kendi okulumda marmara sanayisi için, linkedin verileri şu şekilde ( bir sürü ss var ekleyemedim) ortalama bir okulda (ilk 100kda bir okul, ortalama bir mezunsunuz, diliniz varla yok arası ve top bir şirkette değilsiniz) YENİ MEZUN ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSİ (ORTALAMA) Yeni mezun 15-22k 2-3 sene tecrübeli bir ee mühendisi 25-32k 4-5 sene tecrübe ee mühendisi ortalama olarak 45-50k müdür/teknik lider pozisyonları 50-120k MAAŞLARA PRİM VE İKRAMİYE DAHİL EDİLMEDİ. KURUMSAL OEM ( OTOMOTİV FİRMALARI) Yeni mezun( ford,hyundai,toyota) 27-32k 2-3 senelik mezun 35-40k 4-5 senelik 50-65k Müdürler için bilgi yok. İKRAMİYE VE PRİM DAHİL EDİLMEDİ, KISMEN EDİLEN YERLER VAR. SAVUNMA SANAYİ İÇİN (ANKARA) Yeni mezun 42-47k 5+ senelik en düşük uzman mühendis 70-80k+ Müdür pozisyonları bilinmiyor. İKRAMİYELER DAHİL EDİLMİŞTİR. TIP FAKÜLTESİ MEZUNU ORTALAMA DOKTOR Pratisyen 45-50k Asistan 55-65k Uzman 70-80k Cerrah 100k+ HEMŞİRE MAAŞLARI Ortalama 22-36k arası. 36k alabileceğiniz en yüksek maaşlardanmış, yoğun bakım ve tecrübe istiyormuş. Tepe değer bu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karimbe -- 17 Ekim 2023; 1:14:17 > |
ORTALAMA EE MÜHENDİSİ / DOKTOR MAAŞI | KANITLI
-
-
para değil. ticaret yapın.
-
yapmıcam
-
ailene yazık 9 sene özel tıpa para ödeyecekler. onun yerine iş yeri açın.
-
hocam sen ne mezunusun hep burda dolanıyon iş yeri ne la vizyonsuz herif
-
ortopedinin ayağının kılı > senin bölümün
-
benim bölümüm yok
kendini böyle avutmaya devam et.
hayatın tokadını yiyeceksin er ya da geç.
maalesef senden zaten doktor olmaz ama adam da olmamışsın.
-
hocam sınırlendırdın dıye boyle dedım kb
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2C95D464Abenim bölümüm yok
kendini böyle avutmaya devam et.
hayatın tokadını yiyeceksin er ya da geç.
maalesef senden zaten doktor olmaz ama adam da olmamışsın.
tokat yeriz de atarız da o sorun değil
-
Ankaratıplı bitti saüEEli mi başladı sn hocam
-
Makine ağır taştır altında kalırsınız
-
Ne işi üzerine hocam
demek kendi işini başlattın ha
-
-
Ss 40 değil yanlız yeni mezun için
60 70le başlatan firmalar var SS de
Kimse gerçeği söylemiyor ki zaten söylemek de yasak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-48A4D6762 -- 17 Ekim 2023; 15:29:54 > -
SS de 60-70 başlangıç imkansız ben duyduğum prümle max 45k
-
Öyle bişi yok hocam yaw İTÜ makine iyibortalamali adam tusasta 44kya başladı o rakamlari tecrübelilere verirler
-
İşte söyleyenler düşük söylüyor hep, primi söylemiyorlar vs
-
İstersen bir daha sor bakalım her şey dahil mi diye
Bir de argede mi çalışıyor bahsettiğin kişi
-
Bilmiyom hocam tanıdığın tanidigiydi
Benzer içerikler
- film indirme sitesi
- sahibinden ritalin
- altuğ güneş kaç yaşında
- paragrafın ritmi zorluk derecesi
- gülücük kelimesinde hangi ses olayı vardır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X