zaten trolluk yapıyorum ama bu dediklerim cidden içimden geçiyor.Övdüğüm çok insan da var.Ayrıca karşıma kim gelirse gelsin gerçek hayatta da aynılarını söylerim.Doğrulardan kaçamazsın.Bana istediğini söyle eleştiriye açık biriyim sizin gibi direkt saydırıyorum.Kendime bakarım.Düzeltmeye çalışırım.Forumdaki çoğu insanın da trolluk algısı bozulmul önceden burada baya trolluk dönerdi çoğu insan da eğlenirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: meturan.

Bakalım sınavdan sonra da konuşabilecek mi konuyu editlediğim zaman göreceğim o arkadaşı zamanım boşa mı gitmiş utanmalı mıymışım :D
    Kardeşim siz ironi ,trolluk falan anlamıyorsunuz herhalde gidin biraz Edebiyat ''Söz Sanatları'' konusu çalışın.Başarırsan da tebrik ederim.Gocunacak değilim.
  • Gelmiş yine işsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğer hesabına ne oldu hocam :DDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanıncipsi

diğer hesabına ne oldu hocam :DDD
    Kendi isteğimle sınırsız ban attırmıştım.
  • Hızımı arttırıyorum beyler günlük en az 9 saat gideceğim yarından itibaren :)

• Hocam benimde yaşım senin kadar vardır belki büyüktür. İlk defa hazırlanıyorum fakat bir şeyi merak ettim. 3 sene çalışıp mı kazanamadın yoksa başka sebepleri var mı? Bu kadar zor mu yani bu sınav.
  • hocam nereyi hedefliyorsun helal olsun iyi çekmişsin
  • Corbars C kullanıcısına yanıt
    Hocam bu seneye kadar adam gibi çalışmadığım için kaldım

• Tipsiz_Tatlı_Karakter kullanıcısına yanıt
    marmara elektrik

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.