Şimdi Ara

3 yıllık sevgilim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normal insan sıkılır yani nedileyim.Kız haklı boş yere ilerletmek ikinizede zarar verir
    Unutmak istiyorum diyorsan çivi çivi söker dene nede olsa unutamazsın ama ondan daha iyisini bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Ben mi yanlış gözlemliyorum yoksa çoğu uzun ilişkiyi kız tarafı mı bitiriyor?

Evet çünkü kızlar erkeklere oranla daha fazla heycan arıyorlar erkeklerde devam etsinde nasıl ettiği önemli degil düşüncesi var biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Normal insan sıkılır yani nedileyim.Kız haklı boş yere ilerletmek ikinizede zarar verir
    Unutmak istiyorum diyorsan çivi çivi söker dene nede olsa unutamazsın ama ondan daha iyisini bulabilirsin

Tabi sıkılır sıkılmaz die bisi yok ama o sıkıldım demiyo eskisi gibi hissetmiyorum diyo e gel beraber çözelim bu sorunu biraz daha vakit harciyalim bir birimize falan diyosun ama nafile

• yaşlar kaç? bence 3 sene olunca artık nişan düğün olmalı 3 sene bile fazla aslında 2 senede tanıdıysan tamamdır belli bir süre sonra ilişkiler yürümüyor hep aynı klasikleşen konuşmalar gezdiniz yerler vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

yaşlar kaç? bence 3 sene olunca artık nişan düğün olmalı 3 sene bile fazla aslında 2 senede tanıdıysan tamamdır belli bir süre sonra ilişkiler yürümüyor hep aynı klasikleşen konuşmalar gezdiniz yerler vs

Ben 21 o 20 aynı lisede okuduk Simdi aynı dershanede ünv. ye hazırlanıyoruz

• hocam sıkıldıysa buna yapıcak bişey yok önüne bakıcaksın ..
  • Kadınlarda merhamet duygusu daha zayıf dostum sürekli ilgi bekliyorlar ilgiyi biraz azaltınca hemen başka birilerini buluyorlar büyük ihtimalde başkası var başkası olmasa bunları söyleyip ayrılması mümkün değil...
  • Eskisi gibi hissetmemek ve sıkılmak aynı şeymi şimdi ben anlamadım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: NieYalanSöylim

quote:

yaşlar kaç? bence 3 sene olunca artık nişan düğün olmalı 3 sene bile fazla aslında 2 senede tanıdıysan tamamdır belli bir süre sonra ilişkiler yürümüyor hep aynı klasikleşen konuşmalar gezdiniz yerler vs

ohoo daha gençsiniz aşk sevgi her zaman olur ama kız mantıklı düşünüyor cünkü üniye gireceksiniz kazanmanız lazım sonra iş askerlik evilik kız haklı
  • SAKIN MESAJ ATMA, umursamıyormuş gibi yap, üstüne gidersen kaçar, geri döneceği varsa bile dönmez. SAKIN MESAJ ATMA. Hayatına devam et hafif bi şekilde kıskanmasını sağla ama abartma. Yalnız kalma hep kafanı meşgul et bişeyle, sana o kadar şey söyledim ama hiçbirini dinlemeyeceksin biliyorum benimde başıma geldi. SAKIN MESAJ ATMA.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NieYalanSöylim

quote:

ohoo daha gençsiniz aşk sevgi her zaman olur ama kız mantıklı düşünüyor cünkü üniye gireceksiniz kazanmanız lazım sonra iş askerlik evilik kız haklı

Olurda konuşursak bu konuda ağzından laf almaya bakarım doğru olabilir

• Hocam başkası da olabilir bence oluruna bırakın kadınlar kolay kolay bırakmaz emin olun
    Tabi koşullar değişmedikçe daha iyi bir fırsat bulmadıkça.
    Ama size 2 yılını vermiş biri ya da bir şey için gidecek değil sizinle olmayacağını düşünüyor.
  • hocam dur bi ya dinleme burada yazılanları yok başkası var yok başka dal filan.bun laflar sadece senin aklını bulandırır.kız hakkında kafanda iyice kurmana neden olur.sıkılabilir.biz bile karşı taraftan sıkılıyoruz.ama söylemiyoruz.senin ki söylemiş.bunda fazla bir şey yok.biraz daha bekle benim sana tavsiyem.daha 4.gün.tabi çok zordur senin için ama bekle biraz daha ondan sonra mesaj atarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinderella Man

SAKIN MESAJ ATMA, umursamıyormuş gibi yap, üstüne gidersen kaçar, geri döneceği varsa bile dönmez. SAKIN MESAJ ATMA. Hayatına devam et hafif bi şekilde kıskanmasını sağla ama abartma. Yalnız kalma hep kafanı meşgul et bişeyle, sana o kadar şey söyledim ama hiçbirini dinlemeyeceksin biliyorum benimde başıma geldi. SAKIN MESAJ ATMA.

Ne olursa olsun mesaj atmamam gerektiğini biliyorum o yüzden atmicam elinde sonunda dayanamayıp o aticak

• bırak unutma boşver, bundan sonra belki önüne çıkacak kişiyi ona göre seçersin, sazan gibi direk ilk hamleyi yapan taraf olmayız biz erkekler, olmamalıyız.
  • quote:

evlenincede hergün her saat aynı kadının suratını göreceksin. özlemek iyidir. sevgiliyken buna rağmen sıkılıp ayrılıyorsa evliliği düşünemiyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan1122

hocam dur bi ya dinleme burada yazılanları yok başkası var yok başka dal filan.bun laflar sadece senin aklını bulandırır.kız hakkında kafanda iyice kurmana neden olur.sıkılabilir.biz bile karşı taraftan sıkılıyoruz.ama söylemiyoruz.senin ki söylemiş.bunda fazla bir şey yok.biraz daha bekle benim sana tavsiyem.daha 4.gün.tabi çok zordur senin için ama bekle biraz daha ondan sonra mesaj atarsın.

şimdiye kadar bana uyan tam anlamıyla durumu ifade eden yorum bu işte evet mesaj atmicam atacak olsam bile simdi degil daha erken

• quote:

Orijinalden alıntı: Nist

bırak unutma boşver, bundan sonra belki önüne çıkacak kişiyi ona göre seçersin, sazan gibi direk ilk hamleyi yapan taraf olmayız biz erkekler, olmamalıyız.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaq

quote:

evlenincede hergün her saat aynı kadının suratını göreceksin. özlemek iyidir. sevgiliyken buna rağmen sıkılıp ayrılıyorsa evliliği düşünemiyorum bile.

Evlenmek ve sevgili olmak bambaşka şeyler be kardeşim nasıl kıyaslıyosun ikisini evliliği sevgili durumuyla bir tutma

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaq

quote:

dostum kızlar güven ister erkekler sıcaklık yakınlık ister belki kız test ediyorda olabilir evlenince gezmek tozmak cocuk iş falan olur ya kız ben artık önüme bakacam yada başkasını buldum demiş olabilir önemli olan konuşturmak zaman sabır

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.