Şimdi Ara

30.000TL'lik bilgisayar topladık: Karşınızda çılgın sistem (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
5.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki Xbox scorpio yada ps4 pro ile kıyaslandığında durum ne olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben 144 hz monitör almayı düşünüyorum, o yüzden 1080P'de de test eder misiniz?

• Hem İNTEL cort diyen forum yönetimi hem de illa ısıtıp ısıtıp tencit pilavı gibi yine mezardaki ölüyü alın diye yönlendirende DONANIM HABER.

Artık denecek laf yok 360 yani topluk ruhuna işlemiş toplumun.

• Ps4 pro mu bu mu?

• Costum Sıvı soğutma yok napıym ben 30.000 ? yi. Biraz da emek lazım dimi

• para çöpe nasıl atılır videosunu izleyemedik player yada dosya bozuk... çöp oğlu çöp medya eklentisi yerine youtube kullansanız...

• Abi 30binlik sistem kuran koca site bir oynatıcı işini çözemedi yazıklar olsun ya!!!

Ya adam gibi bir oynatıcı yapın; yapamıyorsanız da Youtube'a geçin ayıptır ya.

• çok param olsa dahi toplamayacağım bir fiyat, israflan .
  • Çok hızlı gelişen ve güncellenen sektörlerde biraz beklemek daha akıllıca olur.
  • şu performansı gösteren program, rakamlar felan nasıl yapıyoruz?
  • Keşke kullandığınız donanımların fiyatlarını yazsaydınız şu özelliklerle bana hiç 30bin tl gibi durmadı

Edit: ssd nin bilgisayarım kadar fiyatı olduğunu gördüm x(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stivjabs -- 14 Nisan 2017; 16:00:30 >
  • Yine de uğraş ve video için teşekkürler.

Reklâm olmasın konu altında diye firma ismini sildim. 2x 1080 Ti (SLI). 64Gb Ram. 2 Tb 960 Pro Nvme şeklinde bir sistem oluşturdum.

30.000TL'lik bilgisayar topladık: Karşınızda çılgın sistem

Bu örnek sadece. Bir de bu sistemi Amazon 'dan falan toplasanız 24.000-25.000 TL. arası bir şey yapar en fazla herhâlde.

Aslında 30.000 TL.na Çift Xeon sistem toplanır. Bir iki ürünü bir tık alt kademelerini alarak 2 ve ya 4K monitör de eklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 14 Nisan 2017; 17:17:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Harbi harbi hiç etmişsiniz. O paraya ben 88 Çekirdek Xeon İşlemcili 64 GB Ram + GTX 1080 Sistem ile 6800K + 32 GB Ram + 1080 Sisteme sahip 2 pc toplar, hem oyunun tadını çıkarabilir hem de Profesyonel işlerimi sorunsuz hallederdim.
  • Hocam o 3-5 bin dolarlık makina aslında. Ülkemizde dolar yüksek olduğundan bişi sanıyor millet
  • Sayın Erdi Özüağ,

Lütfen playlistinizi paylaşınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: 5EVEN

Sayın Erdi Özüağ,

Lütfen playlistinizi paylaşınız.

Merhaba,

En çok takip ettiğim Instagram hesabı bu, oyun sistemleri üzerine;
    https://www.instagram.com/pcgaming/

Tşk.
  • R5 1600 işlemci aldım Anakart olarak ne önerirsiniz erdi veya mesut abi

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: selahattın ısık

Elbette açıklaması vardır fakat bu saatten sonra xeon veya 1800x yerine intel i7 platformu kullanmanızı hıç tasvip etmedim...

Merhaba,

Her videoda farklı konseptler deniyoruz.

Çok yakın bir gelecekte AMD Ryzen bir sistem toplama da gelecek.

Ardından belki de 16 çekirdekli Ryzen veya Xeon'lu bir Intel de yaparız yine.

Not aldığımız çok konfigürasyon var, sırayla gideceğiz.

Ancak özellike istediğiniz bir sistem toplama varsa lütfen paylaşın elimizden geldiğince yapmaya çalışırız.

Teşekkürler.

Bence bu tarz performans sistemlerini izlemek hiç keyifli değil. Yani bir sisteme 2 tane GTX 1080 takılınca neler olabileceğini veya 16 çekirdekli bilmem ne işlemci kullanınca performasın nasıl olacağını hepimiz biliyoruz zaten.

Temalı Build'ler yapmanız bence seyir zevkini çok daha artırır. Mesela sıfır fan, tamamen sessiz bir sistem veya komple beyaz build gibi temalı sistem toplama videoları çok daha zevkli olur. Diğer türlü bu ekran kartlarının, işlemcilerin performansını zaten inceleme videolarından biliyoruz...

• fx57 kullanıcısına yanıt
    Erdi abi introdaki müziğin adi nedir acaba?

Söylersen makbule geçer

• R7 1800X varken asla i7 6950X toplanmamalı fakat su var biri Extreme serisi digeride normal sinif islemci adamlar Extreme serisi diye bunu tercih etmeleri gayet dogal sayet 30.000 TL cop olmus ama Forum Donanim Haber gibi basarili saygin profosyonel sirket sonucta onlar icin 30.000 TL cerez parasi neyse sunu unutmamak gerekiyor o sistemin degeri 30.000 TL degil cunku dolar'in yuksek olmasindan dolayi bu kadar gereksiz fiyat tutmasi gayet normal Türkiye gibi ulkede bilgisayar toplanmaz toplanmasi icin dolar dusuk olmasi gerekiyor o paraya cok yazik olmus oyle bir sisteme asla verilmez sundan eminim ki Ryzen'nin Extreme serisi islemcisi cikmis olsaydi Forum Donanim Haber topluyor olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 14 Nisan 2017; 23:39:4 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.