Şimdi Ara

30.000YTL ye Araba Tavsiyesi Yardım!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Mazda 3 aralarında iyi bir tercih olur.
  • ben 19 yaşımdayım 307 yi bana söyleyenler olmuştu ama ben dış görünümünü çok beğenmiorm ama onu da tekrar bi araştıriim yardımın için saol..
  • 30 bin ytl ayırıp ne alsam diye düşünsem, kendi açımdan bakıyorum direk..

96-97 model 5.28
    94 model s500
    88 model 300E Brabus(0/100 5.6sn) 15 bin ytl

Gibi ver yanı, vur kafayı gibi piskopatımsı araçlar düşünürdüm fakat, çok-yakar-parçası zor-son sahibi olursun terimlerden bıktığım için sana Mazda 3 öneririm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

30 bin ytl ayırıp ne alsam diye düşünsem, kendi açımdan bakıyorum direk..

96-97 model 5.28
    94 model s500
    88 model 300E Brabus(0/100 5.6sn) 15 bin ytl

Gibi ver yanı, vur kafayı gibi piskopatımsı araçlar düşünürdüm fakat, çok-yakar-parçası zor-son sahibi olursun terimlerden bıktığım için sana Mazda 3 öneririm..

eet o sölediin arabalar ii de eskiler biras dediin gibi çok da yakarlar ailem de onları aldırtmaz ztn mazda 3 gerçekten ii mazda 3 önde şu an bakalm..

• Huzur (na)mazda
  • quote:

Orjinalden alıntı: greatchecker

Huzur (na)mazda

eheueh

ya ben bişi daa sorcam şimdi euroncaptan baktım da 2006 model mazda3 4 yıldız almış ama daa önceki yıllarda m3 ün testi yapılmamış acaba 2005 2004 modeller de 4 yıldız mı yoksa daa mı kötü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykers

ya ben bişi daa sorcam şimdi euroncaptan baktım da 2006 model mazda3 4 yıldız almış ama daa önceki yıllarda m3 ün testi yapılmamış acaba 2005 2004 modeller de 4 yıldız mı yoksa daa mı kötü?

yani bu konu hakkında bir bilgisi olan yok mu yav
  • Eğer yoksa euroncap'a girmemiştir. Eğer girmediyse (belki) firma aracının yeterince güvenli olduğuna kanaat getirmemiştir
    quote:

quote:

yani bu konu hakkında bir bilgisi olan yok mu yav
  • ben euroncap tan hem 4 yıldız almış hem de görüntüsü güzel die bu arabayı alıodum eer dediin gibiyse megane hb veya corolla hb ye yönelmek zorunda kalıcam yani umarm dediin gibi deildir yoksa bu arabaya veda etmek zorunda kalacam ühühüh
  • Ama tabiki bu kesin değil yani seni yanıltmasın. Euroncapa girmedi diye dandik araba değil tabiki ama bu bir varsayım çünkü bazı firmalar daha önceden bunu yaptı
  • quote:

Orjinalden alıntı: greatchecker

Ama tabiki bu kesin değil yani seni yanıltmasın. Euroncapa girmedi diye dandik araba değil tabiki ama bu bir varsayım çünkü bazı firmalar daha önceden bunu yaptı

yok dediğin gayet mantıklı ama ben euroncap in sitesinde mazda2 ve mazda6 ya baktım onlar hem ilk çıktıkları sene hem de 2005 senesinde 2 kere teste girmişler(aynı kasa olmasına rağmen) ve biraz daha güvenli hale getirmişler. ama yine de çok bir şey farketmemiş umarım mazda 3 de öyledir en azından 2006 da yapıldığı test kadar güvenlidir eski modelleri çünkü ben ancak 2005 veya 2004 alabilirim. ama dediğin çok mantıklı geldi yardımın için sağol ben mazdanın resmi sitesine de bi sorayım bunu da 1 hafta önce 2 mail yolladım hala 2 sinin de cevabı gelmedi bakalım artık..

• 1999-2000 Jeep Grand Cherokee düşünürsen...Sadece fikir.Millet demesin yok jip mi alınır filan falan diye..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mchll

1999-2000 Jeep Grand Cherokee düşünürsen...Sadece fikir.Millet demesin yok jip mi alınır filan falan diye..

ben baktım ona ama sanırım çok benzin yakıyor ve ailemin ona pek iyi gözle bakacağını sanmıyorum zaten daha çok küçük bir araba istiyoruz hb gibi. ama tavsiyen için çok saol..
  • 6 bin ytl ye TOROS al kalan parayada

2.0 renault laguna motoru taktır,
    Renault Scenic Rx4 alt yapısını torosa aktar 4x4 olsun
    içini deri döşeme yap
    jant lastik değiştir
    sunroof yaptır

bunlar bi 30 bin ytl ye gelir

TABİKİDE ŞAKAYDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MINERVAL -- 11 Temmuz 2007; 0:13:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: AuToBaN

6 bin ytl ye TOROS al kalan parayada

2.0 renault laguna motoru taktır,
    Renault Scenic Rx4 alt yapısını torosa aktar 4x4 olsun
    içini deri döşeme yap
    jant lastik değiştir
    sunroof yaptır

bunlar bi 30 bin ytl ye gelir

ilginç bir bakış açısı çok zekice neonu unutmuşsun ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykers -- 11 Temmuz 2007; 0:17:37 >

• quote:

Mazda 3 alabilirsin,ama senin önceliğin güvenlik ve bol donanımsa megane hb al derim

sanırım mazda 3 ü yakından tanımıyorsun donanım istiyorsan megane demişsin ama mazda 3 ün bazında bi iki örnek veriyorum 6 lı cd çalar yan hava yastıkları ve hava perdeleri , abs ,ebd,mba standart baz meganeye bakınca ebdyi opsiyona bile almamışlar ayrıca 2007 yılına geldik ve hala camları çevirmeli fiyatıda ona göre. mazda 3 ü kesinlikle tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: carillon613

quote:

Mazda 3 alabilirsin,ama senin önceliğin güvenlik ve bol donanımsa megane hb al derim

sanırım mazda 3 ü yakından tanımıyorsun donanım istiyorsan megane demişsin ama mazda 3 ün bazında bi iki örnek veriyorum 6 lı cd çalar yan hava yastıkları ve hava perdeleri , abs ,ebd,mba standart baz meganeye bakınca ebdyi opsiyona bile almamışlar ayrıca 2007 yılına geldik ve hala camları çevirmeli fiyatıda ona göre. mazda 3 ü kesinlikle tavsiye ederim

Baz meganede ebd standarttır AFU da vardır yani acil fren destek sistemi.Ayrıca arkadaş 2.el bakıyor 2.elde 30 bin ytl ye çok rahat peketli full bir megane bulunabilinir.Lastik basınç sensörü,elektrikle katlanabilen yan analar,park sensörü,6'lı cd değiştirici,xenon far ve far yıkayıcıları,yağmur ve far sensörü gibi mazda 3te olmayan donanımlar alınabilinir.

• http://www.araba.com/174950.html

Opel de düşünebilirsin.Bu biraz oynanmış.Daha hesaplıları da var.Paranda artmış olur hemde..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: carillon613

quote:

Baz meganede ebd standarttır AFU da vardır yani acil fren destek sistemi.Ayrıca arkadaş 2.el bakıyor 2.elde 30 bin ytl ye çok rahat peketli full bir megane bulunabilinir.Lastik basınç sensörü,elektrikle katlanabilen yan analar,park sensörü,6'lı cd değiştirici,xenon far ve far yıkayıcıları,yağmur ve far sensörü gibi mazda 3te olmayan donanımlar alınabilinir.

Sanırım esp ile karıştırmış

• ya megane ın özellikleri fazla olabilir ama görüntüsünü hiç beğenmiorm onun için megane almayı hiç düşünmüyorum

hala mazda3 en yüksek ihtimal
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.