Şimdi Ara

[30.10.2013] i9500 Xph0id's r0m v6.0 - JellyBean 4.3 - Knox Free (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.090
Cevap
11
Favori
91.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu mod sanki xperia z ye benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Bu mod sanki xperia z ye benziyor.

Ekran renk ayarı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xphoid kullanıcısına yanıt
    Evt soluk gibi ama hakikatende daha abartısız bir tonu var şimdi bunu kullanıyorum saol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xphoid

quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

novayı daha önceden satın almıştım. lisansı indirdim prime oldu ve oda ne bir sürü özellik ve efekt geldi valla acayip seri çalışıyor yalnız oyunlarda real racing 3 te sıkıntı yaşadım bi tek daha önceki stock rom da fps düşüşü neredeyse yokken şu anda bariz bir şekilde var tabi sadece u oyunda oldu onda da resmi sürüm gelmediği için olabilir. Bir şu nfc yi halledebilseler ve özellikle s planlayıcı widgetini tadından yenmeyecek.
    yalnız şöyle bir sıkıntı var romu kurduktan sonra google hesabınızla giriş yapıp yedekleri yükle dediğiniz anda kurulum sihirbazı işlemi durduruyor ve sistem açılmıyor 7 cihaza da kurulum yaptım 7 si de aynı sorunu verdi

Google hesapları ile ilgili hiçbirşey dokunmadım, google music apks ını kaldırmak dışında...

Yedekleri kur nerde diyorsunuz? Ben google hesabıma girdiğimde çıkan kutuları onaylayıp ilerliyorum... Kurulum bittiğinde google playstore silinmiş olan ör: 60 adet apk yı yüklüyor, rehber ve takvim kendiliğinden geliyor vs... Bu arda ben indirilen programları durdurup sadece my backup pro yu tekrar kuruyorum...

işte ben onu yaptığım da yani google yedeklerimi geri yükleyi tıklayınca kurulum siharbazı durdurldu hatası veriyor ve sadece benim cihaz değil 7 cihaz da aynı sorunu verdi. ki wipe işlemlerini geç system sd card gibi yerlere format atıp tertemiz kurulum yaptığım halde oldu. Ama kurulum aşamasında hesaplar kısmını atlayıp cihaz açıldıktan sonra hesapla giriş yapınca sorun olmuyor böyle tuhaf bir durum var ama dediğim gibi 10 numara olmuş cihaz çok akıcı

• quote:

quote:

quote:

novayı daha önceden satın almıştım. lisansı indirdim prime oldu ve oda ne bir sürü özellik ve efekt geldi valla acayip seri çalışıyor yalnız oyunlarda real racing 3 te sıkıntı yaşadım bi tek daha önceki stock rom da fps düşüşü neredeyse yokken şu anda bariz bir şekilde var tabi sadece u oyunda oldu onda da resmi sürüm gelmediği için olabilir. Bir şu nfc yi halledebilseler ve özellikle s planlayıcı widgetini tadından yenmeyecek.
    yalnız şöyle bir sıkıntı var romu kurduktan sonra google hesabınızla giriş yapıp yedekleri yükle dediğiniz anda kurulum sihirbazı işlemi durduruyor ve sistem açılmıyor 7 cihaza da kurulum yaptım 7 si de aynı sorunu verdi

Google hesapları ile ilgili hiçbirşey dokunmadım, google music apks ını kaldırmak dışında...

Yedekleri kur nerde diyorsunuz? Ben google hesabıma girdiğimde çıkan kutuları onaylayıp ilerliyorum... Kurulum bittiğinde google playstore silinmiş olan ör: 60 adet apk yı yüklüyor, rehber ve takvim kendiliğinden geliyor vs... Bu arda ben indirilen programları durdurup sadece my backup pro yu tekrar kuruyorum...

işte ben onu yaptığım da yani google yedeklerimi geri yükleyi tıklayınca kurulum siharbazı durdurldu hatası veriyor ve sadece benim cihaz değil 7 cihaz da aynı sorunu verdi. ki wipe işlemlerini geç system sd card gibi yerlere format atıp tertemiz kurulum yaptığım halde oldu. Ama kurulum aşamasında hesaplar kısmını atlayıp cihaz açıldıktan sonra hesapla giriş yapınca sorun olmuyor böyle tuhaf bir durum var ama dediğim gibi 10 numara olmuş cihaz çok akıcı

valla çok enteresan... ilk defa senden duyuyorum...

Recovery ile alakalı olabilir mi? Full wipe vs işlerinde bir aksilik belki oluyor...

ama bende bir sıkıntı olmadığı için elimden ne yazık ki birşey gelmez...

• hocam kaç defa wipe işlemi uyguladım hatırlamıyorum gel gör ki dediğim gibi google hesabına giriş yaparak kuruluma devam edince cortu çekiyor kısmet olursa akşam bir cihaza daha kurulum yapacağım videoya çeker gönderirim
  • Bendede hiç olmadı çok temiz bir şekilde anlatıldığı şekilde kurdum tekrar teşekkürler.
  • quote:

hocam kaç defa wipe işlemi uyguladım hatırlamıyorum gel gör ki dediğim gibi google hesabına giriş yaparak kuruluma devam edince cortu çekiyor kısmet olursa akşam bir cihaza daha kurulum yapacağım videoya çeker gönderirim

eğer başka bir CWM kurulu ise tavsiye ettiğim PhilZ Touch Recovery kurup orda "Wipe Data/Factory Reset > "Clean to Install a New Rom" u seçerek kurun... başka wipe'a ihtiyaç yok...
  • Hocam, ben de S4 siparişi verdim, android'e biraz yabancıyım bu yüzden sorumu mazur görün.
    Bu işlem apple'daki jailbreak gibi bir şey mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: munans

Hocam, ben de S4 siparişi verdim, android'e biraz yabancıyım bu yüzden sorumu mazur görün.
    Bu işlem apple'daki jailbreak gibi bir şey mi?

Jailbreak gibi ama ondan öte..

• Hocam zip li romun içinden data>app altındakilerden örneğin AdAway i silsem sorun olurmu yada oraya ekleme yapsam CWM den romu çakınca sonuç ne olur?
  • Silersen birşey olmaz ama eklersen yüklenir mi bilmem. Oraya yuklemeye de gerek yok zaten, system in içine yazilmiyor ordaki dosyalar el ile yuklemekten hiçbir farkı yok anlayacağın. Eğer roma bişey gömmek istiyorsan system/app icerisine eklemen lazım.

• Üstad forumda biri rusya romunda ısnma ve seste parazit olayının çözüldüğünü yazıyor bizimki nepaldi değilmi varmıdır böyle bir şey acaba.
  • quote:

Üstad forumda biri rusya romunda ısnma ve seste parazit olayının çözüldüğünü yazıyor bizimki nepaldi değilmi varmıdır böyle bir şey acaba.

Romda y e ni bir modem kullanıldığı yazıyor, eğer sizinde seste sıkıntı varsa bu roma ait modem dosyasını yükleyip deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: karizma6080

Silersen birşey olmaz ama eklersen yüklenir mi bilmem. Oraya yuklemeye de gerek yok zaten, system in içine yazilmiyor ordaki dosyalar el ile yuklemekten hiçbir farkı yok anlayacağın. Eğer roma bişey gömmek istiyorsan system/app icerisine eklemen lazım.

Zip dosyasını açmadan 7-zip yada Winrar içinden neyi sildiğini eklediğini biliyorsan, istediğin dosyayı silip ekleyebilirsin...

• quote:

quote:

Üstad forumda biri rusya romunda ısnma ve seste parazit olayının çözüldüğünü yazıyor bizimki nepaldi değilmi varmıdır böyle bir şey acaba.

Romda y e ni bir modem kullanıldığı yazıyor, eğer sizinde seste sıkıntı varsa bu roma ait modem dosyasını yükleyip deneyin.

Aynen doğrudur... Rom da sorun olmayan en son Türkiye Romundan modem.bin dosyası mevcut...

• quote:

quote:

Nasıl yüklenirki

• quote:

quote:

quote:

Aynen doğrudur... Rom da sorun olmayan en son Türkiye Romundan modem.bin dosyası mevcut...

Yani yüklediğimizde zaten en son Türkiye modemi var zaten değilimi

• quote:

quote:

quote:

Nasıl yüklenirki

Xda dan bakarsanız her roma ait modem dosyaları mevcut. Cwm den ve odinden yüklenen versiyonları mevcut. Eğer bulamazsanız yine yardımcı oluruz link konusunda

• Aynen xphoid romda Türkiye modemi yüklü zaten ama cızırtı falan varsa diğer modem dosyalarını denem e nde fayda var

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.