bana ne bundan matematik diyor bi de. neyse sen kendini avutmaya devam et < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 21 Temmuz 2023; 21:26:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
30-20K YAPANLAR // BATIDA DİŞ Mİ DOĞUDA TIP MI SEÇECEKSİNİZ (3. sayfa)
-
-
Ortodontist klinik açmasa da baya iyi alır zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yani kimin ağladığı ortada arkadaşınla beraber olduğum her konuya geliyorsunuz laf yetiştirmeye sonra heyecanlı heyecanlı cevap verip 50 kez mesajı duzenliyorsunuz aşırı komik geliyor devam boyle
sen de ezik kalmaya devam et
yazacak bi şey bulamayınca nasıl da konu değiştiriyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakaret etmiş bana zavallı diye sonra niye konu değişiyorsun oluyor , anladimm
tamam canım zamanında dişe puanım yetseydi diş yazardım çok üzgünüm tıp yazdığım için
bak yine mesajı editliyorum umarım rahatsız olmazsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 21 Temmuz 2023; 21:34:16 >
Diş adına iyi tıp adına kötü bir haber
başka bir deyişle senin için kötü benim için iyi bi haber
Erzurumda havalar nasıl? Her kuşun eti yenmez, ayağını denk alarak hareket et.
-
Düzeldi mi psikolojin 100 kez sınava giren Atatürk Tıplı çocuk? Yoksa bir tur da ben mi bozayım psikolojini senin? İster misin?
-
aboooo mağaradan çıkarmış getirmiş, cidden bu nasıl hayat iyi ki erzurum tıplı değilim
-
erzurum tıp yazmıcan mı stem?
bunu yazınca gerçekler değişmiyor diş için. onu bırak da benimle uğraşabilirsin. ben de senin psikolojini bozabilirim istersen.
hayır gitmem oraya.
-
Kardesim kitapta yazıyor kitapta Ankaratiplidan, TKR'dan uzak durun amaaa Ribas0'ı görünce kaçın diyor kaçın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X