Şimdi Ara

30-20K YAPANLAR // BATIDA DİŞ Mİ DOĞUDA TIP MI SEÇECEKSİNİZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

bana ne bundan matematik diyor bi de. neyse sen kendini avutmaya devam et 30-20K YAPANLAR // BATIDA DİŞ Mİ DOĞUDA TIP MI SEÇECEKSİNİZ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 21 Temmuz 2023; 21:26:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakurum07 kullanıcısına yanıt
    Ortodontist klinik açmasa da baya iyi alır zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yani kimin ağladığı ortada arkadaşınla beraber olduğum her konuya geliyorsunuz laf yetiştirmeye sonra heyecanlı heyecanlı cevap verip 50 kez mesajı duzenliyorsunuz aşırı komik geliyor devam boyle

• çeka1 kullanıcısına yanıt

sen de ezik kalmaya devam et 30-20K YAPANLAR // BATIDA DİŞ Mİ DOĞUDA TIP MI SEÇECEKSİNİZ 

yazacak bi şey bulamayınca nasıl da konu değiştiriyorsun 30-20K YAPANLAR // BATIDA DİŞ Mİ DOĞUDA TIP MI SEÇECEKSİNİZ 

• Hakaret etmiş bana zavallı diye sonra niye konu değişiyorsun oluyor , anladimm

• tamam canım zamanında dişe puanım yetseydi diş yazardım çok üzgünüm tıp yazdığım için 30-20K YAPANLAR // BATIDA DİŞ Mİ DOĞUDA TIP MI SEÇECEKSİNİZ 

bak yine mesajı editliyorum umarım rahatsız olmazsın 30-20K YAPANLAR // BATIDA DİŞ Mİ DOĞUDA TIP MI SEÇECEKSİNİZ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 21 Temmuz 2023; 21:34:16 >
  • Diş adına iyi tıp adına kötü bir haber

• çeka1 kullanıcısına yanıt

başka bir deyişle senin için kötü benim için iyi bi haber 30-20K YAPANLAR // BATIDA DİŞ Mİ DOĞUDA TIP MI SEÇECEKSİNİZ 

• LET THE LINC BEGIN kullanıcısına yanıt

Erzurumda havalar nasıl? Her kuşun eti yenmez, ayağını denk alarak hareket et.

• 30-20K YAPANLAR // BATIDA DİŞ Mİ DOĞUDA TIP MI SEÇECEKSİNİZ

Düzeldi mi psikolojin 100 kez sınava giren Atatürk Tıplı çocuk? Yoksa bir tur da ben mi bozayım psikolojini senin? İster misin?

• Ribas0 kullanıcısına yanıt

aboooo mağaradan çıkarmış getirmiş, cidden bu nasıl hayat iyi ki erzurum tıplı değilim

• erzurum tıp yazmıcan mı stem?

bunu yazınca gerçekler değişmiyor diş için. onu bırak da benimle uğraşabilirsin. ben de senin psikolojini bozabilirim istersen.

• hayır gitmem oraya.

Kardesim kitapta yazıyor kitapta Ankaratiplidan, TKR'dan uzak durun amaaa Ribas0'ı görünce kaçın diyor kaçın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.