Şimdi Ara

30.000 TL ye araç önerisi 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ıspartada öğrenciyim ve eylül ayında kredi ile 30 bin liram olacak aşağı yukarı 1 tık üste çıkmam zor soranlarınız söyleyenleriniz olabilir.
    Bu fiyat ve biraz aşağısına az yakaar çok gider sportif bir araç istiyorum ama karar vermekte zorlanıyorum. Dizel taraftarıyım ama temiz ve motor 100de 100 km 100-150k bulmak kolay iş değil biliyorum bu fiyata modeller en fazla 2011 en az 2004-2005 olur sanırım oda arabanın cinsine göre değişir.
    Son derece elektronik hastasıyım aracımın ön göğsü elektronik aksamlarla dolu olması hoşuma gider ne bileyim lcd ekran dijital butonlar direksiyonda butonlar dijital klima onun dışında sunruf cam tavan gibi hani bunlar opsiyonel özellikler diyeceğim o ki 3 4 sene götürsün az yaksın tabi arabada yaksın. Fazla konuştum neyse..
    Bir kaç örnek vermek gerekirse bu araçlarda veya ekleyeceğiniz az yakacak öğrenciye güzel biraz geniş araç tekliflerinizi/önerilerinizi bekliyorum.

Renault clio 1.5 hb
    Fiat punto
    Opel astra, corsa, vecktra
    Hyundai i20
    Renault laguna
    Ford focus, fiesta
    Pejo 308
    Wolkswagen golf, polo
    Bmw 316

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmz_06 -- 6 Temmuz 2017; 0:17:31 >

• 2 sene kadar laguna 2 kullandım 30 binim olsa yine laguna 2 alırım

2 yıldan fazla kullanırım diyorsanız laguna 2 öneririmhttps://forum.donanimhaber.com/sonunda-laguna-2-expression-alabildim--99802887
  • Aracı 2 değil 4 5 yıl kullanmak istiyorum binerim okul bitene ve iyi bir iş sahibi olana dek kullanırım yani kendi paramla alicam o yüzden değerli ve çok araştırıyorum. Laguna güzel araç yalnız ilanda dikkatimi çeken 100km de 9 litre yakması çok pahalı geldi laguna az yakar derler ama bilmiyorum lpg takınca mi öyle oluyor.
  • Almera al hem sağlam hem piyasa göre uygun konsolda da dijital ekran var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenci adam ufak araba alır.

Alacağın araba dizel Punto bana göre. 90.000 üzeri 110.000km altında bulunur o paraya. 2010 ve üzeri.
  • Pejo 308, focus hb 5 kapılı bu araçlar puntodan biraz daha geniş ve modern duruyorlar ama kararsizim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o fiyatlara bmw falan girme reno clio 1.5dci mis gibi benzini koy bin 2009 lara bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    1 Milyon Tl'ye Araç Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruya35

o fiyatlara bmw falan girme reno clio 1.5dci mis gibi benzini koy bin 2009 lara bak

Aha vallah billah bu yorumu okumadan önce eşe dosta soruyorum reno 1.5 nasıldır diye şansa bak ki sizde araştırdğım aracı yazmışsın bende dün düşündüm neden olmasın ama arkadaşlar var illede honda civic 98 diyorlar takmışlar kafaya ondaki konfor şu yukardaki hi bir araçta yokmuş hani olsada diğer dezavantajlar göz önüne geliyor yakıt gibi ek masraflar gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmz_06

quote:

o fiyatlara bmw falan girme reno clio 1.5dci mis gibi benzini koy bin 2009 lara bak

Aha vallah billah bu yorumu okumadan önce eşe dosta soruyorum reno 1.5 nasıldır diye şansa bak ki sizde araştırdğım aracı yazmışsın bende dün düşündüm neden olmasın ama arkadaşlar var illede honda civic 98 diyorlar takmışlar kafaya ondaki konfor şu yukardaki hi bir araçta yokmuş hani olsada diğer dezavantajlar göz önüne geliyor yakıt gibi ek masraflar gibi.

hahahaha kendi bindiğim araci önerdim haci sana benzini koy bin bakimlarini yap temiz temiz parçasi ucuz bakımı ucuz tam terso araci dizel 20 tl benzin at dünyayi gez parayi bulunca üstüne koyarsin daha temiz bmw alirsin renodan şaşma 50 ye kadar düşün:)

• quote:

1.5 dci'ye benzin koyarsa arac bozulur.

• golf veya polo olabilr. Model daha yeni olsun diyosan clio hb veya c3 e yönel. Son alternatif olarak ta 2012mod fln pejo 207hdi al geç hem spor gorunum hem ogrenci işi o fiyata temiz ve az kmlisini rahat bulursun cliohb ve c3 e göre daha cok tatmin eder.
  • Symbol & Clio3 & G.Punto

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun arkadaşlar symbol düşünmüyorum amma golf polo clio3 olabilir punto da güzel araç yeni servis konusunda sıkıntı olmaz :) sonuca gelirsek yani bir araba seçip o arabayı 1 2 ay araştırmak galiba firkilerimin sürekli değişmesine sebep olacak kesinlikle bu aşikar yalnız eğerki bir aracın diğerlerine nazaran çok yi görürsem fikrim değişme. Ama henüz böyle bir araç yok halan bir kaç model arasında git gel yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmz_06 -- 5 Temmuz 2017; 20:19:43 >
  • Ben 2. Araç olarak mitsubishi colt aldım. Yakıt tüketiminden o kadar memnunum ki bakkala bile arabayla gitmeye başladım. İçi çok geniş ferah. Bagajı neredeyse hiç yok ama öğrenci adamın bagajla da pek işi olmuyor zaten. Performansı fena değil hızlanması felan iyi zira 970 kg araba. Tam bir ekonomi arabası Tavsiye ederim yani

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimeltem

Ben 2. Araç olarak mitsubishi colt aldım. Yakıt tüketiminden o kadar memnunum ki bakkala bile arabayla gitmeye başladım. İçi çok geniş ferah. Bagajı neredeyse hiç yok ama öğrenci adamın bagajla da pek işi olmuyor zaten. Performansı fena değil hızlanması felan iyi zira 970 kg araba. Tam bir ekonomi arabası Tavsiye ederim yani

Onuda incelemiştim hocam arabanın tipi çok hoşuma gitmedi arka tarafı :)
  • Hocam arkadaşımın puntosunda yolculuk yapmıştım (ön yolcu koltuğu), koltuk sanki seni öne fırlatacakmış gibi hissettiriyor, biraz oynadım ayarlarıyla yok yine rahatsız etmeye devam etti
    Kararını kesinleştirmeden imkanın olduğu sürece düşündüğün araçların koltuğuna oturmanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gibson SG

Hocam arkadaşımın puntosunda yolculuk yapmıştım (ön yolcu koltuğu), koltuk sanki seni öne fırlatacakmış gibi hissettiriyor, biraz oynadım ayarlarıyla yok yine rahatsız etmeye devam etti
    Kararını kesinleştirmeden imkanın olduğu sürece düşündüğün araçların koltuğuna oturmanı tavsiye ederim

En çok istediğim o biliyor musun yani herkez ister aslında düşündüğü araca binip sürmeyi bile ama birazda verdiğim kararlara güvenip riske atmayı severim oda bana daha çok araştırmak için öz güven verir ama yinede yukardaki araçları dışardan zaten görüyorum son 2 aydır görmediğim pejo 308, laguna ve bwm birde vw polo, opel astra - vectra hariç binmedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimeltem

Ben 2. Araç olarak mitsubishi colt aldım. Yakıt tüketiminden o kadar memnunum ki bakkala bile arabayla gitmeye başladım. İçi çok geniş ferah. Bagajı neredeyse hiç yok ama öğrenci adamın bagajla da pek işi olmuyor zaten. Performansı fena değil hızlanması felan iyi zira 970 kg araba. Tam bir ekonomi arabası Tavsiye ederim yani

Onuda incelemiştim hocam arabanın tipi çok hoşuma gitmedi arka tarafı :)

Tıp konusuna gelirsek hayatımda gördüğüm en çirkin araçlardan evet doğru

• quote:

quote:

quote:

hahahaha kendi bindiğim araci önerdim haci sana benzini koy bin bakimlarini yap temiz temiz parçasi ucuz bakımı ucuz tam terso araci dizel 20 tl benzin at dünyayi gez parayi bulunca üstüne koyarsin daha temiz bmw alirsin renodan şaşma 50 ye kadar düşün:)

Dizel motora benzin koyması konusunda neden ısrar ediyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

quote:

quote:

quote:

Dizel motora benzin koyması konusunda neden ısrar ediyorsun?

mazot kastettiğimi anlamayarak asil sen niye uzatiyosun:):):

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.