Hangisini yazcaksınız (Allahım nolur nobadinaw ve çeka fight atsın bu konunun altında) |
30-20K YAPANLAR // BATIDA DİŞ Mİ DOĞUDA TIP MI SEÇECEKSİNİZ
-
-
Tıp seçeceğim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hekim adayi olarak discileri hep 2.sinif alt tabaka görüyoruz. Hemsire gibi, milletin agiz kokusunu cekmekten zevk alanlar yazsin milyon verseler yapmam o işi.
eyvah bunlar nasıl sözler
-
harikasın hekimimm
-
İkisi de önce tıp sonra dişler
Az bile söyledim
batı medeniyetinde güzel mi güzel diş fakültesi okuyup üstüne kendi kliniğinde paraya para dememek vs doğuda tıp okumak mı
Cevap bariz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kanka bu mantıkla hekimler de ağız kokusu değil de başka yerlerin kokusunu çekiyo ama sen bilirsin
Onun da tercihini yapiyorsun uzmanlikta, zorunda değilsin.
Temel bilim seçmedikten sonra çoğunda yine bi koku çekiyorsun diyebiliriz
Eh meslek secimi gereği ama en azindan disçiler kadar değil.
19.6k sıralamam var
Elazığ'da tıp yazıcam inş
Hmm uzmanlığı kazandın paketlediler verdiler sana galiba hemencecik ne geldi abicim radyo mu göz mü :D
Hadi intern ol da sonda tak sen. Şu tavırlara cümlelere bak 2. sınıf görürmüş de bilmem ne. Birazcık doktor olacağının farkına varıp o ağırlıkta hareket etmeye özen göster önce.
-
Duyduklarım çoğu doğuda tıp seçiyor
16k ile geliyorum gibi hocam ben de
Depremzede kontenjanından çü tıp deneyeceğim gelmezse doğuda tıp
Tıp yazıyo arkadaşım
kaç k yaptın da bekliyorsun hocam
Kanka bu mantıkla hekimler de ağız kokusu değil de başka yerlerin kokusunu çekiyo ama sen bilirsin
|
Hmm uzmanlığı kazandın paketlediler verdiler sana galiba hemencecik ne geldi abicim radyo mu göz mü :D Hadi intern ol da sonda tak sen. Şu tavırlara cümlelere bak 2. sınıf görürmüş de bilmem ne. Birazcık doktor olacağının farkına varıp o ağırlıkta hareket etmeye özen göster önce. |
Düzeldi mi psikolojin 100 kez sınava giren Atatürk Tıplı çocuk? Yoksa bir tur da ben mi bozayım psikolojini senin? İster misin? |
Erzurumda havalar nasıl? Her kuşun eti yenmez, ayağını denk alarak hareket et. |
Dişcisin sen dişçi kal |
batı medeniyetinde güzel mi güzel diş fakültesi okuyup üstüne kendi kliniğinde paraya para dememek vs doğuda tıp okumak mı
Cevap bariz |
Benzer içerikler
- tyt kaç ayda biter
- derece yapmak ne demek
- hukuk okumak mantıklı mı
- kenko kronometre saat başı ötüyor ne yapmalıyım
- hocalara geldik dershane yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X