Şimdi Ara

TIP Maaşları Çevrenizdeki Doktorlar Kaç k alıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
3.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne kadar hastaya baktığın, nerede çalıştığın, kaç saat mesai yaptığına göre değişir hocam. Düşün ki Urfa çocuk acilde günde minimum 200 hasta bakıyorsunuz ya da Ortalama bir şehirde sağlık ocağında hemşirelerle çay içip tüm gün dedikodu yapıyorsunuz
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam güzel örnekti 

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Omü, Ağustos itibari ile maaşlarda 140-150k konuşuluyor. 85k taa geçen seneden kalan maaş. Çok şey değişti. Tabii ki geçen seneki 85k şimdiki 140k’dan daha değerliydi. Aslında bir artış yok 

• gerçekten böyleyse şimdiden bırakalım geçelim başka bölüme

• erhy0 E kullanıcısına yanıt

yakın akraba kanka %100 gerçek. ama haziran maaşı bu. temmuz zammı ile 65-70 olacak.

başka bölüme geçsen ne kazanacaksın? bu adam doğuda bir tıpta okuyup sivasta uzmanlık yaptı. bilkent’e para bile giremiyor mesela. en iyi ihtimalle itü elektrik kazanabiliyordu. sanki itü elektrik bitirse 65-70k alabilir miydi? he o paraya cerrahlık yapılmaz. rahat bir branş seçebilirdi ama tus puanı da düşük. derma radyo gibilerini rüyasında göremezdi zaten.

Şu an top tier yerlerden mezun senior mühendisler de aynı parayı alıyor. yönetici olursan iş değişir tabii, herkes de yönetici olamıyor.

• Bu forumdaşların kafadaki para algısı bir değişik. Adamın öğle yemeği makarna ama 120k maaşa laf ediyor. Yetmez gitmez. Sanıyorlar ki diğer meslek gruplarında herkes deli deli paralar kazanıyor tr’de. Verdikleri örnekler de remote çalışıp dolarla maaş alan mühendisler . O zaman ben de 4 şehirde kliniği olan altında 20 doktor çalıştıran estetik cerrahını örnek vereyim. Bu forumdan ne tıpçıların ne mühendislerin maaşı hakkında bilgi almak saçmalık çoğu zaman. Ya en yükseği söylenir ya da en en dibi

• Yazları günlük yaklaşık 300-400 arası hasta alan acilde pratisyen bir hekim

Vergi diliminin artmasıyla 35 civarı kazanıyor yaklaşık 10u teşvik olması lazım kış aylarında da 30-35 arası yine

• anlamadım kanka bana mı dedin 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE6B755DC -- 10 Temmuz 2023; 19:45:33 >
  • Hayır  İnanmıyorsan aç konu 120k maaş alıyorum diye doluşma ihtimali var 120k maaşla porch Taycan Turbo S alınır mı puahaah diyenler ama öğle yemekleri makarna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD55DD617 -- 10 Temmuz 2023; 19:48:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FD55DD617

Hayır  İnanmıyorsan aç konu 120k maaş alıyorum diye doluşma ihtimali var 120k maaşla porch Taycan Turbo S alınır mı puahaah diyenler ama öğle yemekleri makarna

komik ama gerçek

kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı

• Tıp okuyan biri olarak söylüyorum doktorlar hiçbir zaman gerçek maaşlarını söylemezler..

• kro60 K kullanıcısına yanıt
    Öyle bişey yok ya. Kimisi daşdaş geçer kimisi karşısındakini adam yerine koymaz. Eğer sorduğun kişi normal bir ilişki içerisinde olduğun birisi ise söyler. Şahsen tüm doktor arkadaşlarım sorunca söylüyor.
  • Optimistic_33 O kullanıcısına yanıt

maaşları ne kadarmış hocam

• 5k dan sonrası için en iyi seçenek tıp zaten ona lafım yok

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

Çok farklı; Örneğin Merkezi yerlerde ortalama döner ile çalışanlar son zamdan sonra ortalama 70 civarı alacak. Ama doğuda ya da tercih edilmeyen ilçelerde sözleşme var. Oralarda çalışanlar özellikle cerrahi branşlar 150 civarını buluyor.

• Pendik egitim arastirma yeni atanan pratisyen hekim 45k idi mayis gibi
  • Optimistic_33 O kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam

• erhy0 E kullanıcısına yanıt
    Boş :d. Adam doktorluğu sevmiyor belki niye 10k yaptı diye tıp yazsın kardeşim. Kafayı paraya dondurursan ne doktor olarak tutunursun hayata ne mühendis olarak. Amaç para ise taşeron olmanızı öneririm. Sözüm sana değil meclisten dışarı. Birkaç yıl inşaatta çıraklık amelelik yaparsın sonra müteahhit tanırsın işi öğrenirsin diğer yapacağı binanın tesisat işini sana daire karşılığı verir. Yeni sıfır 3+1 bina en az 2-3m. 3-4 doktor bir araya gelse yılda o parayı zor kazanır. Azıcık bedenin yorulacak o kadar :D.
  • sevmiyorsa yazılmaz tıp ama tıptan başka bir şeyi de çok çok istemiyorsa ya da tıpa karşı aşırı isteksizliği yoksa mantıklı olan tıptır.

• "doktorların maaşı kesin değil mi..?"

ülkedeki tüm doktorların aynı maaşı aldığını düşünen var mıymış yav..   

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.