Şimdi Ara

3 yıllık üniversite sınavı planım [Görüşlerinizi bildirirseniz çok makbule geçer] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cheasar

quote:

Orijinalden alıntı: Cern'demuhendis

Lys ygs diye değilde 10. Sınuf 11. Dınıf şekli de çalış

ozamanda tekrar yapamam ayrica ne kadar genis ogrenirsek bi soru hakkinda okadar yorum yapabiliriz diye düsünüyorum

sen düşünüyorsun da olmuyo düşünerek. üstteki adam mezun olmuş. onun tavsiyesine uy. (haklı da). madem uymayacaksın destek diye niye hortlatıyorsun ki konuyu zaten

wirm de isabetli konuşmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jo_be -- 22 Ağustos 2013; 0:25:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

10 11 12 diye git üst sınıf derslerini üst sınıfta öğren ve notlarını yüksek tut. Her şey zamanında iyidir unutma. Zaman sıkıntısı yok ki ne bu acele? 3 koca yıldan bahsediyoruz...

• quote:

ben sadece ilk 15k hedefliyorum ayrica sizin bu dediginiz benim simdiden gece gündüZ calismam anlamina geliyor ki ben simdiye kadar hic ders calismamisimdir

hayır, aksine sadece okul derslerine çalışmak üç önceden ygs ve lys için çalışmaktan çok daha kolay ve akıl kârıdır. hatta, senin dediğin şey daha çok çalıştırmayı gerektiriyor. benim ve buradaki insanların söylediği şey, 10. sınıftaki derslerini iyice anla ve öğren, tekrarlarını yap, gerekirse testlerini çöz. 11'de de aynısını yap. 10 ve 11 zaten lys'nin içinde var, sen ilerde zaten bildiğin şeyleri tekrar etmiş olacaksın, illa tekrar istiyorsan bundan ala tekrar bulamazsın. ek olarak, hem okul derslerinde başarılı olursun ve okul puanın artar, hem de son sınıfa gelmeden önce lys yükünü son sınıf hariç atmış olursun, bu son sınıfta bulunmaz bir nimettir. şimdiki aklım olsa aynen sana dediklerimi yapardım. çok zor bir şey de değil, sadece okul derslerine çalışacaksın.

ayrıca 15 bin sıra için bu kadar önceden ve ağır çalışmaya başlamana gerek yok, sen buradaki insanların tavsiyelerine uy, üç sene sonra ilk 3 bine bile girersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hmac

quote:

ben sadece ilk 15k hedefliyorum ayrica sizin bu dediginiz benim simdiden gece gündüZ calismam anlamina geliyor ki ben simdiye kadar hic ders calismamisimdir

hayır, aksine sadece okul derslerine çalışmak üç önceden ygs ve lys için çalışmaktan çok daha kolay ve akıl kârıdır. hatta, senin dediğin şey daha çok çalıştırmayı gerektiriyor. benim ve buradaki insanların söylediği şey, 10. sınıftaki derslerini iyice anla ve öğren, tekrarlarını yap, gerekirse testlerini çöz. 11'de de aynısını yap. 10 ve 11 zaten lys'nin içinde var, sen ilerde zaten bildiğin şeyleri tekrar etmiş olacaksın, illa tekrar istiyorsan bundan ala tekrar bulamazsın. ek olarak, hem okul derslerinde başarılı olursun ve okul puanın artar, hem de son sınıfa gelmeden önce lys yükünü son sınıf hariç atmış olursun, bu son sınıfta bulunmaz bir nimettir. şimdiki aklım olsa aynen sana dediklerimi yapardım. çok zor bir şey de değil, sadece okul derslerine çalışacaksın.

ayrıca 15 bin sıra için bu kadar önceden ve ağır çalışmaya başlamana gerek yok, sen buradaki insanların tavsiyelerine uy, üç sene sonra ilk 3 bine bile girersin.

Nokta. Bunu uygula ilk 10k da olmazsan 3 sene sonra pm at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hmac

quote:

abiler cok saolasınız tavsiyelerinize uyacagim cok minettarim sizlere

• ben de 10. sınıfa geçeceğim ama değişik bir planım var. Malum YGS dediğimiz genel olarak 9-10 konuları.
    Bu yaz her gün yarım gerek birer saat tekrar yaptım sonra kendime bir kaç kaynak kitap aldım. Sayısalcıyım bu arada. Ama sadece matematik ve geometri kaynağı aldım. YGS değil 10. sınıf kaynakları yaklaşık Ağustos'un başından beri bu kaynaklara odaklandım. Gerek internet desteğiyle beraber şu an 10. sınıf geometriyi yarıladım. Matematiğe geç başladığım için hala polinomlardayım. Yani özet geçersek benim için öncelik YGS. Ben bu sene dersaneye gitmeyi düşünmüyorum. Sen gidecek misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sondaçalanşarkı

ben de 10. sınıfa geçeceğim ama değişik bir planım var. Malum YGS dediğimiz genel olarak 9-10 konuları.
    Bu yaz her gün yarım gerek birer saat tekrar yaptım sonra kendime bir kaç kaynak kitap aldım. Sayısalcıyım bu arada. Ama sadece matematik ve geometri kaynağı aldım. YGS değil 10. sınıf kaynakları yaklaşık Ağustos'un başından beri bu kaynaklara odaklandım. Gerek internet desteğiyle beraber şu an 10. sınıf geometriyi yarıladım. Matematiğe geç başladığım için hala polinomlardayım. Yani özet geçersek benim için öncelik YGS. Ben bu sene dersaneye gitmeyi düşünmüyorum. Sen gidecek misin?

bu yorumlardan sonra gitcem hacim

• Noldu hocam kazandınız mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.