Şimdi Ara

30.000-40.000 TL ARASI D SINIFI ÖNCELİKLİ ARAÇ ÖNERİLERİNİZ NEDİR? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2.4 Accord tadından yenmez
  • Zaten Mondeo 1.6 konusunda beni aractan tek sogutan sey hantalligi ve otomatik vitesi konusunda cok sey bilmememdir. Accorda gelecek olursak 2.4 Accorda 1 hafta binme sansim oldu ve cok zevkli güclü otomatik vitesiyle tam uyumlu bir araba. Accordla ilgili tek kaygim ise vergisi ve ne kadarda az yaktigi soylensede yakit konusu. Birde sanki Mondeonun konsolu Accorddan daha modern gorunumlu dıs görunus olarakda ne kadar Accord suan daha spor atik ve cevik duruyorsada sanki yüzü Mondeo dan daha önce eskiyecek gibi. Siz ne diyorsunuz bu tespitlerim icin???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar nerde arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRKiSH__DeViL

Zaten Mondeo 1.6 konusunda beni aractan tek sogutan sey hantalligi ve otomatik vitesi konusunda cok sey bilmememdir. Accorda gelecek olursak 2.4 Accorda 1 hafta binme sansim oldu ve cok zevkli güclü otomatik vitesiyle tam uyumlu bir araba. Accordla ilgili tek kaygim ise vergisi ve ne kadarda az yaktigi soylensede yakit konusu. Birde sanki Mondeonun konsolu Accorddan daha modern gorunumlu dıs görunus olarakda ne kadar Accord suan daha spor atik ve cevik duruyorsada sanki yüzü Mondeo dan daha önce eskiyecek gibi. Siz ne diyorsunuz bu tespitlerim icin???

Bence Accord Mondeo'dan daha sportif duruyor. Eskime konusunda yanlış düşünüyorsunuz bence. Sizin baktığınız Mondeo'lar 2008 yılında üretime başladı. Bir hafta boyunca kullandığınız 2.4 Accord ise büyük ihtimal 2003-2004-2005 model aralığındadır. Yani eşit bir karşılaştırma yapamazsınız. Biri daha yeni bir araba, diğeri ise yıllara meydan okuyan bir model. Yakıt konusunda hiç şüpheniz olmasın, Accord Mondeo'dan öyle aman aman fazla yakacak bir model değil. Belki 1-2 litre oynar. Ama verdiği haz paha biçilemez. Bir de şunu tekrar belirtmek isterim ki Mondeo'nun 1.6 motorunda otomatik vites seçeneği yok maalesef. Belki makyajlı kasalarda yeni çıkmış olabilir. Onları da bütçeniz dahilinde alamazsınız sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trigresive

quote:

Orijinalden alıntı: TuRKiSH__DeViL

Zaten Mondeo 1.6 konusunda beni aractan tek sogutan sey hantalligi ve otomatik vitesi konusunda cok sey bilmememdir. Accorda gelecek olursak 2.4 Accorda 1 hafta binme sansim oldu ve cok zevkli güclü otomatik vitesiyle tam uyumlu bir araba. Accordla ilgili tek kaygim ise vergisi ve ne kadarda az yaktigi soylensede yakit konusu. Birde sanki Mondeonun konsolu Accorddan daha modern gorunumlu dıs görunus olarakda ne kadar Accord suan daha spor atik ve cevik duruyorsada sanki yüzü Mondeo dan daha önce eskiyecek gibi. Siz ne diyorsunuz bu tespitlerim icin???

Bence Accord Mondeo'dan daha sportif duruyor. Eskime konusunda yanlış düşünüyorsunuz bence. Sizin baktığınız Mondeo'lar 2008 yılında üretime başladı. Bir hafta boyunca kullandığınız 2.4 Accord ise büyük ihtimal 2003-2004-2005 model aralığındadır. Yani eşit bir karşılaştırma yapamazsınız. Biri daha yeni bir araba, diğeri ise yıllara meydan okuyan bir model. Yakıt konusunda hiç şüpheniz olmasın, Accord Mondeo'dan öyle aman aman fazla yakacak bir model değil. Belki 1-2 litre oynar. Ama verdiği haz paha biçilemez. Bir de şunu tekrar belirtmek isterim ki Mondeo'nun 1.6 motorunda otomatik vites seçeneği yok maalesef. Belki makyajlı kasalarda yeni çıkmış olabilir. Onları da bütçeniz dahilinde alamazsınız sanırım.

Arkadasim kesinlikle kalben Accord istiyorum orasi kesin ama iste bu kadar parayi vereceksem cok ince eleyip sık dokumam lazim. Sanirim 1.6 mondeo dan vazgectim ancak 2.0 alabilirim oda fiyat araligima uyarsa. Bir arac daha sorayim Mazda 6 yi nasil bilirsiniz?

• hyundai accent blue yada elantra ama ikinci el o fiyata dacia duster de alırsın jip istersen =)

• @Turkish_Devil;

Sende haklısın tabi. Vereceğin para az değil. Ben de araç almadan önce çok gidip gelmiştim birkaç model üzerinde. Karar senin tabi. Ancak Mondeo 2.0 dizel olmadıktan sonra pek mantıklı gelmiyor bana. Zaten 2.0 vergisi ödeyeceksin. Niye Accord almayasın ki? Bir de mondeo'nun 2.0 dizellerinin temizini o paraya alman imkansız gibi.Yine de karar senin.
    Mazda konusunda ise şöyle düşünüyorum; Kesinlikle Accord'dan farkı olmayan bir araba. Ancak onda da LPG uyumu konusunda net bir bilgi veremiyor kimse. Tamam takılıyor ama tam uyumlu değil, belli bir zaman sonra sübaplarda erimeye yol açabiliyormuş. Bir de en yeni kasasını o fiyatlara alabilir misin onu bilemem. Birde piyasada pek bulunmayan bir model. Bulman biraz zor olacak.
  • sana hak veriyorum kesinlikle mondeo 1.6 almiyacagim. Suan icin aklimda olan araclar Accord Mazda 6 ve 2.0 Mondeo. Baska bir alternatif cikmazsa bunlardan birini alicam sanirim...

• hasta fenerli olarak bende 1-2 birşey söyleyeyim..

yazılanların hepsini okudum ve önereceğim aracın adının geçtiğini gördüm..
    Sana şiddetle Mazda6 yı tavsiye ederim..ben Mazda3 kullanıyorum..
    Donanım, konfor, güvenlik ve sağlamlık olarak seni fazlasıyla tatmin edecektir..
  • neden kimse o paraya tüpe tam uyumlu avensis de alınır dememiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkerr_83

neden kimse o paraya tüpe tam uyumlu avensis de alınır dememiş...

Sanırım arkadaş otomatik vitesli bir araç düşünüyor. Ve Avensis'in otomatik olan aracı 2.0 motorlu ve LPG ile uyumsuz olması şurada dursun, hiç takılamıyor diye biliyorum. Sadece 1.6 motorları LPG ile uyumlu, ancak onlarda da otomatik seçeneği yok maalesef. Yoksa Avensis'te taş gibi araba Biraz tipinden kaybediyor o kadar.

Eğer temizi bulunabiliyorsa Mazda 6'da gözü kapalı alınabilecek bir araç. Ben Accord'u almadan önce Mazda 6'lara da baya bir bakmıştım,ancak piyasada bulmak imkansız gibi.
  • Şu araç bütçeni zorlamıyorsa ve baktırıp, temiz olduğuna kanaat getirirsen alınabilir bence. Fiyatı gayet uygun gözüküyor. Sanırım tek eksiği deri koltuk olmaması.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-murat-otomotiv-den-2009-56-bin-kmde-orjinal-servis-bakimli-mazda-92965514/detay
  • Üst üste mesaj atmış gibi oluyorum, kusuruma bakmayın. Ancak arkadaşa yardımcı olmak adına şu modeli de görmesini ve dikkate almasını istedim. Eğer uzun süre binmeyi düşünüyorsa ve büyük bir şehirde yaşıyorsa, bu fiyata bu araba bedava

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-menzil-den-2009-hatasiz-subaru-legacy-elegance-4x4-92883865/detay

• Arkadaslar mesajlarinizi yeni okudum k.bakmayin. D sinifi olarak kararim Accord ve Mazda 6 ancak mazda 6 kullanicilarindan bu araci ogrenmek isterim katkida bulunurlarsa sevinirim. Özelliklede otomatik vitesi ve lpg uyumu hakkinda bilgi almak istiyorum vede accordla karsilastirma...

• arkadaşlar Fluence Business 1.6 16v 110 bg Euro 5 ve toyota corolla 1.33 comfort arasında kaldım yardımcı olursanz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.