Şimdi Ara

30.000-40.000 TL ARASI D SINIFI ÖNCELİKLİ ARAÇ ÖNERİLERİNİZ NEDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar önümüzdeki 8-10 ay içerisinde 30.000 ile 40.000 arası rakamlarda bir araç almayı düşünüyorum. Bundan önceki araçlarım 1999 Pug 106 GTİ, 1998 Toyota Corolla GLİ, 2008 Toyota Yaris, 2001 Pug 406 SV BVA ve 2001 Megane Coupe. Arkadaslar yaşım 27 bir çocuğum var. Bunları neden belirttim araç önerisi yaparken siz değerli arkadaslarıma kılavuz olması bir fikir vermesi açısından. Araba hayatımda galatasaray ile birlikte en büyük tutkum. Peki bir araçta aradıklarım ne?,

1- Prestij
    2- Konfor
    3- Asalet
    4- Güvenlik
    5- Sağlamlık
    6- Sürüş Zevki
    7- Marka İmajı
    8- Donanım
    9- Güç
    10- Problemsizlik

Arkadaslar yazdıklarım istek sıralamasında değildir bir araçtan beklentilerimi maddelendirdim yani sıralama değişebilir. Tabi tüm bunların bir arada olmasıda bir hayli zor bunuda çok iyi biliyorum ama isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü işte
    Sonuç olarak ben en çok D sınıfı araçları seviyorum onlardaki sessizliğe konfora hastayım ve eski sahip olduğum araçlarım içerisindede en unutamadığım araç Pug 406 SV BVA'dır. Ama tabi günümüz şartlarında bu araçların yakıtları ikinci el de zor satılmaları parça pahalılığı gibi bir çok olumsuz unsuruda göz önünde bulundurmamak kendimizi kandırmak olur.
    Sadete gelecek olursak arkadaslar ben baştada belirttiğim gibi 30.000-40.000 aralığında (illa üst limitten tavsiye yapmayınız) öncelikle D sınıfı benzin/lpg veya dizel ve maddelendirdiğim unsurların en az 7,8 tanesine sahip bir araç tavsiyesi istiyorum. (sebepleriyle beraber yazarsanız daha iyi olur)
    Aklımdaki araçları yazarak sizi yönlendirmek istemiyorum yoksa aklımda bikaç marka model var dediğim gibi araba piyasasının çok içinde bir insanım en büyük tutkum. Belirttiğim fiyat aralığı ülkemizde en çok araba alınıp satılan aralık olduğu için ilgi çekeceğini ve benden başka bir çok kişiye olumlu yardım edeceğini düşündüğüm forumun referans başlıklarında biri olmasını istediğim konumu açıyorum hadi eller klavyelere

• super b acikcasi aklimda olmayan bir aracti gerek markanin eski imaji gerek otomatik vitesinin nasil oldugunu bilmememden ve de göreceli ama arac güzelmi cirkinmi onada karar veremedim. Fakat tavsiyenizi dikkate alicam tesekkur ederim. Birde tavsiye ederken keske gerekcede belirtseydiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel kasasında olup da bahsettiğiniz fiyat dilimine sadece mondeo giriyor. tabi makyajsız ve trend olur büyük ihtimalle. biraz kmliler titanium veya selective olurlar.
  • Fenerbahçeli olsaydın keşke tüh o zaman bişeyler tavsiye ederdik :)
  • Aklimdaki araclar bir bir dökülmeye basladi :-) bende mondeo, accord vs düsündügüm araclar. Bide arkadaslar alicagim arac ya lpg uyumlu olacak yada dizel olucak ve mumkunse otomatik olucak bunuda goz onunde bulundurun. Ayrica konforlu donanimlo C sinifindanda tavsiye alabilirim.
    Bu arada fenerli arkadasima son sözüm " ÖLÜMÜNE GALATASARAY " :-)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRKiSH__DeViL
    Ayrica konforlu donanimlo C sinifindanda tavsiye alabilirim.

ozaman sana full donanımlı konforlu güvenli 0 km araba öneriyorum chevrolet cruze bayiye git incele test et karar ver bu fiyata full donanımlı c sınıfı 0 km araba bulamazsın lpg tak gez

1.6 16V WTCC Edition Plus AT (124 PS) 45.000 tl sunroof istersen 46.000 tl

30.000-40.000 TL ARASI D SINIFI ÖNCELİKLİ ARAÇ ÖNERİLERİNİZ NEDİR?
  • Makyajlı kasa Vectra düşünülebilir. ( Son kasa ) Bir tanıdığım daha 35 bin kilometrede 33 bin liraya aldı bu sene. Lpg ile sorunsuz biniyor. ( Araç 1.6 benzinli ) Üstelik deri koltuğuna kadar dolu bir araç.
  • d sınıfı: seat exeo
  • Öneriler icin tesekkurler. Cruze hic dusunmedim cünkü düsük performans yüksek yakit tuketimi oldugunu cok duydum ayrica rakam olarakda benim verebilecegimin ustunde yinede saolun. Opel vectra ise üretimi durdugu icin dusunmuyorum acikcasi. Ayrica sorunsuzluk konusundada iyi bir araba deil diye bilirim hep. Seat exeo hakkinda hic bilgim ve ilgim olmadi ama bakicam...

• maksat çeşit olsun :)

2006+ model kia sorento 2.5 dizel 170hp 5 ileri tam otomatik tek sorunu vergisi

• Evet sorento zevkli olurdu ama vergiside baya bi guzel yani onun icin listeye girmesine gerek yok tesekkurler yinede... 2.4 Accord desen tamam onlarin vergisi bi alt dilimden ödeniyo. En azindan ben oyle biliyorum. Öyle dimi arkadaslar?

• Problemsizlik sonda, prestij önde, o zaman git maserati ghibli al kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: WalkieTalkie2

Problemsizlik sonda, prestij önde, o zaman git maserati ghibli al kardeşim

yazının tamamı ni okumadığıni Belli etmeseydin keşke

• accord 2.4 executive
  • maseratti al diyen arkadasi anlamadim yazimi okumamis herhalde. Siralama konusunda yazdiklarimida anlamamis. Neyse bekledgim cevaplarda biride Accord du. Bu araci ciddi dusunuyorum yakit olarakda motoruna göre az yaktigi soyleniyor. Accord konusunu biraz daha acabiliriz yakitindan vergisine bilgisi olan arkadaslar bu aracla ilgili paylasimlarda bulunurlarsa ii olur cünkü dusundugum bir arac

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.