Şimdi Ara

[30.10.2013] i9500 Xph0id's r0m v6.0 - JellyBean 4.3 - Knox Free (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.090
Cevap
11
Favori
91.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yaptimsa cwm kuramadim odinde start diyorum sonra Once reset diye bir yazi cikiyo ust kisim yesil alanda sonra pass yazisi gelyoo ama recovery bir turlu yuklenmeemis oluyoo nasil bi problem olabilir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam romunu yükledim eline sağlık daha yeni yüklediğim için keşfetme fırsatım henüz olmadı ilk gözüme çarpan şeyi paylaşmak istiyorum. Sanki ekran tam oturmuyor gibi geldi. Nasıl anlatayım. Hani novanın mavi ekranı telefonun 5 inç ekranından küçük kalıyor gibi. ekran kenarlarında boşluklar var gibi geldi bana. Teknik olarak bilgim yok incelemedim. Direk gözüme çarptı bu şekilde yanlış da görmüş olabilirim teknik olarak bir incelersen sevinirim. @Xphoid
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

Hocam romunu yükledim eline sağlık daha yeni yüklediğim için keşfetme fırsatım henüz olmadı ilk gözüme çarpan şeyi paylaşmak istiyorum. Sanki ekran tam oturmuyor gibi geldi. Nasıl anlatayım. Hani novanın mavi ekranı telefonun 5 inç ekranından küçük kalıyor gibi. ekran kenarlarında boşluklar var gibi geldi bana. Teknik olarak bilgim yok incelemedim. Direk gözüme çarptı bu şekilde yanlış da görmüş olabilirim teknik olarak bir incelersen sevinirim. @Xphoid

Walla böyle birşey pek mümkün değil... Kullandığın duvar kağıdını bir daha ayarlamanı tavsiye ederim ancak...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal2339

Ne yaptimsa cwm kuramadim odinde start diyorum sonra Once reset diye bir yazi cikiyo ust kisim yesil alanda sonra pass yazisi gelyoo ama recovery bir turlu yuklenmeemis oluyoo nasil bi problem olabilir acaba

Mevcut recovery de wipe cache yapıp telefon u kapat...

Sonra odinden custom recovery işlemlerine gene başla fakat odin de re-boot seçeneğini kaldır... Recovery flashladıktan sonra re boot etmesin böylece... Pass işaretini görünce telefonu tamamen kapat, pilini çıkar biraz bekle... Tekrar tak ve direk recovery e 3 tuş kombinasyonu ile gir.... Olmuş olması lazım..

Gene olmuyorsa coface in recoverylerini dene bir arkadaşımız öyle çözmüştü meseleyi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xphoid

quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

Hocam romunu yükledim eline sağlık daha yeni yüklediğim için keşfetme fırsatım henüz olmadı ilk gözüme çarpan şeyi paylaşmak istiyorum. Sanki ekran tam oturmuyor gibi geldi. Nasıl anlatayım. Hani novanın mavi ekranı telefonun 5 inç ekranından küçük kalıyor gibi. ekran kenarlarında boşluklar var gibi geldi bana. Teknik olarak bilgim yok incelemedim. Direk gözüme çarptı bu şekilde yanlış da görmüş olabilirim teknik olarak bir incelersen sevinirim. @Xphoid

Walla böyle birşey pek mümkün değil... Kullandığın duvar kağıdını bir daha ayarlamanı tavsiye ederim ancak...

sana touchwiz den geçince ikonlar arası boşluklardan dolayı garip gelmiş olabilir.bende tabletimde telefonumda touchwize alıştım nova kullanınca garip geliyor. ben xphoid romu kurdum üstüne touchwiz launcher ı kurdum ;)

• Çok sessiz kalmışız... =)

Yeni sürümler, yeni kerneller ile yeni bir rom yapmak lazım sanırım sessizliği bozmak için...

v.1 55 download,
    v.2 88 download...

eh artık 100'ü aşalım
  • quote:

Çok sessiz kalmışız... =)

Yeni sürümler, yeni kerneller ile yeni bir rom yapmak lazım sanırım sessizliği bozmak için...

v.1 55 download,
    v.2 88 download...

eh artık 100'ü aşalım

ben daha yüklemedim romu :) benim gibi yüklemeyenler yüklesin mi beklesin mi :) yeni birşeylerin kokusu geliyor gibi :))
  • serhat_silvan kullanıcısına yanıt
    yeni sürümler var gene ortalıkta =)

birkaç yenilikle yeni bir güncelleme yapıcam ama haftasonunu bulabilir...
  • quote:

güncellemelerini bekliyoruz hocam...
  • beklemedeyim
  • quote:

ama biz bu hıza yetişemeyiz ki
  • Walla ben de naapcam bilmiyorum :)

Perseus alpha 3 kullanıyorum... Mükemmel renkler ve ses modifikasyonları geldi... Şimdi donanımsal ekolayzer da geliyor...

Hakikaten muhteşem olacak :)

• quote:

Walla ben de naapcam bilmiyorum :)

Perseus alpha 3 kullanıyorum... Mükemmel renkler ve ses modifikasyonları geldi... Şimdi donanımsal ekolayzer da geliyor...

Hakikaten muhteşem olacak :)

hadi bakalım haftasonunu bekliyorum artık :)

• baktım yalnız sanırım eski sürümü kullanıyor perseus tarih 4. ayı gösteriyor zira neyse 4 gözle bekliyoruz
  • Sanki dış hoparlör sesini yukseltmek gerek gibi... acaba mikrofonun algilamasinida arttirmak mümkünmu

• quote:

Orijinalden alıntı: behcet98

Sanki dış hoparlör sesini yukseltmek gerek gibi... acaba mikrofonun algilamasinida arttirmak mümkünmu

Hoparlör kulaklık ve ahize maks sesini arttırabiliyorsun şuan... Ekolayzer da gelecek bakalım :)

Mikrofon olayı ile ilgili birşey yok ama şimdilik...

• 15 Gündür izindeyim neler olmuş neler. Sabırsızlıkla yeni romunu bekliyorum dostum. Bahsettiğin yenilikler göz kamaştırıcı. Şu andan itibaren saatleri saymaya başladım diyebiliriz.

Hep destek tam destek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: okantekin78

15 Gündür izindeyim neler olmuş neler. Sabırsızlıkla yeni romunu bekliyorum dostum. Bahsettiğin yenilikler göz kamaştırıcı. Şu andan itibaren saatleri saymaya başladım diyebiliriz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okantekin78

15 Gündür izindeyim neler olmuş neler. Sabırsızlıkla yeni romunu bekliyorum dostum. Bahsettiğin yenilikler göz kamaştırıcı. Şu andan itibaren saatleri saymaya başladım diyebiliriz.

Üstad sadce romu flaşlasak programlar kalıyordu değilmi.Birde yeni roma nfc konusunda düzeltme yapabilirsen sevinirim.

• Bu arada halen ilk versiyonu kullanmama rağmen hızda en ufak bir düşüş olmadığını belirteyim. Ram kullanımı oldukça tatminkar. Tepkiler gayet iyi ve stabilite en üst düzeyde. Bu güne kadar kullandığım en stabil rom dersem sanırım yalan söylemiş olmam. Bence dosya yöneticisini ve touchwizi kaldırman dahiyane bir olay olmuş.

O kadar test ettim bunu da yazmadan geçmek istemedim.

Yeni romunu bekleyişim devam ediyor...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.