Şimdi Ara

30.000 bütçe ile güzel araba almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ankara'da ikamer etmekteyim, 30.000 bütcemiz mevcut ve eli yüzü düzgün bir araç almayı düşünüyoruz. Bugün ford focus ve astra ya baktim ikisi de hoşuma gitti ayrica dizel auris de fena durmuyor.

Ama bir de cmax buldum 150 bin km de 28.000 istiyor sahibi. Araç hoşuma gitti sunroofu dahi var.

Şimdi sizden isteğim şuna açıklık getirmeniz: Yeni model boş arabamı alalım yoksa eski model kilometresi fazla cmax ya da golf 4 mu alalim? Siz benim yerimde olsaniz ne alirdiniz? Her turlu arac olabilir ( linea- megane tarzi sirket arabasi olmasin da)

Gunluk yaklasik 40 km yapiyorum yakit olarak dizel ya da lpg dusunuyorum, yani kilometrede 35 kuruşu geçmezse super olur. Cok tesekkur ederim. Her sey gonlunuzce olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Söylediklerin arasın da butcene uygun astra bulursan temizinden en mantiklisi gözüküyor. Astra bak derim sana bir

• model yılı yüksek boş modeli tercih edin
  • Cmax i kullanmadan karar vermeyin. Gercekten cok guzel ve genis bir aractir. Astra, focus, auris falan yaninda ufak kalir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra ilk arabam çok severek aldım ancak motor zayıf hocam ama az yakar hani ama dediğim gibi kalkışlar zayıf direksiyon sert.focus güzel araba ayrıca bunlardan farklı olarak temiz honda accord bakmanızı tavsiye ederim.hem lpg he uyumlu motor, guclu, d segment, yakışıklı, otomatik vs avantajları var.

• Opel al pişman olmazsın. Birde alırsın ford olursun lord diyorlar ama onun konuyla ilgisi varmı bilmiyorum

• Usta piyasa oyle dandikki 30 liraya eskiden cok kral araba alirdin. Simdi kani bes para etmez arabalara dunya para istiyorlar. 30 liram olsa vectra dusunurdum. Veya avensis. O paraya dolu dolu arabalar.

• Vectra alır geçerim maceraya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Usta piyasa oyle dandikki 30 liraya eskiden cok kral araba alirdin. Simdi kani bes para etmez arabalara dunya para istiyorlar. 30 liram olsa vectra dusunurdum. Veya avensis. O paraya dolu dolu arabalar.

Maalesef öyle.

1 yıldır araba bakmıyordum, şimdi ihtiyaç oldu aynı rakamlara ben de araba bakıyorum.

10 parçası boyalı, belden aşağı boyalı, GÜYA kazasız ama pert kayıtlı, zart-zurt bin tane araba var ama bu rakama adam gibi araba yok.

Olanlar büyük araçlar 100.000 KM'de ölmüş ya da masraflı, ya da corsa, jazz gibi minik arabalar var.

Yazık, 30-40 bin TL'lere para etmeyen arabalara vermek zorunda kalıyoruz.

Ben Chevrolet Aveo 1.3 Dizel bakıyorum. En azından tüketimi az, donanımı yüksek, yeni bir araç olur düşüncesindeyim.

• 5 daha kat civic al
  • Kaç yıl elinizde tutmayı düşünüyorsunuz? 1-2yıl ise yüksek model boş araba, 4-5yıl ise donanımlı ama nispeten düşük model almak daha iyi olur. 4-5yıl donanımsız araç binilmez. Alternatif olarak lancer lpg'li olabilir yüksek model, düşük km, donanımlı olur
  • Ben 4-5 yıl binmeyi dusunuyorum ve lpg harika olur. Lancerlara bakayim tesekkur ederim.

2007 model focus buldum lpgli yarin gidip ona bakcam. Bir de cmax var 120 bin km de 2005 model. Yarin bu araclara bakayim az cok belirlenir araba.

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

2011 Cruze alınabilir.

Ooo Usta nasılsın? Yoktun ortalarda? Cruze önermiyordun ne zamandır, özledik valla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.