TOP TIP SINIRI NEDİR?(SADECE DEVLET ÜNİLERİ)+100 OLDU
TOP TIP SINIRI NEDİR?(SADECE DEVLET ÜNİLERİ)+100 OLDU
(En Son Oy Tarihi: 20.9.2024)
-
-
Sadece sbü HMD medicine yok mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ctf aütf itf hütf ege top tıptır deü ve gazi top tıpla ikinci klasman arasındadır
Çok fazla seçenek oluyordu, bazılarını gruplamak zorunda kaldım.
-
marmara da deü ve gaziyle aynı grupta
Gazi ile Ege ve Marmara aynı klasman sayılmaz mı bir de Aybü ve sbu daha çok yeni top için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır. Ege ve Gazi aynı kulvarda değil.
akdeniz sınır
-
tıp fakülteleri ikiye ayrılır.
Hütf ve diğerleri
Hocam, kaliteli trollümüzün hatrına yazmıştım, birazdan damlar buraya. Çok güzel bir konu açmışsınız. Teşekkürler. Beni görüşüm Deü ve öncesinin top tıp olduğu, üç büyük şehirin köklü tıpları.
Ne fark var ki? Ankaraya yakın olanlar Gazi, İzmire yakın olanlar Ege yazıyor. Şehsen ben öyle yaptım benim dönemimden de en az 100 kişi var böyle
deü, marmara, gazi de çok güzel yerler ama bir hütf, ctf seviyesinde değil
Hutf ctf capa/autf egeden keserim ben
top tıplar da kendi icinde ikiye ayrılır kanaatimce
1) hütf ctf capa üclüsü
2) Ankara ege
Köklü olup top sayılmayacak honorable mentionlar; gazi,deü,Akdeniz,Marmara
Bu civarlarda biter herhalde
hocam egeyle ankara neden aynı seviyede olsun ankaraya tüm türkiyeden hasta geliyor egeye ise ege bölgesi ağırlıklı
Hacettepe varken Ankara tıp'a neden hastalar gelsin?
Siz hiç ankaraya hasta gelmediğini falan mı saniyorsunuz?bazı branşlarda biz daha iyiyiz bazılarında onlar daha iyi
hocam detaylı analizi tıpcılara bırakıyorum, ben daha çok marka değeri ve ismi anılınca karşıya geçen etki olarak benzer olduklarını düsünüyorum. Ankara benim gözümde de bi tık öndedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 20 Temmuz 2023; 17:8:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
|
Hutf ctf capa/autf egeden keserim ben
|
ctf aütf itf hütf ege top tıptır deü ve gazi top tıpla ikinci klasman arasındadır
|
Top tip neye gore? Tus basarisiysa bireysel bir sey. Hatta daha rahat fakulte daha iyi ama o Zaman da genel tababetin zayif olma ihtimali artiyor. Yoksa uni sinavinda yuksek yapanin tus'ta da yuksek Alma ihtimali fazla yani no brainer.
Genel tababetse Ankara ekolu daha bi pratisyen yetistiriyor diye bilinir, intornlukte baya Pratik yapilir falan. Ist tiplar daha rahattir, tus'a yonlendirir. Yurt disina gondermekse, eh buyuk sehirdekiler hem hocalarin baglantilari olma ihtimali yani oyle o da cok Aman aman degildir ama daha yuksektir, bi de genel vizyonuyla onde olabilir. Ama Koc herkesi tokatlayabilir burda. Veya Temel tiptan yuruyecekseniz de. Bence en onemlisi hocalarin ogrenci, stajer, intern egitimine onem vermesi. O da yeni acilmis, dogru durust hoca, Hatta asistani olmayan yerde mumkun degil. Veya senede 500-600 kisi Alan yerde. Tabi idealist hocalar acigi kapiyor biraz oyle kalabalik ama koklu devletlerde. Ben Trakya mezunuyum, eh TR'nin en muhtesem fakultesi diyemem ama memnunum ordan mezun olmaktan. 9 Eylul, Akdeniz, Esogu, Cukurova zaten Trakya'nin dengi degil. OMU, Selcuk da Bence degil. Ama onlarin ardindan Trakya gelebilir. Erzurum da kendi capinda iyi. Yani Htepe veya Ankara veya Gazi veya Capa veya Cpasa mezunu adamla Akdeniz, Selcuk, OMU arasinda hekimlik-wise cok bi fark yok. Oyumu da Selcuk-Omu'ye verdim. Trakya'dan Hatta Canakkale'den bile catir catir USMLE Kazanan, Abd'ye giden insanlar biliyorum. Dolayisiyla is sizde bitiyor. Mutlu olacaginiz sehri secin, Bence ailenizden uzak olabilir biraz. Ama arabayla ulasilcak mesafede gibi. Kasmayin Hacettepe, Capa, Ege diye. Ha Bence azicik baska bolumde de Mutlu olabilirim diyorsaniz oraya gidin, tibba degil. Ama yok benim vizyonum anca tibba yeter, tip da tip diyorsaniz Boyle. |
Hocam sbü İstanbul hakkında en ufak bir fikrim yok, belki gerçekten de çok kalitelidir fakat o kadar antipatiksiniz ki ön yargı oluşuyor insanlarda
|
Hamidiye top tier degil uzay otesi bir seviyede olduğu için yazamadim |
SBÜ mü top tıp hahahaha |
doktor bu ne |
Benzer içerikler
- obp ne kadar geri atar
- efsane yayınları zorluk derecesi
- matematiğin ilacı zorluk seviyesi
- apotemi zor mu
- cn yükseltgenme basamağı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X