Şimdi Ara

3. Yılıma kaldım tekrardan başlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler 1 Ekim de tekrardan tam anlamıyla başlayacağım çalışmaya birkaç işim var. Hedefim ilk 5 bin içinde olmak obp 73. Ara ara girip bu konuya ne durumda olduğumu yazacağım.
    Tavsiyeleriniz varsa alabilirim iyi çalışmalar herkese
    Sınavdan sonra edit gelecek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meturan. -- 4 Kasım 2019; 20:31:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• aynaya bak ve o zaman kendine şu gerçekleri söyle : ben hiçbir halta yaramadığım için klavye üzerinden millete laf söyleyerek egomu tatmin ediyorum.çünkü hayatımda egomu tatmin edebileceğim tek bir şey yok ben bomboş,asosyal bir insanım.ilgilenecek bir hayatım olmadığı için tanımadığım insanların var olan hayatlarıyla ilgileniyorum.böylece kendi ezik hayatımı unutuyorum.

hadi bakayım git de aynada kendine gerçekleri söyle.söylemiyorsan da önemli değil çünkü gerçekleri duymak çoğu insanın işine gelmez zaten haklısın :)

bloklandın.
    Övgü sözcükleri yazın diye başlık açtığını düşünmüyorum arkadaşın. Ben de üçüncü seneme kaldım evet bir şeyler yaşadım gerek ailevi gerek kendimle alakalı, kendimde de hatalar olduğunu fark ettim ve bir şeyleri değiştirmek için çabalıyorum. Mezuna kalan adam da laf olsun diye kalmıyordur. Kimse durduk yere bir sene daha geç başlamak istemez ve eminim ki burdaki çoğu mezun arkadaşım gidebileceği bölüm ve üniversiteler olmasına rağmen hedeflerindekine ulaşmak için mezuna kalıyordur. Sadece biraz anlayışlı yazın diyorum. Doğruları kime göre, neye göre yazıyorsunuz? İyi forumlar.
  • 1 ve 2. yıl ne yaptınız *
  • Wjéasz kullanıcısına yanıt

• meturan. M kullanıcısına yanıt
    ben de üçe başlıcam

• Ben olsam konu açmaya utanırım abi ciiden yaşıtların okulu bitirecek hiç mi ders almıyorsunuz ya da geçen sene neden çalışmadın?
  • Sanane lan

• Abartma. Kimin ne yaşadığını bilmeden böyle saçma şeyler yazacak cesareti buluyorsunuz ya komiksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekos

Sanane lan
    Eleştiriyi,gerçekleri kaldıramayacaksan konu açmayacaksın buraya bu kadar basit.Sürekli sizi Gri Koç gibi yalandan motive etmeyecek kimse
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyafontdenklem

Abartma. Kimin ne yaşadığını bilmeden böyle saçma şeyler yazacak cesareti buluyorsunuz ya komiksiniz.
    Forumda herkes de 3.seneye kalıyor her sene herkes birşeyler mi yaşıyor siz de az gözünüzü açın.Ayrıcı dobro bir insanım kimse üzülmesin diye yalandan övgü sözcükleri kullanacak değilim.Doğruları yazarım
  • Övgü sözcükleri yazın diye başlık açtığını düşünmüyorum arkadaşın. Ben de üçüncü seneme kaldım evet bir şeyler yaşadım gerek ailevi gerek kendimle alakalı, kendimde de hatalar olduğunu fark ettim ve bir şeyleri değiştirmek için çabalıyorum. Mezuna kalan adam da laf olsun diye kalmıyordur. Kimse durduk yere bir sene daha geç başlamak istemez ve eminim ki burdaki çoğu mezun arkadaşım gidebileceği bölüm ve üniversiteler olmasına rağmen hedeflerindekine ulaşmak için mezuna kalıyordur. Sadece biraz anlayışlı yazın diyorum. Doğruları kime göre, neye göre yazıyorsunuz? İyi forumlar.

• meturan. M kullanıcısına yanıt
    Dostum gecen seneki netlerini sıralamanı falan yazsaydın bizde yorum yapardık hedefine iliskin

• quote:

Orijinalden alıntı: diyafontdenklem

Övgü sözcükleri yazın diye başlık açtığını düşünmüyorum arkadaşın. Ben de üçüncü seneme kaldım evet bir şeyler yaşadım gerek ailevi gerek kendimle alakalı, kendimde de hatalar olduğunu fark ettim ve bir şeyleri değiştirmek için çabalıyorum. Mezuna kalan adam da laf olsun diye kalmıyordur. Kimse durduk yere bir sene daha geç başlamak istemez ve eminim ki burdaki çoğu mezun arkadaşım gidebileceği bölüm ve üniversiteler olmasına rağmen hedeflerindekine ulaşmak için mezuna kalıyordur. Sadece biraz anlayışlı yazın diyorum. Doğruları kime göre, neye göre yazıyorsunuz? İyi forumlar.
    Senin hedeflerin var ulaşamamışsın.Böyle iyimser olman da güzel.Ama adam diş kazandı.Tıp gelmiyor diye 4. sene de sınava giriyor çok mu mantıklı bir hareket.Bazen olmuyorsa vazçgeçip önüne bakmak gerekiyor

• Herkes kendi zamanını yaşar kardeş. Bir çok sebep sayabilirim sana neden ilk 2 sene olmadığına dair neyse :)

• quote:

Orijinalden alıntı: meturan.

Herkes kendi zamanını yaşar kardeş. Bir çok sebep sayabilirim sana neden ilk 2 sene olmadığına dair neyse :)
    Böyle konuş canımı ye ama diğer konuda ki gibi atar gider yapma
  • Meslek lisesi mezunuyum ortaokul bilgimle liseye nasıl girdiysem okulda hiçbir şey öğrenemeden bitirdim. kendi çabamla ilk yıl 400k yaptım mezuna kaldım 80k küsür oldu şu an 3.yıl için tekrar çalışıyorum hatta hazirandan beri yaşıtlarım bitirmek üzere ben halen sınav, ders ikilisinden kurtulamadım diye beynimde kurup kurup duruyorum. haklısın çok büyük bir utanç benim için

• Ne utancı be kardeşim bi hedefin varsa ona ulaşmak için çabalamak en önemlisi giden zamanın bende zerre değeri yok sen bakma ona

• çok boşsun.
  • burada laf söyleyen primatları takmayın hocam.konuşmak için konuşuyorlar.bir utanç falan değil.herkesin hayatı,şartları farklıdır.başarılar diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rotekampfflieger

Meslek lisesi mezunuyum ortaokul bilgimle liseye nasıl girdiysem okulda hiçbir şey öğrenemeden bitirdim. kendi çabamla ilk yıl 400k yaptım mezuna kaldım 80k küsür oldu şu an 3.yıl için tekrar çalışıyorum hatta hazirandan beri yaşıtlarım bitirmek üzere ben halen sınav, ders ikilisinden kurtulamadım diye beynimde kurup kurup duruyorum. haklısın çok büyük bir utanç benim için
    Senin gibi arkadaşlara lafım yokta diş kazanıp hala tıp kazanıcam diye sınava girenler var onlardan bahsediyorum.Çabanı takdir ediyorum.Umarım başarırsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.