Şimdi Ara

30.000 TL ye araç önerisi 2017 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • punto ve clio hb mantıklı olabilir. clio 1.5 dci 2005 model sedan arabam var. ama hatchbackleri daha güzel. mazotu kokluyor dci motorlar. ama bu bütçe aralığında çok konfor arama. bir de sana tavsiyem krediye çok yüklenme. azıcık kötü olsun borçsuz olsun.
  • merhaba öncelikle.
    bende öğrenciyim. 2012 model fiat punto 1.3 multijet easy paket aldım 82binde. diyorum iyi ki az yakan araç almışım. genelde şehiriçi ve dışı ortalama 4lt yakıyorum. tabi sakin kullanırım. nadir agresif kullanırım. yakıt açısından seni memnun edecektir eminim. aracımda karartmalı dikiz aynası, elektrikli camlar, aynalar elektrikli, yağmur sensörü, kolçak gibi özellikler mevcut. araç bakarsan aman yağmur sensörü olmasa aman karartmalı aynası olmasa ne olur diyordum fakat hepsini ayrı bir konfor olduğunu gördüm. uzun lafın kısası punto memnun eder diye düşünüyorum. kafanda sorular olursa özel mesaj ile ulaşabilirsin. iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruya35

quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hmz_06

quote:

o fiyatlara bmw falan girme reno clio 1.5dci mis gibi benzini koy bin 2009 lara bak

Aha vallah billah bu yorumu okumadan önce eşe dosta soruyorum reno 1.5 nasıldır diye şansa bak ki sizde araştırdğım aracı yazmışsın bende dün düşündüm neden olmasın ama arkadaşlar var illede honda civic 98 diyorlar takmışlar kafaya ondaki konfor şu yukardaki hi bir araçta yokmuş hani olsada diğer dezavantajlar göz önüne geliyor yakıt gibi ek masraflar gibi.

hahahaha kendi bindiğim araci önerdim haci sana benzini koy bin bakimlarini yap temiz temiz parçasi ucuz bakımı ucuz tam terso araci dizel 20 tl benzin at dünyayi gez parayi bulunca üstüne koyarsin daha temiz bmw alirsin renodan şaşma 50 ye kadar düşün:)

Dizel motora benzin koyması konusunda neden ısrar ediyorsun?

mazot kastettiğimi anlamayarak asil sen niye uzatiyosun:):):

Hoşuma gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevaplar için sağolun arkadaşla biraz geçiktim affedin. Ben 2010, 11, 12 model fiesta düşünüyorum neden olmasın diyorum hani hem yakışıklı, cazibeli istediğim tüm özellikler toplanmış kaliteli az yakıyor benzinli olanı tercih edeceğim yüksek ihtimal. Dizel olanı daha az yakıyor galiba onda çok bilgim yok. Kredi işine girmeyi düşünüyorum %50 kredi yada satıcı galerici olursa senet yada taksit imkanlarından faydalanmaya çalışacağım (uygunsa) ödememde bir problem olmayacağını düşünüyorum ki inşallah. :) Araba hakkında bilgisi olan varsa çok mennun olurum bilgi verirse hani 30 32 en fazla üst limtim o paraya 10, 11, 12 model fieasta temizini bulabilir miyim ? alınır mı o modelde gider mi öğrenciye ? birde hangi paketi uygundur opsiyonel özellikleriyle dolu daha az yakıtlı ? bileniniz varsa beni fazla merakta bırakmayın arkadaşlar :)
  • quote:

Cevaplar için sağolun arkadaşla biraz geçiktim affedin. Ben 2010, 11, 12 model fiesta düşünüyorum neden olmasın diyorum hani hem yakışıklı, cazibeli istediğim tüm özellikler toplanmış kaliteli az yakıyor benzinli olanı tercih edeceğim yüksek ihtimal. Dizel olanı daha az yakıyor galiba onda çok bilgim yok. Kredi işine girmeyi düşünüyorum %50 kredi yada satıcı galerici olursa senet yada taksit imkanlarından faydalanmaya çalışacağım (uygunsa) ödememde bir problem olmayacağını düşünüyorum ki inşallah. :) Araba hakkında bilgisi olan varsa çok mennun olurum bilgi verirse hani 30 32 en fazla üst limtim o paraya 10, 11, 12 model fieasta temizini bulabilir miyim ? alınır mı o modelde gider mi öğrenciye ? birde hangi paketi uygundur opsiyonel özellikleriyle dolu daha az yakıtlı ? bileniniz varsa beni fazla merakta bırakmayın arkadaşlar :)

12 1.25 fiesta vardi mytrend galiba lpgliydi tipi konforu güzel usb içi falan güzel ama yürümüyordu + lpgde sürünce can sıkıyor yürümediği için benzinliye alıyosun benzindede çok yakiyodu. dersen basmakla işim yok falan orta halli sürücüüyüm lpgli aliinip binilir güzel araç

• quote:

quote:

Cevaplar için sağolun arkadaşla biraz geçiktim affedin. Ben 2010, 11, 12 model fiesta düşünüyorum neden olmasın diyorum hani hem yakışıklı, cazibeli istediğim tüm özellikler toplanmış kaliteli az yakıyor benzinli olanı tercih edeceğim yüksek ihtimal. Dizel olanı daha az yakıyor galiba onda çok bilgim yok. Kredi işine girmeyi düşünüyorum %50 kredi yada satıcı galerici olursa senet yada taksit imkanlarından faydalanmaya çalışacağım (uygunsa) ödememde bir problem olmayacağını düşünüyorum ki inşallah. :) Araba hakkında bilgisi olan varsa çok mennun olurum bilgi verirse hani 30 32 en fazla üst limtim o paraya 10, 11, 12 model fieasta temizini bulabilir miyim ? alınır mı o modelde gider mi öğrenciye ? birde hangi paketi uygundur opsiyonel özellikleriyle dolu daha az yakıtlı ? bileniniz varsa beni fazla merakta bırakmayın arkadaşlar :)

12 1.25 fiesta vardi mytrend galiba lpgliydi tipi konforu güzel usb içi falan güzel ama yürümüyordu + lpgde sürünce can sıkıyor yürümediği için benzinliye alıyosun benzindede çok yakiyodu. dersen basmakla işim yok falan orta halli sürücüüyüm lpgli aliinip binilir güzel araç

Lpg olsun bizim olsun değilde dizel alıp km aşağıda değişensiz fiesta çok daha işimi görebilir sadece o konuda kararsızım lpg yada dizel :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmz_06 -- 8 Temmuz 2017; 20:11:3 >

• quote:

quote:

quote:

Lpg olsun bizim olsun değilde dizel alıp km aşağıda değişensiz fiesta çok daha işimi görebilir sadece o konuda kararsızım lpg yada dizel :)

dizelleer pahali kardeşim ucuzlarıda değişenli kazalı eski kasa alabilirsin dizel

• Kia rio 1.5 dizel 110 bg öneririm. Ama advence pakedine bak, dijital klima ve abs de var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anadolu86

Kia rio 1.5 dizel 110 bg öneririm. Ama advence pakedine bak, dijital klima ve abs de var.

Araç hoşuma gitti incelenebilir ama fiestadan biraz boyut farkı var sanki resimlere göre konuşuyorum ama gerçekte farklıdır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

dizelleer pahali kardeşim ucuzlarıda değişenli kazalı eski kasa alabilirsin dizel

Aynen dizel aracın km si düşük olanları bayağı pahalı ee az sorun çıkartan da onlar ne yaparsın bakıcam temiz bişey gelirse 1 lira daha veririm.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.