Şimdi Ara

30.000-50.000'TL Araç Tavsiyesi ? Lütfen yardım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: suha52

quote:

Orijinalden alıntı: locote

quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

esp dacia modellerinde standart tır. benim bildiğim..

Evet zaten öyle .) Bence Dacia çok iyi bir marka bazı markalara göre küçümsenmeyecek arabaları var(bana göre) örnek verecek olursak Yeni Dacia Sandero Stepway
    bazı araçlara göre çok çok donanımlı ve çok daha iyi iç ve dış tasarıma sahip ben galiba bu aracı alacağım :)

sen burlarda boşuna harcıon kendini çoktan kararını vermişsin bence sen al gel yarın bu arabayı

Madem opsiyonları iyi 4camı otomatik yaptır siparişi ver tamamdır. renk seçiminde sıkıntı yaşicağına eminim gri renkten bıktı herkez adam 4 camı otomatik yapamıyoruz dersede canını sıkma sanayide 200tlye hallediyorlar ama döşemen mahvolcak o yüzden onlara ısrar etcen

hatırladığım kadarıyla dacia sandero'nun cam otomatik tuşları fazla masraf çıkmasın diye orta konsolda olması lazım bu yüzden galeri çıkışı 4 cam otomatiği olabilme ihtimali pek aklıma yatmıyor, sanayide yapılabilir mi bu konuda pek bir bilgim yok ama zorlanırsa neden olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: dusau

quote:

Orijinalden alıntı: suha52

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

esp dacia modellerinde standart tır. benim bildiğim..

Evet zaten öyle .) Bence Dacia çok iyi bir marka bazı markalara göre küçümsenmeyecek arabaları var(bana göre) örnek verecek olursak Yeni Dacia Sandero Stepway
    bazı araçlara göre çok çok donanımlı ve çok daha iyi iç ve dış tasarıma sahip ben galiba bu aracı alacağım :)

sen burlarda boşuna harcıon kendini çoktan kararını vermişsin bence sen al gel yarın bu arabayı

Madem opsiyonları iyi 4camı otomatik yaptır siparişi ver tamamdır. renk seçiminde sıkıntı yaşicağına eminim gri renkten bıktı herkez adam 4 camı otomatik yapamıyoruz dersede canını sıkma sanayide 200tlye hallediyorlar ama döşemen mahvolcak o yüzden onlara ısrar etcen

hatırladığım kadarıyla dacia sandero'nun cam otomatik tuşları fazla masraf çıkmasın diye orta konsolda olması lazım bu yüzden galeri çıkışı 4 cam otomatiği olabilme ihtimali pek aklıma yatmıyor, sanayide yapılabilir mi bu konuda pek bir bilgim yok ama zorlanırsa neden olmasın.

vallla kardeş ön camlarda orta konsolda değil diye reno symbol gibi sürücü kapısında ön sol cam ve sağ cam tuşu var yan koltuktada sadece sağ cam acma tuşu var arka camın ne düğmesi var ne konsolda tuşu var onu sanayide yapıyorlar ama cam açma kolunun söküldüğü yer cok kötü görünür döşeme mahvolur yenden döşeme yaptırması gerekebilr en iyisi satıcıyla anlaşıp sipariş üzerine 4 cam otomatik gelmesi bu ara chevrolet kesinlikle daciadan daha güvenli bir araba ama dizel seceneklerini fiyat farkı baya fazla ayrıca yakıt tüketimide 1.5 DCI Motorla kıyaslanmaz ama stepway gibi bi arayı zor götürüo 1.5 motor 3 den 2 ye cekince ilkinmeler 2bin km ye gelince arabada titremeler falan kalite düşük tabiki chevroletten

• Şimdi baya bilgilendim, bilgilendirdiğiniz için teşekkürler :)

Chevrolet markasına pek alıcı gözüyle bakmıyorum başka bir araç önerileriniz varsa söylerseniz mutlu olurum teşekkürler.

Araçtan beklentiler; Dizel+Max bütçe 40-45 BİN TL.
  • Dacia'ya alıcı gözle bakıpta chevrolete bakmamak neden onu pek anlayamadım ama o fiyatlarda alınabilecek en mantıklı ve uygun araba aveo. Nedenleriyse;
    -o paralara göre dolu bir araba olması
    -1.3 motoruyla en alt dilimden vergisini ödersiniz
    -euroncap çarpışma testlerinden rekor puan almış olması
    O parala satılan c-elyssee, linea ve 301 gibi arabaların euroncap testleri bulunmamaktadır ve bir çok kişi tarafından avrupada satılmadığı bizim gibi 3.dünya ülkeleri için üretildiği savunulmaktadır aveo ise avrupada da satılan bir model olduğu için önermiştim.

Aveo dışında ; skoda rapid var düşünürseniz ancak pek fazla konfor donanımı yok.

Şimdi yeni zamlarda geleceği için 0 bakarsanız o paralara dizel olarak ancak b sınıfı araba bulabilirsiniz bunlar ; nissan note, ford fiesta vs gibi arabalardır ve hacim olarak pek geniş değiller.

Ha ben olsam sıfır yerine az kullanılmış ikinci el dizel leon bulunabilir diye düşünüyorum gene de bütçeyi zorlamaya pek gerek yok gibi sizin bileceğiniz iş.

• quote:

Dacia'ya alıcı gözle bakıpta chevrolete bakmamak neden onu pek anlayamadım ama o fiyatlarda alınabilecek en mantıklı ve uygun araba aveo. Nedenleriyse;
    O parala satılan c-elyssee, linea ve 301 gibi arabaların euroncap testleri bulunmamaktadır ve bir çok kişi tarafından avrupada satılmadığı bizim gibi 3.dünya ülkeleri için üretildiği savunulmaktadır aveo ise avrupada da satılan bir model olduğu için önermiştim.

Aveo dışında ; skoda rapid var düşünürseniz ancak pek fazla konfor donanımı yok.

Şimdi yeni zamlarda geleceği için 0 bakarsanız o paralara dizel olarak ancak b sınıfı araba bulabilirsiniz bunlar ; nissan note, ford fiesta vs gibi arabalardır ve hacim olarak pek geniş değiller.

Ha ben olsam sıfır yerine az kullanılmış ikinci el dizel leon bulunabilir diye düşünüyorum gene de bütçeyi zorlamaya pek gerek yok gibi sizin bileceğiniz iş.

Peki Kriterim olan dizeli kaldırsam, ozaman seçenek çoğalırmı acaba ? bildiğiniz varmı dizel olmayıpta maximum 35.45-000 TL fiyatı olan ?

• quote:

quote:

Dacia'ya alıcı gözle bakıpta chevrolete bakmamak neden onu pek anlayamadım ama o fiyatlarda alınabilecek en mantıklı ve uygun araba aveo. Nedenleriyse;

Peki Kriterim olan dizeli kaldırsam, ozaman seçenek çoğalırmı acaba ? bildiğiniz varmı dizel olmayıpta maximum 35.45-000 TL fiyatı olan ?

Dizeli kaldırırsan baya çoğalır lpgli mi kullanacaksın turbo benzinli mi düşünüyorsun?

• Leon 1.2 TSI Style alın B segmenti araca sırf dizel diye 45.000 vereceğinize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel + 0 km maximum bütçe 45.000 TL arkadaşlar tavsiyelerinizi ona göre verirseniz daha iyi olur, teşekkürler.
  • bütçe giderek artıyor bu da inandırıcılığı kaybettiriyor dacia sanderodan 50000 e geldi bütçe :S
  • Dacia Sandero 38.350 TL ve birçok kötü yanını söylediler bana ve o araçtan vazgeçtim ve ayrıca başlığım 30.000-45.000'TL araç tavsiyesi idi. Şu anda 40.000-50.000 TL arası yaptım ? Babama ricada bulundum sağolsun beni kırmadı ve bütçeyi 50.000 TL yaptı ne varda bunda inandırıcılığını kaybediyormuş ?
  • Bu ne hocam 30-35'di şimdi 30-50 olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Bu ne hocam 30-35'di şimdi 30-50 olmuş.

Kardeşim istersem 100 yaparım seni bağlayan birşey varmı ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_77327791/tm.htm (babaya ticari)
    http://forum.donanimhaber.com/m_77468547/f_//tm.htm#77469325(bütçe 30-35 idi, 40-50 olmuş bir de yeni konu açılmış)
    http://forum.donanimhaber.com/m_77374769/tm.htm(arkadaşa araba soruyormuşmuş)
    http://forum.donanimhaber.com/m_77471811/f_//tm.htm#77471811/(bu en bombası dizel dizel diye çırpınan adam polo gtı alınır mı demiş. al kardeşim gtı tam aile arabası)

canım liseli git arkadaşlarınla top oyna, kız kovala ama burda saçmalama.

• quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

http://forum.donanimhaber.com/m_77327791/tm.htm (babaya ticari)
    http://forum.donanimhaber.com/m_77468547/f_//tm.htm#77469325(bütçe 30-35 idi, 40-50 olmuş bir de yeni konu açılmış)
    http://forum.donanimhaber.com/m_77374769/tm.htm(arkadaşa araba soruyormuşmuş)
    http://forum.donanimhaber.com/m_77471811/f_//tm.htm#77471811/(bu en bombası dizel dizel diye çırpınan adam polo gtı alınır mı demiş. al kardeşim gtı tam aile arabası)

canım liseli git arkadaşlarınla top oyna, kız kovala ama burda saçmalama.

Açtığım konunu birisini iş yeri için açtım birisininde içine ettiler 2 sinide karar veremediğim araçlar için açtım hayırdır ? liselileri adamdan saymıyormusunuz ? 18 yaşındayım ve araba alacağım ?? neresi kötü bunun ?

• Chevrolet cruze 1.6 sport at alın pişman olmazsınız
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.