Şimdi Ara

30.000 TL PC TOPLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.A arkadaşlar iddaa tutturdum ve bu parayı komple pc ye yatırmak istiyorum.KASA KLAVYE MOUSE EKRAN olarak yardımcı olabilecek misiniz bana ? parçalardan pek anlamam o yüzden yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

• Sen bizimle dalgamı geciyon ? Ban!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HNKaya1213 kullanıcısına yanıt
    ...
     30.000 TL PC TOPLAMA
  • YArdım ederimde şu anda en kral sistemi kursan 10.000 en fazla onun dışında oyun için hiç bir işine yaramaz istersen sen paranı çöpe atma çünkü oyunlar istemiyor okadar sistem ben sana 10.000 tl ye kurayım.
  • Haydan gelen huya gider
  • Vatan bilgisayarı aç sıralamayı yüksek fiyattan düşüğe doğru sırala en baştakileri sepete ekle

30 bin liraya sistem kurup yardımcı olacak arkadaşlara sadece teşekkür etmek olmaz.

Bu arada, para son beş gün içinde gelmiş galiba; yoksa durum aşağıdaki gibi...

30.000 TL PC TOPLAMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 12 Şubat 2015; 17:37:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65.000 TL CİVARI SİSTEM TOPLAMA
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

30 bin liraya sistem kurup yardımcı olacak arkadaşlara sadece teşekkür etmek olmaz.

Bu arada, para son beş gün içinde gelmiş galiba; yoksa durum aşağıdaki gibi...

30.000 TL PC TOPLAMA

evet son 5 gün içerisinde iddaa tuttu ve elimdekiyle beraber o kdar oldu bende bunu oraya yatırmak istedim ve bunuda yapıcam

YA KARDEŞİM BIRAK BU İŞLERİ SEN FAKİR BİR ADAMMIŞSIN 2MİLYON TL DE KAZANSAN BUNU PC YE VERMEZSİN Kİ KİMİ YİYORSUN GİNE FAKE KONU İLLALLAH GELDİ ELİNİZDEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sad Amore

YA KARDEŞİM BIRAK BU İŞLERİ SEN FAKİR BİR ADAMMIŞSIN 2MİLYON TL DE KAZANSAN BUNU PC YE VERMEZSİN Kİ KİMİ YİYORSUN GİNE FAKE KONU İLLALLAH GELDİ ELİNİZDEN

Sen kim oluyorsunda bana böyle konuşabiliyorsun sana kim bu hakkı veriyor ?? bana bunu söyle vermezmişmiş nerden biliyorsun beni mi tanıyorsun da bana böyle konuşuyorsun insanları yargılamayı çok kolay sanıyorsun burdan klavyeden konuşmak kolay kendine bakmadan asla milleti yargılama ya sen burda benı değil kendini yazmaktan başka hiç birşey yapmıyorsun zoruna gidiyorsa yazmazsın konuya msj girmezsin hayal kurmakmış hayal kuracak birisi varsa oda sensin
  • yav dayıoğlu 30000 paran varsa git araba al? ne işin var sanal alemle senin git 27000 araba al 3000 e pc diz ne yapacan üstündemi uçacan sistemin?
    İddiadan kaç lira tutturdun ? BEN SENİN YERİNDE OLSAM İSTEDİĞİN KADAR TUTTUR O PARAYI PCYE VERMEM KARDEŞİM . BENDE BU YORUMU ONA GÖRE DEDİM ZATEN HATTA MİLYARDER OLSAM DA VERMEM ÇÜNKÜ 10 BİN TLDEN SONRA HİÇBİR ARTIŞ OLMUYOR NE ŞİMDİ NE GELECEK İÇİN . HERHANGİ BİR ONUR KIRICI YORUM VARSA ÖZÜR DİLERİM FAKAT BURDA ANLATMAK İSTEDİĞİM BUYDU .
  • quote:

Orijinalden alıntı: JReis

yav dayıoğlu 30000 paran varsa git araba al? ne işin var sanal alemle senin git 27000 araba al 3000 e pc diz ne yapacan üstündemi uçacan sistemin?

Kardeşim zaten bende gidip illa 30000 olacak demiyorum pc max 30000 yazdım artık kaca toplanırsa ustunu zaten baska seyler ıcın kullanıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sad Amore

İddiadan kaç lira tutturdun ? BEN SENİN YERİNDE OLSAM İSTEDİĞİN KADAR TUTTUR O PARAYI PCYE VERMEM KARDEŞİM . BENDE BU YORUMU ONA GÖRE DEDİM ZATEN HATTA MİLYARDER OLSAM DA VERMEM ÇÜNKÜ 10 BİN TLDEN SONRA HİÇBİR ARTIŞ OLMUYOR NE ŞİMDİ NE GELECEK İÇİN . HERHANGİ BİR ONUR KIRICI YORUM VARSA ÖZÜR DİLERİM FAKAT BURDA ANLATMAK İSTEDİĞİM BUYDU .

Bende zaten gidip butun 30000 lirayı pcye yatırcam demedım 30000 tl butce var ona göre bişi yapıcam 15 000 mi tuttu kalanı baska sey yapıcam mesela masaiçi kurmak istiyorum pc yi g27 almayı dusunuyorum gıbı seyler
    BU KADAR İSRAF EDECEKSEN SEN BİLİRSİN.
     30.000 TL PC TOPLAMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sad Amore -- 12 Şubat 2015; 19:09:58 >
  • Kuponu görelim
    O zaman benim imzamdaki sistemi topla . İstersen ekran kartını gtx 980 slı yapabilirsin .
  • idda kuponunu yanında DH yazan bir kağıt parçası ile ilk mesajınıza eklerseniz seve seve yardımcı oluruz.

• 100 binden aşşasına sistem toplamıyoz, biraz daha tuttur iddaa
  • Neden olmasın
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=99552318&p=1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.