beyler burada pratisyen 40k alıyor diyolar da az öne bi arkadaşla konuştum tanıdığı 20 yıllık pratiyen doktor dönerle cart curtla en fazla 30k alıyormuş bunu birkaç kez daha duydum şimdi doktorların maaşı kesin değil mi bu nasıl oluyor tanıdık doktor varsa bi sorsanıza < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 10 Temmuz 2023; 20:7:54 > |
TIP Maaşları Çevrenizdeki Doktorlar Kaç k alıyor
-
-
doktorların maaşları tek kalemde yatmıyor. bu yüzden düşük gelebilir bazen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uzman doktor (cerrah)
45 bin tl, her şey dahil eline geçen para.
-
cerrah böyleyse vay ki ne vay
devletteki doktorlar bir işe yaramadığından çok bile. zaten devlette profa görünemiyorsun, asistan bakıyor. doçent hazretlerine görünmek için özel muayenesine gitmek lazımmış.
-
Sevgili dostum galiba biraz sinirlisin. Ama bu siniri sakin bir şekilde doğaya atmanı ve rahatlamanı öneririm.
Acil pratisyenleri zamlardan önce iline göre değişmekle beraber ortalama 35k.
Bu durum hastaneye göre -5k/+10k oynayabilir.
Yeni zamlardan sonra artar, fakat fazla artmaz çünkü taban maaş düşük ve maalesef döner vb. gibi ek ücretlere zam gelmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SalimAydogdu -- 10 Temmuz 2023; 15:26:16 > -
Olum bu ciddi mi puahahaha lise mezunu bekçiyle yakın maaş alıyor 😀😀😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Size daha berbat bir bilgi daha vereyim
Kamuda çalışan sürekli işçinin fazla mesai ücreti saatlik 154₺ iken uzman hekim 64₺, pratisyen hekim 58₺, diş tabibi ve eczacı 51₺, üniversite mezunu sağlık personeli 38₺, lise mezunu sağlık personeli 32₺ fazla mesai ücreti almaktadır.
-
Annem 2005 mezunu,2012’de uzmanlığı bitmiş (KBB) Büyükşehirde özel hastanede çalışıyor (tek hastanesi olan tek şehirde hizmet gösteren bir hastane) geçen ay maaşı 85.000TL civarı toplam her şeyi ile (Ağustosta enflasyon zammı söz konusu taban maaşa)
nerden mezun hocam
@Tus2028HedefKBB hocam sen ne diyorsun tanıdığın vardı sanırım
-
Malpraktis cezalarındaki tutarları görseniz bunlar da maaş mı dersiniz avukatlar pusuda bekliyor
-
Hocam çok değişken ya. Mesela zamdan önce benim bizzat duyduğum çok kötü bi şehide çocuk acilde yoğun çalışan bir pratisyen 65+ alıyordu, TSM ASM gibi çok daha hafif yerlerde çalışanlar ise 30 35 gibiydi. Ortalamaya 40 denebilir
Benim ünide bizzat konuştuğum acil asistanı 7 8 ay önce 45 civarı aldığını söylemişti (asistanliginin son yılıydı) ve kendi dediğine göre pratisyen olup 50 civarı alan da var burada demişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 10 Temmuz 2023; 16:51:43 >
Hocam peki KBB uzmanları ortalama kaç alıyordur? Ve neden KBB, ben de bu bölümü düşünüyorum ama çok kararsızım.
up peki bu Tıptaki maaş makas aralığını belirleyen etmen ne adamlar pratisyen doktor biri diğerini ikiye katlamış
-
o gelecek ve sana bilmediğini öğretecek
-
Hocam ismi öylesine koydum açıkçası çok düşünmedim maaş ise hiç bilmiyorum KBB için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sevgili dostum galiba biraz sinirlisin. Ama bu siniri sakin bir şekilde doğaya atmanı ve rahatlamanı öneririm. |
Benzer içerikler
- istatistik okunur mu
- ismail murat aydın ekşi
- üçgen akademi zor mu
- yönetim bilişim sistemleri mezunları yorumları
- pkob nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X