Şimdi Ara

30.000TL'lik bilgisayar topladık: Karşınızda çılgın sistem (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
5.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sertan-57

R7 1800X varken asla i7 6950X toplanmamalı fakat su var biri Extreme serisi digeride normal sinif islemci adamlar Extreme serisi diye bunu tercih etmeleri gayet dogal sayet 30.000 TL cop olmus ama Forum Donanim Haber gibi basarili saygin profosyonel sirketin 30.000 TL onlar icin cerez parasi neyse sunu unutmamak gerekiyor aslinda o sistemin degeri 30.000 TL degil cunku dolar'in yuksek olmasinda bu kadar para odenmesi gayet normal Türkiye gibi ulkede bilgisayar toplanmaz toplanmasi icin dolar dusuk olmasi gerekiyor o paraya cok yazik olmus oyle bir sisteme asla verilmez sundan eminim ki Ryzen'nin Extreme serisi islemcisi cikmis olsaydi onu topluyor olurlardi.

Umarım ciddi değilsindir.
  • Video oynatıcı video yüklense bile belirli aralıklarla donuyor. Aşağıda donduğu anlardan bir örnek var.
    30.000TL'lik bilgisayar topladık: Karşınızda çılgın sistem
  • Bizim 1k,2k,3k'lık sistemlere ihtiyacımız var.30k TL kimde var?

• GTA 5 açıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bari Xeon işlemci koysaydınız 30000lik sisteme 1080 eğreti durmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Sertan-57

R7 1800X varken asla i7 6950X toplanmamalı fakat su var biri Extreme serisi digeride normal sinif islemci adamlar Extreme serisi diye bunu tercih etmeleri gayet dogal sayet 30.000 TL cop olmus ama Forum Donanim Haber gibi basarili saygin profosyonel sirket sonucta onlar icin 30.000 TL cerez parasi neyse sunu unutmamak gerekiyor o sistemin degeri 30.000 TL degil cunku dolar'in yuksek olmasindan dolayi bu kadar gereksiz fiyat tutmasi gayet normal Türkiye gibi ulkede bilgisayar toplanmaz toplanmasi icin dolar dusuk olmasi gerekiyor o paraya cok yazik olmus oyle bir sisteme asla verilmez sundan eminim ki Ryzen'nin Extreme serisi islemcisi cikmis olsaydi Forum Donanim Haber topluyor olurdu.

Sen bi bak bakalım R7 1800X kaç tane PCI-Express hattı destekliyor.
  • R7 1800X GTX 1080 SLI'yi besler birde X370 ve Z270 ayni seviyede chipsetler oyun oynamak icin sistem toplaniyorsa i7 6950X gereksiz dedigim gibi Forum Donanim Haber'in amaci su sistem toplerken Extreme serisi ve her parcalardan en iyisini kullanmislar bu videonun basligini gorur gormez biliyorum ne amacla topladiklarini R7 1800X i7 6950X'in biraz gerisinde kalirken 5 GHZ'e ciktiginda geciyor 2 canavara SLI yapsak gene hic bir sekilde zorlanmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 20 Nisan 2017; 19:48:17 >
  • 30000 Tl"lik bilgisayarda işlemci yerine jet motoru mu taktınız?

• Asus Z10PE-D16 WS anakart
    Intel Xeon 2699 v4 CPU x 2
    Crucial 256 GB 8x32 GB
    Nvidia GeForce GTX Titan XP SLI
    Samsung 960 Pro 2TB SSD
    Corsair Obsidian 900D kasa
    Superflower Leadex Platinum 2000W PSU
    Corsair H115i su soğutma x 2

• Pekte çılgın değil hani

• 30bin tlik bilgisayar ziyandırya. yazık günah o paralara.

• cs go açar mı

• amd ryzen iyi deyip intel işlamci koymak nasıl bir mantık.
  • aytek66 kullanıcısına yanıt
    Ya 30 bin liram olsa bende araba alacağıma herhalde bilgisayar düzerdim. Ama 30 bin liranında hakkını vermek gerek.
  • davidoff26 kullanıcısına yanıt
    dedi intel botu tapındığın putu yüceltmek için saçmalanız sıkıyor ama...
  • 30 bin liraya amd işlemcili internet cafe açarım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 16 Nisan 2017; 15:50:53 >
  • Forumun geneli için hayali sistemler bunlar. Tamam fantezi olarak güzel emeğinize sağlık ama birazda forumun geneline hitap edebilecek bir sistem hazırlayıp- misal 1080p full detay makinası vs.- gibi bir video fena olmazdı bence.
  • 30.000TL'lik bilgisayar topladık: Karşınızda çılgın sistem

2TB SSD'miz yok ama bizim de beyaz kasamız var :P

• Demiyim demiyim diyorum.

Bayağıda bekledim. Olmamış.

Güzel bir custom water cooling dizeceğiz ona şöyle temiz bir loop İşte o zaman olur. Üşenip custom a girmiyosunuz , hazır soğutucu. Ayıp ayıp , Sıvı soğutma işçiliği / emeği benden hadi...

(özledim gülüm,özledim seni
    el ele olsak eskisi gibi )

• quote:

Orijinalden alıntı: LambayaFunfDe

30.000 TL'yi hiç etmişsiniz bence.

30bin TL kaç tane 50kuruş yapar ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.