< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meturan. -- 4 Kasım 2019; 20:31:55 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meturan. -- 4 Kasım 2019; 20:31:55 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Abartma. Kimin ne yaşadığını bilmeden böyle saçma şeyler yazacak cesareti buluyorsunuz ya komiksiniz.
|
Sanane lan
|
Ben olsam konu açmaya utanırım abi ciiden yaşıtların okulu bitirecek hiç mi ders almıyorsunuz ya da geçen sene neden çalışmadın?
|
çok boşsun.
|
aynaya bak ve o zaman kendine şu gerçekleri söyle : ben hiçbir halta yaramadığım için klavye üzerinden millete laf söyleyerek egomu tatmin ediyorum.çünkü hayatımda egomu tatmin edebileceğim tek bir şey yok ben bomboş,asosyal bir insanım.ilgilenecek bir hayatım olmadığı için tanımadığım insanların var olan hayatlarıyla ilgileniyorum.böylece kendi ezik hayatımı unutuyorum.
hadi bakayım git de aynada kendine gerçekleri söyle.söylemiyorsan da önemli değil çünkü gerçekleri duymak çoğu insanın işine gelmez zaten haklısın :) bloklandın. |
Övgü sözcükleri yazın diye başlık açtığını düşünmüyorum arkadaşın. Ben de üçüncü seneme kaldım evet bir şeyler yaşadım gerek ailevi gerek kendimle alakalı, kendimde de hatalar olduğunu fark ettim ve bir şeyleri değiştirmek için çabalıyorum. Mezuna kalan adam da laf olsun diye kalmıyordur. Kimse durduk yere bir sene daha geç başlamak istemez ve eminim ki burdaki çoğu mezun arkadaşım gidebileceği bölüm ve üniversiteler olmasına rağmen hedeflerindekine ulaşmak için mezuna kalıyordur. Sadece biraz anlayışlı yazın diyorum. Doğruları kime göre, neye göre yazıyorsunuz? İyi forumlar.
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|