Şimdi Ara

30.000-50.000'TL Araç Tavsiyesi ? Lütfen yardım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım daha yeni temmuz zammı yedi arabalar, dacia sanderoya 38 bin vermek akıl karı değil bence, dizel linea, dizel aveo (aveo nun çarpışma testlerinden aldığı puan ortada) varken gidipte sandero'ya o parayı verme derim vereceksin o kadar parayı arka camlar hala otomatik değil, hız sabitleyici vs yok. Ben olsam illa dizel olacaksa aveo alırdım sedan-hb tercihini siz yaparsınız ihtiyacınıza göre yine şahsi düşüncem pek fiyat farkı olmadığından sedan alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: locote

ABS,AFU,ESP,ASR, iSürücü hava yastığı iön yolcu hava yastığı,Kodlu Immobiliser, Navigasyon set+Multimedya özelliği kısaca link veriyim(yasaksa kaldırılabilir)

http://www.dacia.com.tr/page.aspx?id=980

Manuel Arka Camlar diyor şaka gibi söyleyin bayiye 200 300 tl neyse verin arkalarda otomatik olsun tofaşmı alıyoruz yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

Kız arkadaşımda 2010 modeli var. zamanında 27 bin liraya almışlardı yanlış hatırlamıyorsam. 70 hp olan modeli ve düşük yakıtın haricinde bence çok kalitesiz bir araç. Yerden yüksek bir araç ve yol tutuşu hiç iyi değil. Yüksek hızlarda hiç güven vermiyor.Donanım deseniz donanım yok araçta. Yenileri nasıldır bilmem ama bizimkinin direksiyonu ağır. Göğüs ve kapı içleri sert plastik. Punto ve corsaya da bindim ve stepwayden daha kaliteli olduğunu açık yüreklilikle söyleyebilirim

Hmm demek öyle teşekkürler bilgilendirdiğin için :) Ama siz hala corsa vs vs söylüyorsunuz yakında evleneceğim ve ilerde çocuğumuz olursa allah izin verirse, arabada daralmak istemem acıkcası o yüzden yorumlarınız ona göre yaparsanız sevinirim, teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: suha52

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kusura bakmayın alınırmı derken iyimidir anlamında sordum yani :) Kriterlerim; Sadece dizel olması yani illada otomatik olsun demıyorum ama otomatikte olur tabi bu fiyata varsa :)

@suha52 evet aslında benimde hoşuma gitti Yeni sandero stepway bence fiyatıda uygun bu tip arabaya ve özelliklere göre ?

ben sana önerilerimi sundum araba tavsiyesi olarak onun dışında kesin olması gerekenleri söyliyim bayinle konuşursun artık fiyat

ABS ESP(Yokuş Kalkış Desteği) EN AZ 4 HAVA YASTIĞI Immobilizer Bu opsiyonlar olduktan sonra navigasyonmuş yol bilgisayarıymış geri görüş kamerasıymış hiç bir önemi yok kardeşim bu söylediklerim içinde fiyat al arabanın keyfini cıkar

Ya birazcık geniş araç istiyorum Dacia stepway gibi benim hoşuma gitti aklıma yattı ama size sormak istedim iyimidir araç alınmaya değermi diye ?

tekrarlıyorum ABS ESP(Yokuş Kalkış Desteği) EN AZ 4 HAVA YASTIĞI Immobilizer

bu özellikleri içine katıp fiyat iste ozaman cazip gelmeyebilir sana anlatabildimmi

bu özelliklerle beraber 40 bini gecmiorsa alınır

Evet o özellikler içerisinde tabiikide :) ayrıca yakıt tüketimi verileri şu şekilde ;
    Şehir dışı (lt/100km) 3,7
    Şehir içi (lt/100km) 4,6 Bence çok iyi.

1.5 DCI motor kadar az yakan bi motor yoktur ama adım gibi eminimki ESP opsiyonu kesinlikle fiyata dahil değil ayriyetten isteğe göre ekliyorlar ve

sadece 2 hava yastığı var ilerde üzülürsün söyliyim bu opsiyonlardan sadece abs vardir o arabada :D

Sadece ABS vardır ne demek ya ? Donanım listesinden bakabilirsin ne olduğuna araçta. Sen tahmin yürüterek mi alıyorsun araçları bence bu arabada ESP vardır alalım o zaman mı diyorsun ?

• @_MaxPayne_

Alınırmı hocam bu araç yani almaya değermi iyiye benziyor gerek yakıt gerek donanım gerek iç tasarım konusunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kusura bakmayın alınırmı derken iyimidir anlamında sordum yani :) Kriterlerim; Sadece dizel olması yani illada otomatik olsun demıyorum ama otomatikte olur tabi bu fiyata varsa :)

@suha52 evet aslında benimde hoşuma gitti Yeni sandero stepway bence fiyatıda uygun bu tip arabaya ve özelliklere göre ?

ben sana önerilerimi sundum araba tavsiyesi olarak onun dışında kesin olması gerekenleri söyliyim bayinle konuşursun artık fiyat

ABS ESP(Yokuş Kalkış Desteği) EN AZ 4 HAVA YASTIĞI Immobilizer Bu opsiyonlar olduktan sonra navigasyonmuş yol bilgisayarıymış geri görüş kamerasıymış hiç bir önemi yok kardeşim bu söylediklerim içinde fiyat al arabanın keyfini cıkar

Ya birazcık geniş araç istiyorum Dacia stepway gibi benim hoşuma gitti aklıma yattı ama size sormak istedim iyimidir araç alınmaya değermi diye ?

tekrarlıyorum ABS ESP(Yokuş Kalkış Desteği) EN AZ 4 HAVA YASTIĞI Immobilizer

bu özellikleri içine katıp fiyat iste ozaman cazip gelmeyebilir sana anlatabildimmi

bu özelliklerle beraber 40 bini gecmiorsa alınır

Evet o özellikler içerisinde tabiikide :) ayrıca yakıt tüketimi verileri şu şekilde ;
    Şehir dışı (lt/100km) 3,7
    Şehir içi (lt/100km) 4,6 Bence çok iyi.

1.5 DCI motor kadar az yakan bi motor yoktur ama adım gibi eminimki ESP opsiyonu kesinlikle fiyata dahil değil ayriyetten isteğe göre ekliyorlar ve

sadece 2 hava yastığı var ilerde üzülürsün söyliyim bu opsiyonlardan sadece abs vardir o arabada :D

Sadece ABS vardır ne demek ya ? Donanım listesinden bakabilirsin ne olduğuna araçta. Sen tahmin yürüterek mi alıyorsun araçları bence bu arabada ESP vardır alalım o zaman mı diyorsun ?

Edit: ESP Varmış sanderoların hepsinde Ben Yok Diye Biliyordum sahibinden vs ilanlara bakaraktan söylemiştm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suha52 -- 5 Temmuz 2013; 19:52:33 >

• quote:

quote:

ABS,AFU,ESP,ASR, iSürücü hava yastığı iön yolcu hava yastığı,Kodlu Immobiliser, Navigasyon set+Multimedya özelliği kısaca link veriyim(yasaksa kaldırılabilir)

Manuel Arka Camlar diyor şaka gibi söyleyin bayiye 200 300 tl neyse verin arkalarda otomatik olsun tofaşmı alıyoruz yahu

Evet, gittiğimde söylerim eğer öyle bir seçenek varsa tabiiki yaptırırız arka camları elektrikli.. Adamlar okadar donanım koymus ABS,AFU,ESP,ASR vs vs arka camları otomatik yapmamıslar

• quote:

quote:

quote:

Evet, gittiğimde söylerim eğer öyle bir seçenek varsa tabiiki yaptırırız arka camları elektrikli.. Adamlar okadar donanım koymus ABS,AFU,ESP,ASR vs vs arka camları otomatik yapmamıslar

Niye yapılmasın canım toyota corollanın 1993 kasalarının 4 cam manuel adamlar 200 tl ye otomatik yaptırıor sanayide koskoca firma yapamicağı iş değil bence

• quote:

quote:

haklızlık etmeyin lütfen, kapalı torpido gözü, çakmak küllük standart...

• quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

quote:

quote:

Bokunu çıkarma istersen ? VW de küllük bile vermiyolarya ona bak

• Orijinalden alıntı: neilblack

[/quote

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locote -- 5 Temmuz 2013; 19:58:39 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Niye yapılmasın canım toyota corollanın 1993 kasalarının 4 cam manuel adamlar 200 tl ye otomatik yaptırıor sanayide koskoca firma yapamicağı iş değil bence

Evet öyle, gidince söylerim ben yarın bakmaya gideceğim.

• Çok iyi aslında ya
     30.000-50.000'TL Araç Tavsiyesi ? Lütfen yardım. 30.000-50.000'TL Araç Tavsiyesi ? Lütfen yardım. 30.000-50.000'TL Araç Tavsiyesi ? Lütfen yardım.

• esp dacia modellerinde standart tır. benim bildiğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

esp dacia modellerinde standart tır. benim bildiğim..

Evet zaten öyle .) Bence Dacia çok iyi bir marka bazı markalara göre küçümsenmeyecek arabaları var(bana göre) örnek verecek olursak Yeni Dacia Sandero Stepway
    bazı araçlara göre çok çok donanımlı ve çok daha iyi iç ve dış tasarıma sahip ben galiba bu aracı alacağım :)
  • Daha fazla yardımcı olacak kardeşlerim yokmu ya ..
  • quote:

quote:

Evet zaten öyle .) Bence Dacia çok iyi bir marka bazı markalara göre küçümsenmeyecek arabaları var(bana göre) örnek verecek olursak Yeni Dacia Sandero Stepway
    bazı araçlara göre çok çok donanımlı ve çok daha iyi iç ve dış tasarıma sahip ben galiba bu aracı alacağım :)

sen burlarda boşuna harcıon kendini çoktan kararını vermişsin bence sen al gel yarın bu arabayı

Madem opsiyonları iyi 4camı otomatik yaptır siparişi ver tamamdır. renk seçiminde sıkıntı yaşicağına eminim gri renkten bıktı herkez adam 4 camı otomatik yapamıyoruz dersede canını sıkma sanayide 200tlye hallediyorlar ama döşemen mahvolcak o yüzden onlara ısrar etcen

• quote:

quote:

Bir gün sıfır bir araba alırsam tek para vereceğim araba Sandero'dur... LPG li düz modeli yada dizel stepway'dan birini tercih ederim.

Bakalım o gün geldiğinde hangisini almış olucam :)

s

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

Kız arkadaşımda 2010 modeli var. zamanında 27 bin liraya almışlardı yanlış hatırlamıyorsam. 70 hp olan modeli ve düşük yakıtın haricinde bence çok kalitesiz bir araç. Yerden yüksek bir araç ve yol tutuşu hiç iyi değil. Yüksek hızlarda hiç güven vermiyor.Donanım deseniz donanım yok araçta. Yenileri nasıldır bilmem ama bizimkinin direksiyonu ağır. Göğüs ve kapı içleri sert plastik. Punto ve corsaya da bindim ve stepwayden daha kaliteli olduğunu açık yüreklilikle söyleyebilirim

Hmm demek öyle teşekkürler bilgilendirdiğin için :) Ama siz hala corsa vs vs söylüyorsunuz yakında evleneceğim ve ilerde çocuğumuz olursa allah izin verirse, arabada daralmak istemem acıkcası o yüzden yorumlarınız ona göre yaparsanız sevinirim, teşekkürler.

çocuğun olursa onu taşımak istediğin araba sandero mu? karını çocuğunu taşımak istediğin arabanın güvenlik testlerinden haberdar mısın?
    http://tr.euroncap.com/tr/results/dacia/sandero/517.aspx
    http://tr.euroncap.com/tr/results/chevrolet/aveo/2011/437.aspx

yıl olmuş 2013 hala 4 yıldız alıyor dacia,bak dostum ben daha yeni kaza yaptım. Yaşamla ,ölüm arasındaki çizgi çok ince ama güvenliği daha yüksek arabaları tercih edersen kaza anında hayatta kalma şansın yükselir. Chevrolet'ten herhangi bir kazancım yok ama o paraya alınacak araba aveo sedandır ve dacia ile kıyaslanmaz bile belki biraz daha pahalı ama değer mi dersen bence değer

• Chevrolet aveo alın fullü 43 bin galiba pazarlıkla 42 ye bırakırlar. Stepwayden daha güvenlikli ve daha donanımlı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.