Şimdi Ara

30.000 km.de balon lastik? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sissil

quote:

Orijinalden alıntı: wappocan

quote:

quote:

quote:

araç fiestamı

araç 2011 astra sedan

arkadaşımda fiesta var aynı sorun ondada var... 65 yanak altı bütün lastiklerde sorun olur... nedenide ülkemizdeki yolların vahim durumu...

yeni lastikler mutlaka 65 yanak yada daha buyuk olsun yoksa gene balon yapar...

Fiziki kurallar içerisinde pek mümkün görünmüyor gibi araştırdığım kadarıyla

mümkün degilse devam edin aynı yolda ;) herkes kendi bilir kendi çeker cezasını...

Hocam bu konuda tavsiyeniz varsa araştırmaya açığım tabiki.:)

• Peki arabayı sakin kullanan,çok fazla 120km hızı geçmeyen,arabanın limitlerini zorlama nın yanından bile geçmeyen,şehiriçi trafiği yoğun olmayan bir yerde yaşayan,200km üzeri uzun yola çok çıkmayan,yüzde 30 a yakın bozuk,köy yolu,kötü asfalt yollarda kullanan bana lastik tavsiyeniz ne olur ?Bu arada lastikleri 30bin km de bir değiştirebilirim,uzun dayanması şart değil.Yeter ki balon falan yapmasın fren mesafesi yeterli güveni versin.Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wappocan -- 24 Kasım 2012; 9:47:15 >
  • Ucuz atlattık.Dün toplam 350km şehirler arası yol yaptım akşam eve döndüm.Bu sabah arabaya indiğimde ne göreyim balonlu lastik tamamen inmiş.Daha sonra lastikçi lastik yarılmış dedi.4 adet continental premium contact 2 920tl 9 taksit e aldım.Bir bilmezlik hayatımıza mal olabilirdi.Allah korudu ki yolda bir şey olmadı.Sakın sizler aynı hataya düşmeyiniz.Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim
  • quote:

Ucuz atlattık.Dün toplam 350km şehirler arası yol yaptım akşam eve döndüm.Bu sabah arabaya indiğimde ne göreyim balonlu lastik tamamen inmiş.Daha sonra lastikçi lastik yarılmış dedi.4 adet continental premium contact 2 920tl 9 taksit e aldım.Bir bilmezlik hayatımıza mal olabilirdi.Allah korudu ki yolda bir şey olmadı.Sakın sizler aynı hataya düşmeyiniz.Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim

İki gün önce yukarıda yazdım. Şanslıymışsınız, Allah korumuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

İki gün önce yukarıda yazdım. Şanslıymışsınız, Allah korumuş.

Kesinlikle sanşlıydık.Bir daha araba konusundaki sorunlarda bu siteyi baz alacağım.Ne servis ne sanayi.İyi bir ders oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wappocan -- 24 Kasım 2012; 15:18:14 >
  • geçmiş olsun, yakınlarda benimde başıma gelmişte, aşağıda konusu var, extra bilgi veren arkadaşlar olmuştu

http://forum.donanimhaber.com/m_67713580/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67753359
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvana82

geçmiş olsun, yakınlarda benimde başıma gelmişte, aşağıda konusu var, extra bilgi veren arkadaşlar olmuştu

http://forum.donanimhaber.com/m_67713580/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67753359

Size de geçmiş olsun.Siz yine burda konu açıp epey bilgi sahibi olmuşsunuz,biz bu lastikle belki 10.000km gittik maalesef,lastikçilerin tamirleri,bir şey olmaz telkinleriyle Ucuz kurtulduk,uzun yol yaptığım gecenin sabahı lastiği öyle görmek kötü etkiledi beni.Bir daha ne olursa olsun balon yapmış lastiği olan arabayı hareket bile ettirmem.Kazasız sürüşler hepinize

• Lastiklerde Balon Oluşumu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.