Şimdi Ara

30.000YTL ye Araba Tavsiyesi Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30000 ytl lik bir bütçem var ve ikinci el bi araba almak istiyorum ama mazda3 hb, megane hb ve toyota corolla hb arasında kaldım. kullananlar bu arabaların iyi ve kötü yönlerini söyleyerek yardımcı olursa sevinirm.tabi bunların hepsi otomatik vites olcak:) mazda3 şu an daha ağır basıo ama servisleri ve araba nasıldır tam olarak bilmiorm yardımcı olursanız sevinirm.saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykers -- 9 Temmuz 2007; 12:57:44 >

• arkadaşlar yardım edin ya çok kararsızım kimse cvp yazmıcak mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykers

arkadaşlar yardım edin ya çok kararsızım kimse cvp yazmıcak mı???
    toyota alabilirsin bunlar arasında.mazda 3 de çok hoş duruyor ama japonlar içinde 2.eli en kuvvetli olan marka toyota ve hondadır.otomatıktede honda 1 numaradır.ama bu seçenekler içinde toyota diyorum ama şekil şemal mazda 3 te var.sen bilirsin mazda yada toyota arasında içlerine gir bin hangisi guzelse mazda da epey atak yaptı oda senı uzun süre üzmez ama servis ağı toyotanın daha yaygın
  • quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

toyota alabilirsin bunlar arasında.mazda 3 de çok hoş duruyor ama japonlar içinde 2.eli en kuvvetli olan marka toyota ve hondadır.otomatıktede honda 1 numaradır.ama bu seçenekler içinde toyota diyorum ama şekil şemal mazda 3 te var.sen bilirsin mazda yada toyota arasında içlerine gir bin hangisi guzelse mazda da epey atak yaptı oda senı uzun süre üzmez ama servis ağı toyotanın daha yaygın

Alıntıları Göster
    mazda 3 iyi bir seçim olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert

mazda 3 iyi bir seçim olur.

Alıntıları Göster
    çok saolun arkadaşlar yarın ikisininde galerisine gidicem arabaları denicem ama mazda 3 ü hepsinden fazla istiorm

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: enforacle

Hondanın 2. eli iyi mi???

• quote:

Orijinalden alıntı: heLLWeapon

quote:

Orjinalden alıntı: enforacle

Hondanın 2. eli iyi mi???

Alıntıları Göster
    megane hb çok tipsiz bencede mazda 3 al

• quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

megane hb çok tipsiz bencede mazda 3 al

Alıntıları Göster
    evet ben de sırf ondan mazda 3 ü istiyorum ztn megane ın özellikleri ii olsa bile dış görünümünü hiç beğenmiorm başka konulara da baktım herkes mazda3 ü önerio bir çok da ödül almış bildiğim kadarıyla istanbul da da servis sıkıntısı olmaz diyolar ben heralde mazda 3 alıcam rüyalarıma girmeye başladı araba

• quote:

evet ben de sırf ondan mazda 3 ü istiyorum ztn megane ın özellikleri ii olsa bile dış görünümünü hiç beğenmiorm başka konulara da baktım herkes mazda3 ü önerio bir çok da ödül almış bildiğim kadarıyla istanbul da da servis sıkıntısı olmaz diyolar ben heralde mazda 3 alıcam rüyalarıma girmeye başladı araba

Alıntıları Göster
    Ben mazda3 hb at sahibi olarak şiddetle tavsiye ederim.Hiç pişman olmayacağın her zaman zevkle kullanacağın bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahas

Ben mazda3 hb at sahibi olarak şiddetle tavsiye ederim.Hiç pişman olmayacağın her zaman zevkle kullanacağın bir araç.

Alıntıları Göster
    evet mazda3 artık kesin gibi herkes mazda3 için gayet olumlu yorumlar yapıyor sanırm mazda3 alıcam çok saol görüşün için..
  • quote:

evet mazda3 artık kesin gibi herkes mazda3 için gayet olumlu yorumlar yapıyor sanırm mazda3 alıcam çok saol görüşün için..

Alıntıları Göster
    ya bir de bir şey sorucam. şimdi hani bu tiptronik vites ya yokuşta kayma gibi bi olayı varmış ama manuelde 2. vitese alınca kilitleniomuş kaymıomuş. peki ben bi yokuşta 2. vitese aldım kaymıo sonra kalkış yaparken 2. viteste kalkabilior muyum?
  • quote:

ya bir de bir şey sorucam. şimdi hani bu tiptronik vites ya yokuşta kayma gibi bi olayı varmış ama manuelde 2. vitese alınca kilitleniomuş kaymıomuş. peki ben bi yokuşta 2. vitese aldım kaymıo sonra kalkış yaparken 2. viteste kalkabilior muyum?

Alıntıları Göster
    Evet kalkış yapabiliyorsun,daha ağır kalkıyor yalnız.Birde zaten yokuş çok dik değilse 1.vitestede kaymıyor araç.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Mazda 3 alabilirsin,ama senin önceliğin güvenlik ve bol donanımsa megane hb al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

Mazda 3 alabilirsin,ama senin önceliğin güvenlik ve bol donanımsa megane hb al derim

Alıntıları Göster
    Japon u her zaman hain frasızların yaptığı arabalara tercih ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

Alıntıları Göster
    Mazda düşün bencede.Zevk meselesi ama megane h.b in arkası çirkin ördek gibi geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdexos

Mazda düşün bencede.Zevk meselesi ama megane h.b in arkası çirkin ördek gibi geliyor bana

Alıntıları Göster
    eet ben de megane yi hi beğenmiorm. tek korktuğum şey mazda 3 tiptronik olduğu için yokuşta kayma olayıydı onu da hallettiimze göre büyük bi ihtimalle mazda 3 alıcam.ztn yokuşta 2. vitesle ağır kalkıosa 2. vitesle kalkış yapıp 1 e atarsam ii bi kalkış yapmış olurm heralde çok saolun yardımlarınız için
  • quote:

eet ben de megane yi hi beğenmiorm. tek korktuğum şey mazda 3 tiptronik olduğu için yokuşta kayma olayıydı onu da hallettiimze göre büyük bi ihtimalle mazda 3 alıcam.ztn yokuşta 2. vitesle ağır kalkıosa 2. vitesle kalkış yapıp 1 e atarsam ii bi kalkış yapmış olurm heralde çok saolun yardımlarınız için

Alıntıları Göster
    2. eL honda civic aLabiLirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLex20*

2. eL honda civic aLabiLirsin

Alıntıları Göster
    hondanın toyotanın ikinci elleri iyi diye yazdımmm !!!! japon arabalarında toyota hond turkıyede daha çok tutuluyor halbuki kendisini kanıtlamış mazda mitsubıshi nissan mitsubishide iyi markalar.mazda en az arıza yapan araç amerikadaki araştırmalarda. 2ci eli diğerleinden daha fazla fiyata gitmesi zaten toyota ve honda nın sıfır fiyatı diğerlerinden daha fazla turkiyede sonuç oalrak ıkıncı elide az yukarıda oluyor tabi motorları ve yürüyen aksamları taş gibi ama aynı şeyi kaporta için söyleyemıyecem en ufak darbede göçüyor kaportaları ve ses yalıtımı zayıf

• quote:

hondanın toyotanın ikinci elleri iyi diye yazdımmm !!!! japon arabalarında toyota hond turkıyede daha çok tutuluyor halbuki kendisini kanıtlamış mazda mitsubıshi nissan mitsubishide iyi markalar.mazda en az arıza yapan araç amerikadaki araştırmalarda. 2ci eli diğerleinden daha fazla fiyata gitmesi zaten toyota ve honda nın sıfır fiyatı diğerlerinden daha fazla turkiyede sonuç oalrak ıkıncı elide az yukarıda oluyor tabi motorları ve yürüyen aksamları taş gibi ama aynı şeyi kaporta için söyleyemıyecem en ufak darbede göçüyor kaportaları ve ses yalıtımı zayıf

Alıntıları Göster
    hmm eet ikinci eli ben de düşündüm ama ben bu arabayı alırsam uzun süre kullanırım honda hiç dşünmemiştim onu da bi araştıriim toyota da alacaklar listemdeydi ama mazda3 ü gördükten sonra gözüm başka bir şey görmez oldu onlara da bi bakiim ama mazda nın biçok ödül aldıını duydum ve de bozulmama olayı da gsl ben bi tekrar düşünücem ama mazda3 hala en güçlü aday :D tektrardan saol yardımın için..

• quote:

hmm eet ikinci eli ben de düşündüm ama ben bu arabayı alırsam uzun süre kullanırım honda hiç dşünmemiştim onu da bi araştıriim toyota da alacaklar listemdeydi ama mazda3 ü gördükten sonra gözüm başka bir şey görmez oldu onlara da bi bakiim ama mazda nın biçok ödül aldıını duydum ve de bozulmama olayı da gsl ben bi tekrar düşünücem ama mazda3 hala en güçlü aday :D tektrardan saol yardımın için..

Alıntıları Göster
    hepsini çöpe at eğer genç isen(25-30) yeni 307 al bak rahatına..saydıklarının hepsinden çok daha çekici ve karizmatik bir araç
    quote:

Orjinalden alıntı: aykers

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.