Şimdi Ara

30.000-33.000 Arası Kafa Karıştıran Tercih-- Puntoya Doğru Gidiyorr (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AnL3507

Punto olmadı maalesef.

Yazdığı değişen boya durumu dışında kaputta 1 karıştan biraz büyük ezik vardı. Bir kaç yere sordum kaputun yarısını boyamamız gerek dedi. Ön tamponda boyalı olunca tamamen kazalı gibi bir algı oluşuyor. İleride satmak durumunda kalırsam sıkıntılı bir durum.

Git gel 500 km yaptığımızla kaldık.

Bayram sonrası daha iyi bir duruma gelir umarım piyasa

Cidden çok farklı düşünceniz var abi ne olmuş yani ezikden dolayı boyalıysa? bir de 500 km yol yapıp geri gelmişsiniz çok garipsiniz çok... gören de araç pert kayıtlı taklalı çıktı zanneder. Bu düşünce ile o paralara hasarsız kazasız şahin doğandan hallice bulursunuz. bu kadar kıl tüye bakmayın.Avantaj olur size.

Daha almadan satmayı düşünüyorsunuz, sonra da ne olacak bu piyasanın hali diyorsunuz bence almayın hem satmış olursunuz

• Merhaba

Araçla ilgili çok fazla detay vermedim ama sizden yardım istiyorsam detay da vermem gerek sanırım haklısınız.

Aracın kaputtaki problem hariç hasarı benim için psikolojik sınırdaydı zaten.

Bahsettiğim hasarlar;

Bagaj kapağı değişik

Sağ arka kapı ve çamurluk tarafı boyalı

Ön tampon ve arka tampon boyalı

Aracı tercih etmememdeki sebepler;

Arac benim aradığım aralıkta kabul edebileceğim maksimum sınırdaydı. 2 parça boya 1 parça değişen.(tamponları dikkate almadım).

Araç sahibi şeffaf değildi yaklaşık 10 metreden gözüken 20cm2 lik kaputta bir hata varsa bunu uzaktan gelen alıcıya söylemek gerektiğini düşünüyorum.

Koltuklarda sigara yanıkları vardı.

Benim için bagaj değişimi artı arka tampon boyası ve ön kaputta boya ile ön tamponda işlem isteneyen bir durum. Çünkü alırken satma ihtimalimi de düşünmek zorundayım. Gönül isterki uzun yıllar satmayı hiç düşüşünmeyelim ama hayat şartları belli olmuyor.

Amacım kesinlikle kar etmek değil. Ama oturduğum yerde 2000-3000 zarr etmek istemem.

Araç sahibi kesinlikle bu hatayı söylemeliydi diye düşünüyorum. Çünkü yaklaşık 600 lira masraf oluşturacak va araçta hasar olarak rahatlıkla değerlendirikebilecek bir hatadan bahsediyoruz.Bu da araçtan soğumama sebep oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AnL3507

Merhaba

Araçla ilgili çok fazla detay vermedim ama sizden yardım istiyorsam detay da vermem gerek sanırım haklısınız.

Aracın kaputtaki problem hariç hasarı benim için psikolojik sınırdaydı zaten.

Bahsettiğim hasarlar;

Bagaj kapağı değişik

Sağ arka kapı ve çamurluk tarafı boyalı

Ön tampon ve arka tampon boyalı

Aracı tercih etmememdeki sebepler;

Arac benim aradığım aralıkta kabul edebileceğim maksimum sınırdaydı. 2 parça boya 1 parça değişen.(tamponları dikkate almadım).

Araç sahibi şeffaf değildi yaklaşık 10 metreden gözüken 20cm2 lik kaputta bir hata varsa bunu uzaktan gelen alıcıya söylemek gerektiğini düşünüyorum.

Koltuklarda sigara yanıkları vardı.

Benim için bagaj değişimi artı arka tampon boyası ve ön kaputta boya ile ön tamponda işlem isteneyen bir durum. Çünkü alırken satma ihtimalimi de düşünmek zorundayım. Gönül isterki uzun yıllar satmayı hiç düşüşünmeyelim ama hayat şartları belli olmuyor.

Amacım kesinlikle kar etmek değil. Ama oturduğum yerde 2000-3000 zarr etmek istemem.

Araç sahibi kesinlikle bu hatayı söylemeliydi diye düşünüyorum. Çünkü yaklaşık 600 lira masraf oluşturacak va araçta hasar olarak rahatlıkla değerlendirikebilecek bir hatadan bahsediyoruz.Bu da araçtan soğumama sebep oldu.

Baya hasarı varmış ilan kaldırılmış görememiştim haliyle,sadece ilk mesajdaki kusur için döndünüz diye yazmıştım mesajımı kıl tüye kadar yazılmalı.Yazmıyorsa telefonda yola çıkmadan söylemeliydi çok haklısınız..

Neden aveo düşünmüyorsunuz? Fiyatının aracı çok temizleri 32-35 arasında hem de 2012 model bu araçlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.