Şimdi Ara

3 yıllık sevgilim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar üç yıllık sevgilmle ayrıldık nedeni ise eskisi gibi hissetmiyor olması beni sevdiğini benimle vakit geçirmeyi sevdiğini söylüyor ama bunların yeterli olmadığını düşündüğü icin ayrılma kararı aldık bugün 4. Gün ne yapmalıyım lütfen saçma sapan önerilerde bulunmayin teşekkürler şimdiden

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ayrıldıktan Sonra Arayışa Giren Erkekler için Kılavuz

Bir ayrılık sonrası kaybolmuş ve yönünü kaybetmiş hissetmek yaygındır. Özellikle de üç yıllık bir ilişkiden sonra, iyileşme süreci zor ve zaman alıcı olabilir. Ayrıldıktan sonra doğru yolu bulmanıza yardımcı olmak için bu rehber, erkeklerin genellikle geçirdiği duygusal yolculuğu ve bu dönemde başa çıkma mekanizmalarını özetlemektedir.

Ayrılığın İlk Aşaması: İnkar

İlk başta, ayrılığı inkar etmek ve ilişkinin hala devam ettiğine inanmak cazip gelebilir. Ancak bu aşamayı kabul etmek ve iyileşmeye başlamak için mücadele etmek önemlidir.

Yas Tutma Süreci

Daha sonra, kayıp ve kederin yasını tutmaya başlarsın. Bu süreç, öfke, üzüntü, pazarlık ve nihayetinde kabullenme gibi çeşitli duyguları içerir. Herkesin yas tutma süreci farklıdır, bu nedenle kendine zaman tanı ve duygularını hissetmene izin ver.

Tekrar Arayışa Başlama

Zamanla, yas tutma sürecinden çıkmaya ve tekrar arayışa başlamaya hazırsın. Bu, korkutucu ve belirsiz bir adım olabilir, özellikle de uzun vadeli bir ilişkinin ardından. Kendine güvenmeni sağlamak ve sağlıklı ilişkiler kurmak için bu ipuçlarını takip et:

• Eski ilişkinden dersler çıkar. Nelerin işe yarayıp nelerin yaramadığını düşünerek gelecek ilişkilerinde daha iyi kararlar verebilirsin.
    • Kendini geliştirmeye odaklan. Hobilerine yönel, yeni beceriler öğren veya kişisel gelişimine yatırım yap.
    • Yeni insanlarla tanış. Arkadaşlarının ve ailenin yardımıyla sosyal etkinliklere katıl veya çevrimiçi flört platformlarını kullan.
    • Acele etme. Doğru kişiyi bulmak zaman alabilir. Sabırlı ol ve kendine baskı yapma.

Sonuç

Ayrıldıktan sonra arayışa giren bir erkek olarak, zorlu bir duygusal yolculuktan geçtiğini unutma. Bu süreçte, yas tutma, kendine güvenme ve yeni fırsatları kucaklama yeteneğin çok önemlidir. Bu kılavuzun sana başa çıkma mekanizmaları sağlaması ve tekrar aşkı bulmana yardımcı olması dileğiyle.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Büyük ihtimal ile senden gerçekten sıkılmıştır. Yürütemiyordur. Kalbini kırmamak için de bu şekilde bir bahane hazırlamış ve ayrılmıştır. Dürüst olması konusunda konuş. Gerçek nedenini öğren. Eğer gerçekten böyle hissediyorsa, 3 yıldır yaptığınız şeyler aynı çizgide yürüyor olabilir. Sizinle birlikte ilişkinizin de olgunlaşması gerekir. Buluşmalarda gidilen yerler, konuşulan muhabbetler geçmişe göre daha olgunca olmalı. O sana göre (aynı sürede) daha fazla olgunlaşıyor ve beklentileri daha fazla oluyor. Biraz daha fazla ileriye doğru düşünmeye çalış. Yaşının gerektirdiğinden daha olgun davranmak zor fakat durum bu. Beklentilerinin az bir kısmını da karşılıyor olman, seninle vakit geçirmeyi sevdiği anlamına gelir. Tüm beklentilerinin karşılanmasını istiyor olabilir.

Bir çok ihtimal daha var. Sebebinin gerçekliğini sorgula.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yugoslav

Büyük ihtimal ile senden gerçekten sıkılmıştır. Yürütemiyordur. Kalbini kırmamak için de bu şekilde bir bahane hazırlamış ve ayrılmıştır. Dürüst olması konusunda konuş. Gerçek nedenini öğren. Eğer gerçekten böyle hissediyorsa, 3 yıldır yaptığınız şeyler aynı çizgide yürüyor olabilir. Sizinle birlikte ilişkinizin de olgunlaşması gerekir. Buluşmalarda gidilen yerler, konuşulan muhabbetler geçmişe göre daha olgunca olmalı. O sana göre (aynı sürede) daha fazla olgunlaşıyor ve beklentileri daha fazla oluyor. Biraz daha fazla ileriye doğru düşünmeye çalış. Yaşının gerektirdiğinden daha olgun davranmak zor fakat durum bu. Beklentilerinin az bir kısmını da karşılıyor olman, seninle vakit geçirmeyi sevdiği anlamına gelir. Tüm beklentilerinin karşılanmasını istiyor olabilir.

Görücü usulü akar

• Iletişime gecmiyorum 4 gündür iletişime gecmelimiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

Görücü usulü akar

Alıntıları Göster
    işte bunlar hep para
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhfade

işte bunlar hep para

Alıntıları Göster
    İletişime geçmeden, gerçek sebebini sorgulmayı nasıl düşünüyorsun?
  • quote:

Defalarca sormuştum zaten bilmiyorum diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: NieYalanSöylim

quote:

Defalarca sormuştum zaten bilmiyorum diyo

Alıntıları Göster
    Bilmiyorum cevabını kabul etmişsen diyecek bir şeyim yok. Israr edip de sürekli bilmiyorum cevabını almışsan, sana karşı bir duygusunun kalmadığını düşünüyorum.
  • Ama seviyorum diyo
  • Başkası olsa başkası var düvel kadar durust bi ilişki kardeş bu ben 3 yıldır taniyosam başkası olsa başkası var derdi
  • Muhtemelen ya birisinden ilgi görmüştür ya da o birinden hoslaniyordur o yüzden bitirmek istiyor. Bisey daha söylicem üzülme ama önceden beridir senden ayrılmayida planlamistir
  • quote:

Orijinalden alıntı: NieYalanSöylim

Bu mesaj silindi.
    Bi kere seviyo gibi oldum ama aşık olmadım.Sonra dedim ki ulan onur sen ne yapıyosun.o kimki dedim.Milyarlarca insandan birisi.Yalan mı?Kendi hayatıma bakmalıyım dedim.Dostum ben 30 yasına kadar aska inanmıyorum haa 30 undan sonra evlenmeyi düşüneceksen ciddi birini bulup sevip evlenceksin.
  • quote:

Büyük ihtimal ile senden gerçekten sıkılmıştır. Yürütemiyordur. Kalbini kırmamak için de bu şekilde bir bahane hazırlamış ve ayrılmıştır. Dürüst olması konusunda konuş. Gerçek nedenini öğren. Eğer gerçekten böyle hissediyorsa, 3 yıldır yaptığınız şeyler aynı çizgide yürüyor olabilir. Sizinle birlikte ilişkinizin de olgunlaşması gerekir. Buluşmalarda gidilen yerler, konuşulan muhabbetler geçmişe göre daha olgunca olmalı. O sana göre (aynı sürede) daha fazla olgunlaşıyor ve beklentileri daha fazla oluyor. Biraz daha fazla ileriye doğru düşünmeye çalış. Yaşının gerektirdiğinden daha olgun davranmak zor fakat durum bu. Beklentilerinin az bir kısmını da karşılıyor olman, seninle vakit geçirmeyi sevdiği anlamına gelir. Tüm beklentilerinin karşılanmasını istiyor olabilir.

alttaki mesajları okumadım,
    Hocam öyle bi dünya yok, sen kadınları tanıyamamışsın sanırım.

Olayı net şekilde yazıyorum dediğim gibi değilse kendimi asarım.

bi kere kadınların karşısındakine üzülme, acıma vb. gibi şeyleri yoktur onu geç, böyle söylemesinin sebebi kalbini kırıp kırmamak değil, peşini bırakması, rahatsız etmemesi için.

kızın hayatında birisi var ve artık ondan hoşlanıyor ciddi derecede, bu yüzden seni şutluyor, rahatsız etmemen, geçmişte yaşananları ortaya dökmemen ve peşini bırakman için sana bu şekilde söylüyor, hatta seni daha fazla üzmek istemediğini, seni kırmak istemediğini, birlikte olursanız seni ihmal edip üzeceği için ayrılmak istediğini vb. gibi şeylerde söylemiştir kesin.

bunun dışında, hayatında yaşamış olduğu ciddi bi olumsuzluk sonucunda bi travmadan dolayı olabilir, eğer bu ihtimal değilse %100 olarak yukarıda söylediğim.
    lafıma itimat etmiyorsan uzunca süre takipte kal görürsün

• PAN-TURK kullanıcısına yanıt
    +1907

Basa bela olmasin diye pohpohluyorlar. Sen daha iyilerine layiksin da cabasi
  • PAN-TURK kullanıcısına yanıt
    +1 aslında erkekler çok daha duygusal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

Görücü usulü akar

alem bakar
  • NieYalanSöylim kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, artık sana yar olmaz biliyorum çok zor ama onu unutmalısın. Birisi var yada yok önemli değil sen artık kendi hayatına yön vermelisin.. Pişman olan o olsun bırak sana mesaj atan o olsun ki muhtemelen tecrübelerime dayanarak mesaj atıcak. Ve bu sefer sıra sende işine bak diyeceksin.
  • Ben mi yanlış gözlemliyorum yoksa çoğu uzun ilişkiyi kız tarafı mı bitiriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eg90

Geçmiş olsun, artık sana yar olmaz biliyorum çok zor ama onu unutmalısın. Birisi var yada yok önemli değil sen artık kendi hayatına yön vermelisin.. Pişman olan o olsun bırak sana mesaj atan o olsun ki muhtemelen tecrübelerime dayanarak mesaj atıcak. Ve bu sefer sıra sende işine bak diyeceksin.

Aynen öyle ne olursa olsun mesaj atmicam bana geri döneceğini biliyorum hatta döndüğünde yazarım buraya :)
  • Her ne şekilde olursa olsun her ne kadar uzun kısa bir ilişki olrsa olsun kötü yada iyi biten bir ilişki olması bisi degistrmez gideni rahat birakicaksin tabiri caiz ise gidene dur demiceksin aramicaksin sormiyacaksin elbet ama elbet geri döner
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.