Şimdi Ara

30.000-33.000 Arası Kafa Karıştıran Tercih-- Puntoya Doğru Gidiyorr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

30000-35000 TL arasında aşağıdaki özelliklerde bir araç bakıyorum. Fakat baktığım modeller İbiza hariç tutulmayan modeller mi emin değilim

Seat İbiza Benzinli 1.4 Reference
    Fiat Punto Benzinli 1.4 Pop S&S
    Citroen C3 Benzinli 1.4 Comfort

*Şirket aracımda olduğu için çok fazla km yapılmayacak ve hacim çok problem değil.
    *Yakıt olarak benzinli olabilir.
    *2 yıl sonra piyasa fiyatına satmak istersem çok fazla problem yaşamak istemiyorum.
    *Hedefim 80.000 km altında bulmak.

Punto ve C3 8valf olduğu için kafamı karıştırıyor. Ancak İbiza sahipleride reference paket için bile temiz araçlarda kapıyı 38.000'den açıyor.

Bu gruba ekleyebileceğim, tercih etmemi önerdiğiniz araçlar var ise ya da kesinlikle bu üç modelden şu daha iyidir şeklinde fikriniz var ise yorumlarınızı beklerim

Tabi şimdi aralık üst sınırını 35.000 yazsam da genelde daha da üstü tavsiye edilir gibi geliyor ama bu fiyatlar zaten kendimi zorlayıp çıktığım rakamlar.

Son olarak bu fiyatlara düşük km benzinli yerine 150000 km ve üst dizel tavsiyeleri de gelecektir ancak maalesef km takıntım var

Tavsiyeler için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnL3507 -- 21 Ağustos 2017; 13:4:50 >

• EPICA kullanıcısına yanıt
    308 1 aydır satılmamış boya ve değişeni sordum bakalım gelecek cevaba göre çok iyi bir seçim olabilir.

Cruze u çok beğeniyorum ama hantal, ikinci eli zor, tutmayan araç gibi yorumlar var, gerçekten böyle mi emin değilim.

cevap için teşekkürler
  • Baktığınız atmosferik 1.4 motorlu araçlar ile benzer performansta cruze. Onlar gibi cruze da pek iyi değil bu konuda
  • Punto iyidir.
  • İbiza c3 tutulmayan doğru amma velakin punto 2.elde eyidir temizse al geç gardaş
  • Şu atmosferik motor olayı kafamı karıştırıyor biraz. Puntoda atmosferik motor var sanırım 1.4 olsada 77 beygir çok hantal olur gibi yorumlar var.

Herkese göre en güzel araç kendi aracı. Sahibindende fiyatlara bakan benim araba en az 2000tl fazla eder diyip ona göre fiyat yazıyor. Nereye varacak bilmiyorum
  • 308 lerin piyasasini tam bilmiyorum ama dedigi gibi hatasiz 2009 model bir arac ve cok da dusuk km li 35 bine aliniyorsa su piyasada cok cok iyi
  • kml_77 K kullanıcısına yanıt
    İlana bakmadım ama o fiyata o 308 bitik olma ihtimali yüksek. Yada hasar kayitli
  • onurmaurer kullanıcısına yanıt
    308 de kapının birinde göçük varmış. Bu piaysa şartlarında fiyat böyle olup 1 aydır satılmayınca ben de bişey vardır diye düşündüm direk
  • Direkt 308'e basın geçin hocam. Sanmıyorum ama, belki 1.4 turbo bravo olabilir. Tavsiyem biraz eğlenceli bir araç bakın, ne de olsa az bineceksiniz.
  • bu paraya en güzel seçenek punto olur.daha yeni ve masrafıda az olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnL3507

308 de kapının birinde göçük varmış. Bu piaysa şartlarında fiyat böyle olup 1 aydır satılmayınca ben de bişey vardır diye düşündüm direk

bu 308le ben de görüşmüştüm. 34,500 e verecekti.
  • Son Durum

1.4 Fire Pop S&S punto 2014 modeel 47000km benzinli

Bagaj Kapağı değişik (resmi geldi ağır bir kaza değil)

Çamurlukta Lokal Boya

34.000 TL üzerinden anlaşacağız gibi duruyor.

Tercih etme sebebim donanım olarak dolu ve düşük km de olması
  • AnL3507 kullanıcısına yanıt
    Pop donanım paketi baya boş oluyor yalnız.
  • Bütçeyi 35 bine çıkarabilirseniz temiz cruze bulabilirsiniz, bu paraya da alınacak en iyi araba. 32-33 bine de bulunur aslında, araştırmak lazım tabi.
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Alaşımlı Jant,
    Sis Farı
    Elektrikli arka camlar
    Orjinal Kol Dayama

gibi donanımları var ama elit paket olabilir mi acaba?

Sizin aklınıza gelen hangi eksikler var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnL3507 -- 22 Ağustos 2017; 0:9:0 >
  • AnL3507 kullanıcısına yanıt
    evet, pop donanıma elit paket ekletilmiş.
  • Aveo 2012 1.3 dizel alabilirsin yada 1.4 benzinli. En boşu bile full e yakın donanımdırhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-bentoglu-otomotiv-den-1.2-ls-chevrolet-aveo-2011-473005810/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-b-o-y-a-s-i-z-d-e-g-i-s-e-n-s-i-z-2012-s-e-d-a-n-463379367/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarGoS -- 22 Ağustos 2017; 13:30:1 >

• Punto olmadı maalesef.

Yazdığı değişen boya durumu dışında kaputta 1 karıştan biraz büyük ezik vardı. Bir kaç yere sordum kaputun yarısını boyamamız gerek dedi. Ön tamponda boyalı olunca tamamen kazalı gibi bir algı oluşuyor. İleride satmak durumunda kalırsam sıkıntılı bir durum.

Git gel 500 km yaptığımızla kaldık.

Bayram sonrası daha iyi bir duruma gelir umarım piyasa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.