İkinci El Araç Tavsiyesi (300.000-400.000) Arası
-
-
Hocam tam da sizin kriterlerinizde bir araç arıyorum ben de .Kimse tavsiyede bulunmamış. Limiti biraz daha artırıp 2017 model Dacia Stepway 0.9 Easy-R alınabilir mi acaba diyorum?
-
Ben de sizin belirtmiş olduğunuz fiyat aralığında araç bakıyorum hocam lakin manuel araç bakıyorum. Manuel düşünseydiniz öneri verebilirdim ama bu fiyat bandında otomatik araçlar hakkında pek bilgiye sahip değilim. Konuyu güncel tutalım arkadaşa belki yardımcı olabilecek birisi yazabilir. +
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar benim astra satılık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
otoMatik ise japon kore dısında çok macera aramayın.
-
Bu fiyatlara gerçekten düzgün otomatik araç yok arkadaşlar.Sadece Stepway Easy-R var onun da şanzımanı çok sıkıntılıymış. Galiba manuele yöneleceğiz mecbur.Önerileri bekliyorum
-
Hocam ben cuma günü istediğim aracı alarak arayışımı sonlandırdım, size de piyasa hakkında bilgi olması amacıyla yazıyorum.
2014 model 1.2 clio joy paket (ekstra sis farı, multimedya ekran ve geri görüş kameralı) 86binde hata-boya yok 363bin tl’ye alındı.( kırmızı renk ) Araç cidden çok güzel, öyle ahım şahım performanslı bir araç aramıyorsanız tavsiye ederim.
Otomatik miydi hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam, manueldi.
bizde bakıyoruz.
-
Fiat 500L alın. Ekonomik , güvenlik donanımları iyi, otomatik vites sorunsuz , çok konfotrlu değil ama kesinlikle kötü değil geniş iç hacim ve çok ferah, geniş bagaj , katlanır ve ileri geri hareket eden arka koltuklarla, yerden yüksek ve yüksek tavan , avrupa montaj.
6 yıl kullandım pişman değilim.
Ben 450k - 2010 civari Audi A3 düşünüyordum ancak kredi çıkmıyor sanırım 10 yaş üstü araçlara. Var mi 11-12 yasindaki araclara kredi veren banka?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X